Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 10:20:44
klemzi
Barcelona
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 11:29:20
teacher75
bodrum i marmaris po najboljim provodima u zivotu, madrid po ljepoti, predivnoj atmosferi, sevilju i ostale gradove u andaluziji po divnim setnjama na medenom mjesecu
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 11:41:27
mala86
SPLIT prve godine braka,prvi posao,malac se rodio dole
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 12:31:47
ziki
Od raznih gradova blizu i daleko posebna su mi tri u komšiluku: 1. Niš- moj studentski grad 2. Budva-sve i svašta 3. Beograd- sve i svašta
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 14:12:53
Vinetu
NOVI PAZAR
Bila sam ja i po svijetu (Amerika, Holandija, Belgija, Italija), ali Pazar ima nešto što drugi nemaju, neki rahatluk, mir, nešto pitomo, onaj osjećaj "povratka kući"... iako nisam tamo rođena.
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 14:17:56
aida.
Barcelona A od gradova u BiH Jajce mi je preeelijepo. Bila prvi put prosle godine i odusevila se kako je lijepo+predobar provod Ove godine opet idemo na motorijadu tamo, bas mi je osto u lijepom sjecanju
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 14:18:18
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Vinetu
NOVI PAZAR
Bila sam ja i po svijetu (Amerika, Holandija, Belgija, Italija), ali Pazar ima nešto što drugi nemaju, neki rahatluk, mir, nešto pitomo, onaj osjećaj "povratka kući"... iako nisam tamo rođena.
ma nemoj me zaHebavat'! čuj Pazar grad....pa to uopšte nije grad, to je mjesto
RE: GRAD, naj, naj...pamtim ga po.... 10.6.2013 14:24:57
Vinetu
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: Vinetu NOVI PAZAR Bila sam ja i po svijetu (Amerika, Holandija, Belgija, Italija), ali Pazar ima nešto što drugi nemaju, neki rahatluk, mir, nešto pitomo, onaj osjećaj "povratka kući"... iako nisam tamo rođena.
ma nemoj me zaHebavat'! čuj Pazar grad....pa to uopšte nije grad, to je mjesto
"Mjesto" je veoma širok pojam, mjesto je i London i Pariz i stolica na kojoj sjediš - a očigledno ne znaš ništa o Pazaru, pa te neću ni uvjeravati da je i zašto je to grad.