|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
19.7.2013 22:02:05   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Prije 3 sedmice upišem ja svoje mjere: obim kukova, struka, grudi i bedara. I danas se izmjerim ponovo.
Za taj period sam samo oko 1.5 kg omršavila, ali sam izgubila 4 cm u struku, 3 cm u kukovima, 3 cm u bedrima i , na jedinu žalost, 5 cm u grudima.

I evo 16 dana poslije, još 2 cm manje u struku i 2 cm manje u kukovima. Ovo ostalo je isto.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5901
19.7.2013 22:02:46   
MicoTico
I da, neću kg prijaviti da ne bodem očiuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5902
19.7.2013 22:21:48   
animagical

Prije 3 sedmice upišem ja svoje mjere: obim kukova, struka, grudi i bedara. I danas se izmjerim ponovo.
Za taj period sam samo oko 1.5 kg omršavila, ali sam izgubila 4 cm u struku, 3 cm u kukovima, 3 cm u bedrima i , na jedinu žalost, 5 cm u grudima.

I evo 16 dana poslije, još 2 cm manje u struku i 2 cm manje u kukovima. Ovo ostalo je isto.

dobro te je mico, prekinućes se sasvimuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5903
19.7.2013 22:30:15   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: animagical

dobro te je mico, prekinućes se sasvimuser posted image

Ma samo se vraćam aBd na starouser posted image
A mm mi je maloprije rekao da sam ko radijator, kao rebra mi ispala, a nisu majke miuser posted image nego on više voli kad sam punija.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5904
19.7.2013 22:37:17   
Lady26

I da, neću kg prijaviti da ne bodem očiuser posted image

Ma jasta, pokupis tamo neki virus, namjerno jelte, par dana bude gadno, odose kg i cm i onda 'vamo trljas nos nama debelim...
Nego, valjal to tako?
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5905
19.7.2013 22:38:04   
Lady26
Neka, fasovat cemo i mi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5906
19.7.2013 22:40:43   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5907
19.7.2013 22:46:03   
animagical

user posted image

user posted image dobro mico, rebarce nase, koliki ti je taj strukic u obimu?user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5908
19.7.2013 22:46:55   
MicoTico

user posted image

user posted image dobro mico, rebarce nase, koliki ti je taj strukic u obimu?user posted image

5 cm previšeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5909
19.7.2013 23:01:13   
animagical
jesi tajnovitauser posted image meni su iza poroda kukovi i grudi ostali 2 cm siri, a struk je isti, oko 63cm

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5910
19.7.2013 23:02:29   
canim

user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5911
19.7.2013 23:03:40   
MicoTico

jesi tajnovitauser posted image meni su iza poroda kukovi i grudi ostali 2 cm siri, a struk je isti, oko 63cm

ma nisam bona tajnovita, kod mene ti vazda "što u izlogu, to i u radnji". Maloprije kad sam mjerila 65 cm. Eto, širi nego tvoj , a niža sam od tebe. A nekad je bio 60, i poslije 2 poroda.

Neposredna veza do poruke: 5912
19.7.2013 23:07:23   
animagical
ma svaka ima svoju bolnu tacku..meni je struk uvijek bio tanak, osim u trudnoci, kada sam dobacila do rekordnih 120cm dan pred poroduser posted image ne znam kako sam kroz vrata prolazila... meni su problem noge...bas imam jake misice, posebno bedra i listove...ni vjezbati, ni ne vjezbati... a tako se divim onim tankim elegantnim nogicama kod zena

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5913
20.7.2013 2:25:37   
Daliyah92
Malo moja vaga smanjila cifru user posted image Ove sedmice -400gr user posted image

Kad vec spominjete struk user posted image i ja sam mislila pitati MicuTicu al mislila da mi nece reci, mozda je tajna user posted image Eh, ja se skoro izmjerih onako preko najveceg dijela stomaka user posted image i .... nevjerovatnih 80cm user posted image (mislim, nesto vise od ovog ali ne smijem napisati user posted image ) A uopste se ne osjecam predebelom. Ok, imam viska u stomaku ali nisam znala da je toliko user posted image Inace sam sitnija, oko 152cm, i na tu visinu imam oko 52kg. Ruke su taman, noge nisu bas ekstra ali meni ok user posted image Jest da sam taj dan bila nesto i "napuhana" (tako sam se osjecala) ali opet mi je to previse user posted image I sad kontam dok sravnam stomak, sravnace se i ostalo sve user posted image i ne svidja mi se to user posted image

Al' fino ja izgledam kad uvucem stomak user posted image Ah, da i ovo napisem user posted image Ja sam i prije udaje uvijek bila malkice deblja, mislim kao sad i dugo sam uvlacila stomak. Svi mi se cudili kako normalno funkcionisem user posted image Normalno disem, jedem, pijem, krecem se, ma sve user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 5914
20.7.2013 2:27:44   
Daliyah92
Joj, sta je ovih smajlica u mom postu user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 5915
20.7.2013 17:40:08   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Joj, sta je ovih smajlica u mom postu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 5916
20.7.2013 17:42:42   
bebaa
user posted image user posted image user posted image piše na vagi lo...i ja otvorim malo pročačkam bateriju i reko da s eizvagam kad ono 2 kg više negi juče...umrijeh na sekundu....razbit ću je...a možda je to tačno a ono od juče nije......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5917
21.7.2013 10:19:08   
bebaa
user posted image user posted image user posted image jutros važe samo pola kg više od petka ali zato što je bio jak iftar....zanči ono od juče je bio prepad-rikavela.......user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5918
21.7.2013 10:54:21   
MicoTico
Bebo, znači ipak - user posted image

Kod mene je opet mali -, mm me napada, a ja baš zadovoljna.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 5919
22.7.2013 8:19:07   
veki_aki
jutric!Jedno mahanje i moram se baciti na posao, nisam se stigla vagati, vjerovali ili ne zna mi sa ovim mali proci subota da se ne umijem kad mi nikog nema kuci, tako da vagat cu se veceras.Sljedece sedmice more, a mi ni rezervacije nemamo, valjda cemo se gdje smjestitiuser posted image
MicoTico pa ti jos malo i napustas temu, jos da otvoris temu debljajmo zajednouser posted image Imam osjecaj da nemas potrebe dalje mrsat, al eto ti znas the best.
Bebo ide li to dole?
Zene moje odem malo radit i koji gram skinut...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5920
22.7.2013 8:49:40   
tinkivinki
ja sam na 73kg.toliko sam imala kad sam drugi put ostala trudna.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5921
22.7.2013 18:17:59   
Daliyah92
Hajde, koja nije prijavila kilazu nek' prijavljuje brze dok nisam... user posted image user posted image

salim se malo user posted image a malo ste se zalijenile user posted image Nije nam nesto bas aktivna tema user posted image

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 5922
22.7.2013 18:20:45   
MicoTico
ja sam navijačica, ne moram prijavitiuser posted image
Bravo za minuseuser posted image
Tinki, user posted image za vraćenu predtrudnički kilažu.

Neposredna veza do poruke: 5923
22.7.2013 22:01:29   
Sultaniija
Da se ja prijavim danas sam se vagala kod prijateljiceuser posted image imala sam 65.3 ali s obzirom da sam postila i da je bio prazan stomak a sad poslije iftara sigruno imam 66. koji gramuser posted image

Inace sam visoka 172 uvijek sam imala oko 58 ili 60 kg nikad preko, u trudnoci sam dobila 20 kg, mjesec dana od poroda sam imala 74 kg i to je trajalo godinu i pol tacnije do aprila ove godine od tada pa do sada ne micem se sa 66 ili 65 . nesto, jos me strah da se ne udebljam pa budem morala sve ponovouser posted image apetit imam da se ne hvalimuser posted image

29.11.2011. 10:30h mamina ljubav, sreca i cijeli svijet :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 5924
22.7.2013 22:18:30   
leona81
ja trenutno stagniram. nisam se pomakla danima s mjesta. em babine, rodjendani i neke feste. stvarno sam pazila ali eto nekad popijem ness, ili pojedem nesto u vrijeme koje po hrono dijeti nije dozvoljeno i belaj. ja sam od prosle godine smrsala 15 kg. 10 sa dukanom, i oko 5 sa hronom. nadam se da nikad necu u trudnoci vise preci +20 kg. uzas. porodom sam izgubila jako malo. jos 4 kg i bila bih zadovoljna a onda krecem na aBd idealnu kilazu. to bi bilo jos 9 kg.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Sultaniija)
Neposredna veza do poruke: 5925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *