|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kuhinja
16.7.2013 11:52:34   
mayra
Ja se moram pohvaliti svojom kuhinjom, MM mi pravio i obozavam jeee user posted image
http://www.dodaj.rs/f/23/tC/2wLvHbHp/dscf2984.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3G/h5/t5QFuQp/dscf2985.jpg

Jos samo moramo zamijeniti mikrovalnu i frizider da budu u sivoj boji, ali otom potom kad se bude imalo viska para user posted image

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 326
16.7.2013 11:54:47   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja ali nisu trake, ono da se odljepljuje, nego od cvrstog materijala kao okvir, ne znam sada da li je to kant.user posted image

Ma jes, samo nije ona tanka traka, nego ABS kant. Meni je taj standard kad se radi s iveralom, baš zato da ne puca niti da se odljepljuje. Baš je fina ušušna kuhinja :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 327
16.7.2013 11:58:55   
R&T@

IZVORNA PORUKA: mayra

Kakav je ovo prazan prostor iznad?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 328
16.7.2013 12:05:37   
mayra

IZVORNA PORUKA: R&T@

Eh ovako, posto smo se mi uselili na ovaj sprat u maju, morali smo se prilagodjavati prostoru. Ovo iznad je neki noseci zid koji nismo smjeli dirati, tako da je ostalo ovako. A naravno da iznad elemenata ima prostor, pa necu ici do plafona.

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 329
16.7.2013 12:18:55   
Anoniman

Eh ovako, posto smo se mi uselili na ovaj sprat u maju, morali smo se prilagodjavati prostoru. Ovo iznad je neki noseci zid koji nismo smjeli dirati, tako da je ostalo ovako. A naravno da iznad elemenata ima prostor, pa necu ici do plafona.

Kuhinja je lijepa, ali ja bih bas isla do plahona s njom, a na ovom zidicu koji se ne smije rusiti napravila bih uz pomoc rigipsa neke lampice. ...ali kasno je sad...

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.7.2013 12:19:21 >

(odgovor članu mayra)
  Neposredna veza do poruke: 330
16.7.2013 12:22:42   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Kuhinja je lijepa, ali ja bih bas isla do plahona s njom, a na ovom zidicu koji se ne smije rusiti napravila bih uz pomoc rigipsa neke lampice. ...ali kasno je sad...

Slazem se, kuhinja je super uklopljena, ali da ste radili spusteni strop bilo bi bas extra, pogotovo sa spotovima ili nekim drugim lampicama.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 331
16.7.2013 12:24:05   
Anoniman
Moram vam i ja slikati svoju ljubimicuuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 332
16.7.2013 12:24:41   
palachinken
Može se to i naknadno uraditi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 333
16.7.2013 12:25:03   
palachinken

Jel gotova?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 334
   [Obrisana poruka]
16.7.2013 12:25:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 335
16.7.2013 12:25:52   
mala_sa

Sta cekas user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 336
16.7.2013 12:26:45   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: palachinken

Može se to i naknadno uraditi user posted image

Ma moze, al ako si raspolozen za ciscenje haosa poslije user posted image

Neposredna veza do poruke: 337
16.7.2013 12:31:37   
canim
Ma moze gore naknadno dodati jedan dugi ormaric s onim vratim sto se odozdo otvaraju, tako da moze staviti neke stvari koje ne koristi cesto a one lampice u rigipsu su uzasno ne prakticne, ono pregori zacas, stalno moras mjenjati.

Neposredna veza do poruke: 338
16.7.2013 12:33:52   
mayra

Nije kasno, planirali smo to mi svakako raditi, a da smo isli sad do plafona, bilo bi bezveze, jer bi tacno imali zub na ovom dijelu gdje je napa. Iskreno, ja sam najvise gledala funkcionalnost kuhinje, da mi je sve na dohvat ruke, takodje da imam dosta prostora, imam 3 iskoristena coska u koje stane more stvari. Kuhinja mi je odvojena, tj. vidim je samo ja i radjena je bas po mojoj zelji. Na suprotnom zidu od kuhinje imam zidnu lampu koja direktno osvjetljava kuhinu i u godrnjim elementima ugradjene sijalice, tako da i kad budem radila plafon necu raditi spot svjetla jer su mi onda samo za ukras a nemaju funkciju.

