|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
14.6.2013 14:51:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 851
   RE: Zaova
14.6.2013 14:52:06   
Medić*
Aferim Jasmin.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 852
14.6.2013 14:53:27   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: hanabanana

meni zapara uši ovo često pijemo kafe
pa kako pored svojih roditelja, braće, sestara, raje, posla, djece stižete još i sa jetrvama da često pijete kafu
tać

Pa to ti je vrlo jasno veeseelaa....ja u principu pijem kafu sa onim koji su mi dragi. Tako da je pijem vrlo često sa svojom jetrvom.

al valjda i u toj dragosti imaju prioriteti, meni niko draži od mojih prijateljica
prvo s njima e onda nemam vremena za ove manje draže il imam jako rijetko
i nije da mi i oni nisu dragi al imam draže ljude, i onda ispada da snjima popijem kafu jednom mjesečno

Opet ti svoja htijenja stavljaš pod pravilo user posted image .
Nekome je jetrva prijateljica i točkica.
Neko je imao dosta frendova prije braka,ali poslije udaje recimo upozna novog i taj novi bude bolji od cijele ekipe prije. Meni se to desilo user posted image .
Nije mi jetrva...ali logikom,mogla je biti i jetrva,pa sad da ona meni ne bude draga samo zato što ti misliš da to tako treba biti user posted image ...
veeseelinka...živi još ljudi pored tebe cool životom i životom po vlastitim pravilima user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 853
14.6.2013 14:54:56   
jasmin
Znači kontam user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 854
14.6.2013 14:57:44   
Galicia
Neki zaista nisu imali zivote prije braka, ili im partner ne da da imaju svoju individualnost kad se udaju.
Ko ce ga znati.

Niko ne kaze da jetrva ili zaova ne mogu biti dobre prijateljice, ali zar pored svojih prijateljica neko ima vremena da se jos sastaje svakodnevno i sa familijom. Ja nemam.

Svako ima milion obaveza, te posao, te hobiji, te skole, te kuca, te ocisti, ovo ono. Ne znam kad se ima vremena za obilazenje mnogobrojne familije.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 855
14.6.2013 14:59:27   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: jasmin

Znači kontam user posted image .

kontaš i to jako dobrouser posted image ,dosta ima kontradiktornosti kod Vesele

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 856
14.6.2013 15:01:51   
jasmin
IZVORNA PORUKA: Galicia

Neki zaista nisu imali zivote prije braka, ili im partner ne da da imaju svoju individualnost kad se udaju.
Ko ce ga znati.

Niko ne kaze da jetrva ili zaova ne mogu biti dobre prijateljice, ali zar pored svojih prijateljica neko ima vremena da se jos sastaje svakodnevno i sa familijom. Ja nemam.

Svako ima milion obaveza, te posao, te hobiji, te skole, te kuca, te ocisti, ovo ono. Ne znam kad se ima vremena za obilazenje mnogobrojne familije.

U jednoj rečenici sama sebe pobijaš!
Ako se slažeš s tim da zaova i jetrva mogu biti dobre prijateljice,onda i one spadaju pod kategoriju ''svoje'' prijateljice i s njima provodiš najbolje trenutke svog vremena.
Eto,ako će ti bude lakše,za tačno mjesec dana biće mi 7 godina braka,mojoj jetrvi za 4 mjeseca poslije mene,ja je još nisam upoznala,jer je na drugom kontinentu.
veeseelaa će se obraduje user posted image .

< Poruku je uredio jasmin -- 14.6.2013 15:02:12 >

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 857
14.6.2013 15:02:02   
EEDITH
samo da stavim veeeeeeeelikiiiiiii potpis za Jasmin,

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 858
14.6.2013 15:03:45   
tinkivinki

Ko ce ga znati.

pa ne moraš se često ni nalaziti,ali znaš kad ti je neko u dubini duše prijatelj.meni nije prijateljstvo ispijanje kafa i sl,na muci se poznaju junaciuser posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 859
14.6.2013 15:04:03   
Medić*

IZVORNA PORUKA: hanabanana

meni zapara uši ovo često pijemo kafe
pa kako pored svojih roditelja, braće, sestara, raje, posla, djece stižete još i sa jetrvama da često pijete kafu
tać

Pa to ti je vrlo jasno veeseelaa....ja u principu pijem kafu sa onim koji su mi dragi. Tako da je pijem vrlo često sa svojom jetrvom.

al valjda i u toj dragosti imaju prioriteti, meni niko draži od mojih prijateljica
prvo s njima e onda nemam vremena za ove manje draže il imam jako rijetko
i nije da mi i oni nisu dragi al imam draže ljude, i onda ispada da snjima popijem kafu jednom mjesečno

Opet ti svoja htijenja stavljaš pod pravilo user posted image .
Nekome je jetrva prijateljica i točkica.
Neko je imao dosta frendova prije braka,ali poslije udaje recimo upozna novog i taj novi bude bolji od cijele ekipe prije. Meni se to desilo user posted image .
Nije mi jetrva...ali logikom,mogla je biti i jetrva,pa sad da ona meni ne bude draga samo zato što ti misliš da to tako treba biti user posted image ...
veeseelinka...živi još ljudi pored tebe cool životom i životom po vlastitim pravilima user posted image .

Ma naravno.
Vezano za ovo cool, ono sto je meni cool nekome nije i obrnuto. Meni recimo ono sto ovdje citam u nekim postovima nije uopce cool njima neka je user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 860
14.6.2013 15:04:56   
EEDITH

jesi li čula za slučajeve da se recimo 2 sestre udaju za 2 brata,
treba li možda da se prestanu družiti ili viđati ?

< Poruku je uredio eldinky -- 14.6.2013 15:05:38 >

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 861
   [Obrisana poruka]
14.6.2013 15:05:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 862
14.6.2013 15:05:25   
jasmin
Gali i veeseelaa znaju reći da neki nisu imali živote prije braka.
A ja kažem da su neki svoj život očito zaustavili na prošlosti i samo njeguju ono što su u prošlosti živjeli,pa ko god bi mogao ući u sadašnjost dočeka ga crvena rampa s natpisom STOP!!!
Dok se zadovolji raja prošlosti,za sadašnja i buduća društva nema vremena. Ni prostora očito!!!

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 863
14.6.2013 15:06:34   
damma

Moj brat i snaha vise puta obilaze moje roditelje jer imaju djecicu, koju dovode da se djeca istrce u dvoristu. Moji imaju bazen, bastu, one vratolomije za djecu, i tu su skoro svaki dan.
Nekako smo se "nepisano" podijelili ja i brat kad je pomaganje u pitanju. On fizicki, a ja sve ostalo. Snaha voli oko kuce raditi, ja ne. Ja obavljam ono sto najvise volim, a to je shopping. user posted image
Mojima ne treba nikakva pomoc, nego mi uskocimo da pomognemo, jer su nam roditelji.

Jasmin, zabboravila si da ja cjenim ljude po zasluzi. A ona je u tom aspektu zasluzila.

Nisam htjela to istaći.
Nego ističem kako vam je drago kad se neko dobro ophodi prema vašim roditeljima,a vi nemate želju da se isto ophodite prema roditeljima vašeg muža.
Tvojom logikom,ona je tvoje poštovanje zaslužila upravo tim lijepim ophođenjem...
A pitamo li se onda da li mi takvim ophođenjem možemo zaslužiti poštovanje muževih roditelja i ostalih?!
Samo sam to primijetila.
Isto kod veeseelinke...npr.ona ne bi mogla sebe zamisliti sa sveki na morETu,i na nas baca drvlje i kamenje ako nešto slično radimo,savjetuje nas da to ne radimo. No njena snajka uredno ide sa sveki i zaovom na more user posted image . Pitam se savjetuje li nju da se ostavi ćorava posla,mislim,kao da su joj sveki i zaova neka bitna karika u životu. Otkud joj vrijeme da traći sa sveki i zaovom,dok svoje obaveze pozavršava i td,znate njenu priču.
Meni to,tako mi Boga,ne smeta,niti imam šta od toga.
Samo ne podnosim da neko proziva druge zbog njegovog života,a radi iste stvari,samo ne smatra da su iste.
Ili ja sad ne kontam user posted image ?!

kolko god da user posted image za ovaj post malo je..

2004.
2008.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 864
14.6.2013 15:13:18   
Galicia
Ne kontamo se.

Ne moze jetrva biti prijatelj samo zato sto mi je jetrva, ili da ja forsiram da mi ona bude naj prijateljica samo zato sto je dio familije.

Niko ne prica o proslosti. Pricamo o zivotu uopste.
Jasmin, uz duzno postovanje, ja sam svu svoju familiju upoznala, i uzu i siru, kao i snahinu.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 865
14.6.2013 15:14:00   
Mirkica
jasmin svaka ti cast user posted image user posted image user posted image user posted image

Iman sa tobom se slazem i te kako sto se tice bitnosti ljudi neki su ocito pobrkali

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 866
14.6.2013 15:16:48   
jasmin

Ne kontamo se.

Ne moze jetrva biti prijatelj samo zato sto mi je jetrva, ili da ja forsiram da mi ona bude naj prijateljica samo zato sto je dio familije.

Niko ne prica o proslosti. Pricamo o zivotu uopste.
Jasmin, uz duzno postovanje, ja sam svu svoju familiju upoznala, i uzu i siru, kao i snahinu.

Ma ne govorim da ti neko mora biti prijatelj zbog bilo čega.
Samo kažem da može.
I da ne treba povući crtu da ti neko ne može biti prijateljica samo zato što je svekrva,zaova,jetrva. Može itekako. I dosta nas,hvala Bogu,svjedoči tome.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 867
14.6.2013 15:18:54   
Galicia
Jasmin, a gdje su ti prijateljice prije braka?
Odrzavas li kontakt s njima?
Druzitel' se?
Idetel shopping, plivanje, trcanje, tenis, rostiljanje?

Ja imam drugaricu iz djetinjstva odkako sam se rodila, nikad se nismo prestale druziti, zivimo 5km udaljene jedna od druge.
Imam jos jednu drugaricu od pelena, udaljene na hiljade milja, ali se vidimo 2 puta godisnje. Nista mi nije sjesti u auto i odvesti se do nje. Ili porodicno se nadjemo negdje na sredini karte i tu odmaramo zajedno.
MM je zbog prijatelja vozio 2 dana i 2 noci da ga vidi na 3 dana.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 868
14.6.2013 15:19:45   
minja_

I da ne treba povući crtu da ti neko ne može biti prijateljica samo zato što je svekrva,zaova,jetrva.

i da nam život nije prestao ulaskom u brakuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 869
14.6.2013 15:20:39   
minja_
šta sam ja zanimljivih tipova upoznala TEK nakon udajeuser posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 870
14.6.2013 15:21:10   
Galicia

IZVORNA PORUKA: minja_

I da ne treba povući crtu da ti neko ne može biti prijateljica samo zato što je svekrva,zaova,jetrva.

i da nam život nije prestao ulaskom u brakuser posted image

Poenta je sto je nekima tek tad i poceo.

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 871
14.6.2013 15:22:59   
minja_
šalim se. imam prijateljice iz najranijeg djetinjstva s kojima sam i dalje u bliskom kontaktu. A ima zena koje sam upoznala tek nakon što sam se udala i bitan su dio mog života. To što su mi slučajno jetrva, zaova, muževa tetka ili muževa rodica, nebitno, to im nije ni otežavajuća ni olakšavajuća okolnost za ulazak u moj život. Nešto drugo i važnije je presudilo.

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 872
14.6.2013 15:24:09   
minja_

IZVORNA PORUKA: minja_

Poenta je sto je nekima tek tad i poceo.

ja cu ko Ladyblue, kad se udaš u djetinjstvuuser posted image user posted image user posted image , imaš pravo da ti tek tad život i započne user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio minja_ -- 14.6.2013 15:26:23 >

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 873
14.6.2013 15:25:16   
Galicia
Al nije mi jasno sta imam naglabati sa svekrvom o vibratorima, sexy vesu, tipovima.
Za mene je prijateljica kad joj mogu reci sve, od do.
A kafu mozes piti sa svakim, mada najvise je volim piti sama, na miru.

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 874
14.6.2013 15:28:23   
sabinos
ja nemam prijatelja u sarajevu,ne da mi coekuser posted image

sad ozbiljno,ja nisam odaVle,svo moje drustvo je ostalo u zenici,znaci raja sa kojom sam se intezivno druzila.ovdje imam jednu nasu forumasicu koju jako volim i sa njom se druzim redovno.znaci imala sam raju prije braka,muz mi ne brani a opet nemam bogzna koliko dugarica na raspolaganju,znaci sve zavisi od slucaja do slucaja.
i da,imam hvala bogu zaovu (ja zaboravih da je tema zaova) i sa njoj sam se rado druzila znaci kao sa drugaricom,mimo moga muza,ali ona sad radi pa nema bas vremena a ja imam malu bebu pa ne mogu da cesto izbivam iz kuce.
i da obajsnim galicii i veseloj konkretno primjer kod mene,cudite se sto se neko druzi samo kod kuce zasto ne ide po izletima,rostiljima,bazenima,folovima..nemaju svi pare za to,sve to kosta.ja se zato se druzim kod kuce,moze kako moze.i niko mi ne moze reci da je mozda necije drugo prijateljstvo iskrenije ili bolje od moga samo zato sto se druzi na drugi nacin.

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *