Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 12.6.2013 9:39:45
mama2009
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Zenice imam pitanje i bas mi je hitno: ove koje su putovale relaciju Sarajevo - Banja Luka; koliko vam je vremenski trajao put; sa autom???? Mm i ja bismo da isprobamo sada taj put, al ako je los da ne rizikujemo????
nekih 2,5 sata preko vlasica, super put....samo opleti, sretno
ja idem bar 1 u dva mjeseca....kolegice i cesce
ma kakva 2,5 sata, nema sanse, kod nas voze profi vozaci i jedan jako brzo i njemu treba tri sata
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 12.6.2013 10:42:29
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Zenice imam pitanje i bas mi je hitno: ove koje su putovale relaciju Sarajevo - Banja Luka; koliko vam je vremenski trajao put; sa autom???? Mm i ja bismo da isprobamo sada taj put, al ako je los da ne rizikujemo????
nekih 2,5 sata preko vlasica, super put....samo opleti, sretno
ja idem bar 1 u dva mjeseca....kolegice i cesce
ma kakva 2,5 sata, nema sanse, kod nas voze profi vozaci i jedan jako brzo i njemu treba tri sata
hajde recimo 3.....3,5 ako vozis 60na sat
hajd dobro reli vozacu
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:18:07
palachinken
Ovako, po jednom receptu, trebam odvojiti sok od malina ručnom pasirkom. Ja su mističnu spravu nemam i treba mi neka alternativa....blender pa procijediti ili šta već? Ima li ko ideju?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:23:49
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ovako, po jednom receptu, trebam odvojiti sok od malina ručnom pasirkom. Ja su mističnu spravu nemam i treba mi neka alternativa....blender pa procijediti ili šta već? Ima li ko ideju?
ja bih to kasikom i cjediljkom uradila
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:26:44
DM
Je li nemaš za krompir pire onu pasirku? Ja time uradim i onda muku mučim kroz gazu da odvojim košpice
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:28:14
palachinken
IZVORNA PORUKA: DM
Je li nemaš za krompir pire onu pasirku? Ja time uradim i onda muku mučim kroz gazu da odvojim košpice
Imam to prvo. Imam i gazu. A ima i da se napatim :D
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:28:50
palachinken
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
Probat cu, pa ako mi dosadi sve poslat u strininu
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:36:57
DM
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
Probat cu, pa ako mi dosadi sve poslat u strininu
Sve ćeš praviti i govoriti-e neću iduće godine, nem ašanse, a kad dođe iduća, tebi žao , pa se opet zadaš u posao
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:44:56
DM
Jesam nekada davno i odustala Ja napravim sok i kad mi dodije više pasirati ubacim sve u šerpu i napravim džem(sa košpicama) djeca jedu, a mm ronda Samo -kod mene je hit kompot od malina(maline u tegle, šećer , voda i kuhati u teglama)-to mi nekako najlakše, vole ga ....
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:49:42
Hanady RR
i ja košpe ne vadim...nekad sam kroz gazu al bogami više na gazi ostane...bjež ba... sve pojedu ukuhano
a i ja najviše kompota napravim u tegle...to najbolje ide i kod nas
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 15.6.2013 14:52:44
palachinken
IZVORNA PORUKA: DM
Jesam nekada davno i odustala Ja napravim sok i kad mi dodije više pasirati ubacim sve u šerpu i napravim džem(sa košpicama) djeca jedu, a mm ronda Samo -kod mene je hit kompot od malina(maline u tegle, šećer , voda i kuhati u teglama)-to mi nekako najlakše, vole ga ....
Lani sam, po tvom receptu, napravila tih kompota od raznog voća a sve po 1-2 teglice, nama dosta :)
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2013 9:29:57
HAHA
Nije hitno,ali da pitam,kako očistiti peglu,slučajno pređoh preko neke aplikacije na majici i ostao crni trag,pa se bojim da ne pokvarim ostalu odjeću.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2013 9:33:05
bebacha
IZVORNA PORUKA: HAHA
Nije hitno,ali da pitam,kako očistiti peglu,slučajno pređoh preko neke aplikacije na majici i ostao crni trag,pa se bojim da ne pokvarim ostalu odjeću.
zagrijes je i onda predjes s njoj preko novinskog papira
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2013 9:39:05
HAHA
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: HAHA
zagrijes je i onda predjes s njoj preko novinskog papira
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2013 10:06:53
AnLu
MYA ja sam pravila marmeladu, nisam ovako od cjelih jagoda i otprilike bi trebalo u pola da ispadne, znaci neka tegla i po, ali sve zavisi koliko hoces da ga ukuhas, koju hoces gustocu.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2013 10:10:18
Mya_81 RR
Davno je bilo kad sam pravila, ni ne sjecam se vise Ma, neka srednja gustoca s komadicima Treba mi jedno 10tak manjih teglica, pa reko okvirno da znam koliko da uzmem kilograma.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.6.2013 10:15:09
AnLu
Nemoj me uzeti za rjec ali ako mislis na one teglice od 400-450grama onda 6-7kg, mada ja bih i vise stavila, po onom principu bolje da ostane, nego da fali