Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poručujem mahalušama koje imaju nešto protiv mene da budu mangupi pa mi u lice kažu sve ono što govore iza leđa. Na autopijaci ima jeftinih metli za marku, pa nek prvo pometu ispred svojih vrata. Kompleksašima poručujem da piju vitamine B-kompleksa ,da koriste kondome ili neki drugi vid zaštite.
I da skratim a mogla bih nadugo i naširoko ... Mir u svijetu, puno zdravlja i pameti - svima ... Zvučim kao one missice
Da sam sretna i da ne mogu vjerovati da postoji takvo biće kao što je moj svekar! I da ni moj rođeni otac ovakvu stvar za mene nije htio uraditi i boli ga briga za mnom i za unučetom budućim a ti svekre to uradi bez razmišljanja, bez imalo nećkanja!!! Nemam riječi , i pođoše mi suze radosnice, i živio ti nama još 100 godina!!! Idalje nemam riječi koje bi te dovoljno pohvalile!!!
Da sam sretna i da ne mogu vjerovati da postoji takvo biće kao što je moj svekar! I da ni moj rođeni otac ovakvu stvar za mene nije htio uraditi i boli ga briga za mnom i za unučetom budućim a ti svekre to uradi bez razmišljanja, bez imalo nećkanja!!! Nemam riječi , i pođoše mi suze radosnice, i živio ti nama još 100 godina!!! Idalje nemam riječi koje bi te dovoljno pohvalile!!!
Poručujem STARIJIMA da ne zaborave da su i oni nekad bili mladi i oni su nekad tek pocinjali pa nisu znali kako sta dok godinama nisu naucili da nama mladima ne pametuju kao da su pokupili svu pamet svijeta nego da se malo "prizemlje" i shvate da to su oni bili nekad mi smo mladi sad a to sto su sad mi cemo bit nekad.LP
ja jutros porucujem jednom bezobrazniku da mu je bolje radi finih odnosa nek mi se ne pojavljuje na ocima par dana jer cemo se bas pravo posvadjat nek ma bar pusti da me malo prodje jer sam trenutno ljuta ko ris
Sta da ti porucim? Da te ne shvatam otkud ta mrznja u tebi-da ti nije od te tvoje seljanke? Da te ne shvatam kako nemas nimalo suosjecanja- pa krv smo? Da te ne shvatam otkud ta zelja za omalovazavanjem mene - zar zaista nisi nikad bio ponosan na mene kao ja na tebe?
Ili da ti jednostavno kazem : DOSTA i od.ebi od mene ... ma ja cu ipak ovo zadnje
Sta da ti porucim? Da te ne shvatam otkud ta mrznja u tebi-da ti nije od te tvoje seljanke? Da te ne shvatam kako nemas nimalo suosjecanja- pa krv smo? Da te ne shvatam otkud ta zelja za omalovazavanjem mene - zar zaista nisi nikad bio ponosan na mene kao ja na tebe?
Ili da ti jednostavno kazem : DOSTA i od.ebi od mene ... ma ja cu ipak ovo zadnje
Dragi Bože, MOLIM TE da ozdraviš jednog predivnog dječaka i da njegovu majku učiniš najsretnijom ženom na svijetu ... Molim TE da svim ljudima na svijetu daš ono što je najbolje za njih ...