Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 16.7.2013 16:07:40
eminamirnesa
nadajmo se da će biti do petka, nije isto u svim gradovima kantona, kanton uplati općinama,.. onda kad kojoj općini to dođe na red... u žepču je prošli mjesec bilo 17.tog.isto kao u tešnju i zavidovićima,a zenica i visoko kasnije dobiju
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 19.7.2013 14:18:34
amir_z
zavisi kad ti je rješenje u czsr urađeno, ako si se porodila u februaru, a rjesenje ti izdali u martu, dobit ćeš ovaj mjesec, a ako je u aprilu onda tek kad budu naknade za april...ja mislim da to tako ide...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 21.7.2013 8:56:12
cicymicy
ja sam otisla na bolovanje u 9 mjesecu(od 01.09.2012),prvu naknadu sam dobila u 11 mjesecu(krajem 11-tog),a drugu tek nekad u januaru..i tako stalno kasne i slijedece