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 339
16.7.2013 12:36:48   
mayra

IZVORNA PORUKA: canim

Ma moze gore naknadno dodati jedan dugi ormaric s onim vratim sto se odozdo otvaraju, tako da moze staviti neke stvari koje ne koristi cesto a one lampice u rigipsu su uzasno ne prakticne, ono pregori zacas, stalno moras mjenjati.

Slazem se za lampice, mi imamo u kuhinji u gornjim elementima te lampice, platis sijalicu 8-9 KM, pregori za 3 dana.

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 340
16.7.2013 12:39:46   
Anoniman

Mi imamo mnogo lampica takvih u stanu (12 u dn. boravku i 3 izmedju kuhinje i dn. boravka, iznad sanka) i one manje iznad sanka se nijedna nije kvarila u ove 2.5 godine, a od ovih 12 jesu neke, ali nije to sad toliki kvar i toliko skupo da se ne moze deverati s tim.

Zaboravih reci da ih i u kupatilu imamo 6 i da tu nijedna nikad nije pregorila.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.7.2013 12:54:27 >

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 341
16.7.2013 12:45:14   
palachinken
Pa stavite LED sijalice i nema pregaranja.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 342
16.7.2013 12:48:43   
Lady26

Al nema ni svjetla user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 343
   [Obrisana poruka]
16.7.2013 12:50:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mayra)
  Neposredna veza do poruke: 344
16.7.2013 12:50:46   
Lady26
Mi smo ugradili ove male sijalice...za godinu dana sigurno smo ih (ima ih 8kom) 5-6x mijenjali...pregore sad pa sad...
Uzas...najgora investicija ikad!
MM je cak kupio led, bacaju svjetlost kao snop ispod sebe i to je to...bacene pare...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 345
16.7.2013 12:53:11   
canim

Mi imamo mnogo lampica takvih u stanu (12 u dn. boravku i 3 izmedju kuhinje i dn. boravka, iznad sanka) i one manje iznad sanka se nijedna nije kvarila u ove 2.5 godine, a od ovih 12 jesu neke, ali nije to sad toliki kvar i toliko skupo da se ne moze deverati s tim.

Ja imam lose iskustvo, nama su 4 iznad sanka kuhinje i u kupatilu na spratu ima vise njih jer je komplet osvjetljeno tim sijalicama, sreca pa to kupatilo ne koristimo cesto a opet s vremena na vrijeme moramo promijeniti neku sijalicu a ovo iznad sanka, cini mi se svako 2 mjeseca mjenjamo kompletnu postavu.
Nije problem kupovine tih sijalica, ja ih imam u zalihi sigurno 20tak nego je problem sto ih stalno moram mjenjati i sto uvijek neka pregori.

A da lijepo izgleda kad sve rade, izgleda, ja samo kazem da su neprakticne.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
16.7.2013 12:53:13   
Anoniman

Slazem se za lampice, mi imamo u kuhinji u gornjim elementima te lampice, platis sijalicu 8-9 KM, pregori za 3 dana.

ja placam u Peniju po 2.5KM.

(odgovor članu mayra)
  Neposredna veza do poruke: 347
16.7.2013 12:53:33   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Lady26

pa ima i ledova razlicitih jacina user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 348
16.7.2013 12:55:01   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

pa ima i ledova razlicitih jacina user posted image

Nisam jos plavusa user posted image
Ma meni nije to to...
Doduse meni je to jediin izvor svjetlosti u dnevnom boravku i treba mi "normalna" sijalica...nepregorena naraFno user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 349
16.7.2013 12:55:26   
Anoniman
Slikacu je, ali ne mogu sad. Razumiteuser posted image Nahujana samuser posted image

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *