Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:24:28
Medić*
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: medic slatki
E to..znas i sama. A period od 9 mj mi se dosadi iskreno..iako poletna i bez problema vise uzivam kada nisam trudna
to je da lakse prebrodimo strah od poroda.. na kraju kazemo ''ma nek boli koliko boli, da mi se kutarisat''
A nije me strah poroda..vec jednostavno svaki mjesec sam vikendom isla svojima koji su udaljeni a u trudnoci bas ne mogu toliko landarati cesto i jedva cekam da sa djecicom idemo svojima, putujemo, uzivamo uzivo a ne mazeci pupu
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:25:46
Hanady RR
ja se sjetim rečenice ''nemoj ti to raditi ja ću'' meni to smao govore kad sma trudna
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:25:55
D_K
E to..znas i sama. A period od 9 mj mi se dosadi iskreno..iako poletna i bez problema vise uzivam kada nisam trudna
to je da lakse prebrodimo strah od poroda.. na kraju kazemo ''ma nek boli koliko boli, da mi se kutarisat''
A nije me strah poroda..vec jednostavno svaki mjesec sam vikendom isla svojima koji su udaljeni a u trudnoci bas ne mogu toliko landarati cesto i jedva cekam da sa djecicom idemo svojima, putujemo, uzivamo uzivo a ne mazeci pupu
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:26:37
snijeg
Zahvalnosti što mi je omogućeno da osjetim savršenstvo... Udaraca, prevrtanja i ruke na stomaku... Brige i straha hoću li ispuniti sva njena očekivanja i izvesti je na pravi put....(ovaj osjećaj me još ne popušta) :)
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:27:04
Medić*
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:29:03
D_K
IZVORNA PORUKA: snijeg
Zahvalnosti što mi je omogućeno da osjetim savršenstvo... Udaraca, prevrtanja i ruke na stomaku... Brige i straha hoću li ispuniti sva njena očekivanja i izvesti je na pravi put....(ovaj osjećaj me još ne popušta) :)
mozda popusti kad budemo dede i nane do duse, onda cemo brinuti o unucadima ..ko da gledam
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:32:01
Ninushka
moja je prva trudnoća ispočetka bila malo 'mučna' ali kada se smirilo slijedila je uživancija. Kako sam samo uživala, šetala ponosno svog trbu. Sjetim se kako smo mm i ja izlazili u duuuge ljetne šetnje, ljeto i vrućine mi nisu nimalo smetale...ma sjetim se kako sam uživala...
..sada, u ovoj trudnoći, iščekujem da što prije prođe juni, i barem pola jula, da izađe na dobro...sjećat ću se još većih mučnina i povraćanja, i taman kad sam počela da uživam sa svojim momcima ostadoh na mirovanju... sjećat ću se i miorovanja..i štia kroz koja prolazim u treptaju oka
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:33:03
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
sve mi je bilo ravno do mora... predivno i mozda sam opet i trudna bas se tako osjecam
hoćemo li kono navijati test test
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:33:38
snijeg
IZVORNA PORUKA: snijeg
mozda popusti kad budemo dede i nane do duse, onda cemo brinuti o unucadima ..ko da gledam
Nadam se da ćemo utoliko uspjeti da u unucima uživamo, a da im roditelju brinu....
RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se... 10.6.2013 12:55:14
Bebica11
Bolnica je nazalost prva asocijacija...lezanje...lijekovi...strah...nada
Stomak I pokreti...kutije sladoleda...tufahije...pite e to je neki moj pozitivni dio trudnoce I naravno ucvrscivanje veze I ljubavi izmedju mm I mene kroz njegov pozrtvovanost tokom mojih rizicnih trudnoca