|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
27.5.2013 11:43:58   
škorpija
na pijaci sirano kod one tete što drži H&M stvari stilge majice Angry Birds ( H&M ) po cijeni od 12 KM, a s obzirom da ih ina onim FB stranicama prodaju po 26 KM mislim da je dobra ušteda.

Ali što je žena koja radi neljubazna to je posebna priča, majke mi da malci nije toliki zaljubljenik u kako on kaže "piiletinu" majke mi okrenula bih se i otišla, odavno goru prodavačicu nisam vidjelauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1051
27.5.2013 14:41:10   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

na pijaci sirano kod one tete što drži H&M stvari stilge majice Angry Birds ( H&M ) po cijeni od 12 KM, a s obzirom da ih ina onim FB stranicama prodaju po 26 KM mislim da je dobra ušteda.

Ali što je žena koja radi neljubazna to je posebna priča, majke mi da malci nije toliki zaljubljenik u kako on kaže "piiletinu" majke mi okrenula bih se i otišla, odavno goru prodavačicu nisam vidjelauser posted image

a jel to ono u zgradi, ona crna duge kose

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1052
27.5.2013 15:02:03   
mama75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a jel to ono u zgradi, ona crna duge kose

Ona zena je vlasnica, sto je najtuznije. Ja sam cesto tamo, navratim da vidim sta ima, mada u zadnje vrijeme slabo kupujem jer nemaju H&M majice za vecu djecu. Moram otici po "piletinu" i moja mala je luda za njima.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1053
27.5.2013 21:40:58   
škorpija
jeste u zgradi, ma kriza je žena, ali su majice super ima i većih brojeva, najmanji je 104

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1054
7.6.2013 20:33:24   
Hanady RR
U One to play japanke winks za djevojčice sniženje na 1,45 KM...al samo broj 34 imaju :)
Kantica za plažu, sa sitom i lopatica i grablje...minis za djevojčice a ima i neki lik za dječake ne upratih koji malo jače od 3 KM...
dovar dio društvenih igara je snižen...mi smo danas kupili cika caka koja je bila 25 KM za 17 KM...
uglavnom ima dosta sniženih igračaka i karafeka povoljno...

e da i CD bumbo sa 6 epizoda je 0.95 pfeningauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1055
7.6.2013 20:44:52   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U One to play japanke winks za djevojčice sniženje na 1,45 KM...al samo broj 34 imaju :)

Dobar broj user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1056
7.6.2013 20:51:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Dobar broj user posted image

user posted image
jednoj japanke ...drugoj kanticuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1057
7.6.2013 23:25:55   
delfin
u ALpini sniženje 50% do nedelje, a do kada je sniženje u one2Play

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 1058
7.6.2013 23:28:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: delfin

u ALpini sniženje 50% do nedelje, a do kada je sniženje u one2Play

koliko sam shavtila do isteka zaliha tih igračaka na sniženju jer nove dolaze....

e da i cekeri su im po 1,45 KM premdeniuser posted image mi kupile sebi svaka po jedna jer smo plaćale isti 3 km i dale ga nani...a baš čust a čvrt za nošenje svega i ima suncokret koji namigujeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1059
10.6.2013 8:08:15   
tajra26
evo da kazem u sport life-u u skenderiji imaju snjizenje trenerki zenskih po 47km ali su ostali manji brojevi. ima i za curice... ja se ponovila sa dvije user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

Neposredna veza do poruke: 1060
10.6.2013 8:15:05   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: tajra26

evo da kazem u sport life-u u skenderiji imaju snjizenje trenerki zenskih po 47km ali su ostali manji brojevi. ima i za curice... ja se ponovila sa dvije user posted image

hvala..bas mi treba donji dio trenerka i nadam se da ti manji brojevi podrazumjevaju broj 38 user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 1061
10.6.2013 8:16:32   
leona81
one2 play jeeee

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1062
10.6.2013 9:32:49   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: leona81

one2 play jeeee

jesu li sve igracke snizene, da idem danas?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1063
10.6.2013 9:34:35   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

one2 play jeeee

koliko su snizene?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1064
10.6.2013 9:58:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala..bas mi treba donji dio trenerka i nadam se da ti manji brojevi podrazumjevaju broj 38 user posted image

e to je dobarinfo

Neposredna veza do poruke: 1065
10.6.2013 10:10:20   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e to je dobarinfo

pahuljo, je li nam broj 38 taj manji broj, sta ti kazes user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1066
10.6.2013 11:15:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e to je dobarinfo

pahuljo, je li nam broj 38 taj manji broj, sta ti kazes user posted image

Ma moze nama i 36, neka utegne malo, to se danas trazi user posted image

Neposredna veza do poruke: 1067
10.6.2013 12:01:51   
leona81

one2 play jeeee

koliko su snizene?

veze nemam, procitala da je hanady napisala, moram i ja otici

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1068
10.6.2013 14:29:33   
AnLu

za djevojcice ovih majica je bilo po 7km u harisu i to raznih.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1069
10.6.2013 14:38:56   
gvendolina

stvarno je teta katastrofa,nisam ni ja goru odavno vidjela.pa cak su i one u robotu ljubaznije. ne mogu da vjerujem da je ona vlasnica,kao da je neko bicem svaki dan tjera na posao?!

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 1070
10.6.2013 14:59:59   
Hanady RR

one2 play jeeee

koliko su snizene?

veze nemam, procitala da je hanady napisala, moram i ja otici

snižene su neke drušvene igre...nešto autića, gormita...winks i mimnis programi za curice...

sad nisma baš sve vdijela...al recimo kantica sa sitom i lopata i grablje za plažu gormiti i minis su po 3 KM...papuče gormiti i winks po 1,45, ona drušvtena igra pingui, cika caka i patkice po 17 Km...to ono što sma ja kupila pa znamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1071
10.6.2013 15:01:06   
Hanady RR
e sa za dječake autići oni metalni žuti dobri...svi po 4 i nešto Km...toga sma nakupovala...bager ovo onouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1072
10.6.2013 17:04:54   
leona81
hanady meni treba za pokloncice a i za M winx i minis. dokad traje to

Neposredna veza do poruke: 1073
10.6.2013 19:55:41   
amra_sa
Crocsice za djecu u Cipelićima na Alipašinu 3 marke ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1074
10.6.2013 20:16:46   
leona81

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Crocsice za djecu u Cipelićima na Alipašinu 3 marke ...

obicne ili imaju neke likove, mi uzeli u winku i otpalo nam ovo sto su kao likovi na njima, mislim da su 7 KM bile

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *