|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
13.12.2008 21:55:17   
kana
evo i mom je hvala Bogu 5.-ti nikao ali opet muku mucimo...user posted image
Ne znam,svaki odbolujemo svi...do kad ovako......

"ako ne znaš voliti sebe,nećeš znati voljeti ni druge.."
TARIK 03.03.2008. mamina ribica:)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 226
13.12.2008 22:00:21   
Amrino
Cestitam! user posted image

Mom eno treba da izbiju donje dvice...danas je par puta tako tuzno zaplakao jer se uvrijedio user posted image user posted image user posted image ...Valjda ce brzo...
Kako li je tek kada trebaju nici kutnjaci? user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu kana)
Neposredna veza do poruke: 227
13.12.2008 22:51:07   
mamyca
Cestitke Tariku i Asjiuser posted image user posted image .
Jos malo Amrino,brzo ce i Hamzi,moj se odavno muci s ovim drugimauser posted image ,samo sto mu ne izbiju.Ma hrabri su nasi momci.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 228
13.12.2008 23:08:15   
dinaa
Amrino ne brini za kutnjake ako mislis na cetvorke,mojoj princezici su nikla tri odjednom i nije bilo nikakvih problema cak ni nervoze a da budem iskrena slucajno sam i primjetila da trebaju probiti jer sam ocekivala donje dvojke,a zato se ne volim ni sjetiti kad su joj nicale gornje dvice uh,mi sada ocekujemo trojke i pomalo se brinemo.    Cestitke bebama na zubicima.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 229
14.12.2008 0:33:38   
jasmina_mm
cstitke na zubicima i od nas, mi odavno stojimo na cetiri jedinice premda izgleda treba da niknu i donje dvojke...

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 230
14.12.2008 7:36:25   
ebru
Mona ima vidljivo gore jedinice i dvojke,dole samo jedinice...evo unazad 4-5 dana nikle su donje dvojke,i gornje cetvorke...imam problema sa njom navece kad zaspi,pa se budi po par puta,pa place itd...bas mi je zaouser posted image prva polovina noci nam je problematicna user posted image

MONIKA 11.12.2007
Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg!
http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 231
14.12.2008 10:54:07   
mišur
Čestitke svim bebama na zubićima!user posted image user posted image
Mom Luki nije nijedan još nikao, ali je zadnjih dana nervozan, posebno po noći.
Cijelu noć se prevrće, okreće, nikako da se namjesti i jadničak se od toga probudi i počne plakati.
Ja pretpostavljam da su to zubići...
A i desni su mu tako nabubrile, kad pipnem prstom osjetim kako su natečene...

(odgovor članu ebru)
Neposredna veza do poruke: 232
14.12.2008 11:53:13   
Romali
Mi imao 4 zuba. Kako kaže ebru, prvi dio noći je skroz loš. Tako je i kod nas, nikako da utvrdi.user posted image

A bale li vaši bebači puno zbog zuba ? Moj Omar zadnjih 10 dana dnevno isprlja i 7-8 siperaka, ma budu doslovno mokri. Ako mu ne stavim siperak samo na 10 minuta, bude mu mokra majica i body...

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 233
15.12.2008 13:07:19   
bebano
Drage mame da li ste vasoj djeci olaksavali rast zubica u smislu mazanja desni nekim gelovima, masiranja desni i slicno? Moj sinicic nema jos ni jedan zubic, ali je zadnih par noci jako nervozan, kenkav, nemirno spava.. sto inace nije pa me zanima da li da mu na neki nacim olaksam to sto ga pati. Ima on one silne glodalice i to rado papa, ali treba li raditi jos nesto. 

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 234
15.12.2008 21:37:04   
mivica
IZVORNA PORUKA: bebano

Moj sinicic nema jos ni jedan zubic, ali je zadnih par noci jako nervozan, kenkav, nemirno spava.. sto inace nije pa me zanima da li da mu na neki nacim olaksam to sto ga pati. Ima on one silne glodalice i to rado papa, ali treba li raditi jos nesto. 

Ista situacija, ali meni je moj bebac vec malo duze takav, kad god bi nam neko dosao prokomentarisao bi, ma da njemu ce uskoro zubici, ali njemu ni traga user posted image . Ja mu ponekad namazem malo gela, medjutim to mu pomogne nekih 15-ak min. i onda sve po starom, ali sta cu jadnicku, ako ga to toliko iritira, pa i tih 15 minuta je dobro! Moja komsinica, cija je mama pedijatrica mi je rekla da mogu ponekad dati manju kasicicu panadol sirupa (ili paracetamola), jer im to malo olaks bolove. Ja sam to svega jedamput uradila pred spavanje, pa ne bih da pretjerujem!!!
U svakom slucaju, drago mi je za sve bebace koje su dobile zubice, pridruzujemo se cestitkama user posted image user posted image user posted image

Bakir, 21.06.2008.

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 235
15.12.2008 22:56:53   
Visnja RR
negdje sam procitala da je dobro dati vlaznu  gazu da je zvacu

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 236
15.12.2008 23:26:27   
MELLI
IZVORNA PORUKA: Romali

Mi imao 4 zuba. Kako kaže ebru, prvi dio noći je skroz loš. Tako je i kod nas, nikako da utvrdi.user posted image

A bale li vaši bebači puno zbog zuba ? Moj Omar zadnjih 10 dana dnevno isprlja i 7-8 siperaka, ma budu doslovno mokri. Ako mu ne stavim siperak samo na 10 minuta, bude mu mokra majica i body...

Moja Hanna je od trećeg mjeseca isto tako balila da je znala i preko 15 sipera(bez pretjerivanja) u toku dana skvasiti,a zube je dobila za prvi rođendan.U 5 dana izašla su joj sva četiri prednja zubića.
Evo sada i Haris bali da me nervozna hvata od presvlačenja bodija i majica po cijeli dan.Zuba ni na vidiku.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 237
16.12.2008 7:25:25   
ebru
IZVORNA PORUKA: Romali

Bali,bali jasta nego,kao sto si spomenula,po par sipercica promijenim u toku dana.Evo vec dugo ne cekam da ih stavim u masinu,nego samo isperem rucno i stavim na pec da se suse!Kud i ona od svog nekog lopovluka uzme pa trubi ustima(jos se smije)i sad pa sad skvasi sipercic :)))-jednom sam kontala reko pelenu oko vrata pa nek trubi kolko hoceuser posted image

MONIKA 11.12.2007
Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg!
http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 238
16.12.2008 11:20:59   
Emina*
Cestitke za sve zubonje i zubilice user posted image  user posted image  user posted image

Nasla saaam i jaaaa.. Jeeeee...  Danas, maleno i Bogami ostro pravo user posted image   user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu ebru)
Neposredna veza do poruke: 239
16.12.2008 18:20:51   
mamyca
Cestitke Bakiru.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 240
18.12.2008 14:08:32   
bebacha
pa da se i mi pohvalimo.prekuce izbio prvi zubic.donja lijeva jedinica.joj jesam sretna,ali je ju namucio pravo.sad cekam ostale

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 241
18.12.2008 15:00:50   
Amrino
Cestitam svim novim zubicimauser posted image user posted image user posted image !!! 

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 242
18.12.2008 15:07:49   
sarayka
Eh ovako duga je to prica...lamiji je u 3.mj nikla donja jedinica i nakon nekog vremena se povukla user posted image  iako su mi stomatolozi rekli da je to normalno ja nikad čula! kasnije desni upaljene i svako malo plač i temperatura. i tako do 14.mj ??!!user posted image  tada je jako imala problema s zubićima naime svi su haman krenuli od jednom, uzaš... 4 dana proljev i temp. I ja fino kupim ćilibarsku ogrilicu. kasnije je sve hvala Bogu bilo super. Sada ima 21 mj i ukupno 10 zubića koje uredno i vrlo rado peremo,iako ne izlaze standardnim redosljednom. I svi su prošli bez problema. A ogrlicu ne skidamouser posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 243
18.12.2008 20:09:36   
Emina*
Cestitke na svim zubicima user posted image  user posted image  user posted image

Bakir je jos uvijek jednozubi, iako je nastavio da se jako cesto budi po noci user posted image ... 
I ja cu ovih dana u potragu cilibarske ogrlice user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 244
18.12.2008 22:11:35   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke svim bebama na zubićima. Bravo za malu Ajlu znam da ih je željno očekivala 4-5 mjeseci. Kod nas za sad ništa, prije mjesec dana je izgledalo samo što nisu a sad habera nema. Prestao je i da baleta ko prije, jedino kad imitira kola brrrr bude barica na grudima

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 245
18.12.2008 22:27:14   
kana
da li taj cilibar fercera??
Ako je neko probao neka javi,ja muku mucim sa Tarikom:gel,vlazne gaze,komprese hladne ali ga boli,boliii....kud mu ja nadjoh zubic prvi...kazu kad roditelji nadju,dijete ce biti teskih zubauser posted image al i to je praznovjerje u koje ne zelim da vjerujemuser posted image

"ako ne znaš voliti sebe,nećeš znati voljeti ni druge.."
TARIK 03.03.2008. mamina ribica:)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 246
18.12.2008 23:11:31   
sarayka
Kod nas je zaista upalilo i dan danas Lamija nosi rijetko kad skine. Možes na internetu naci da je ćilibar jako dobar i za imunitet djece.
Mi smo ga kupili u Delfin apoteci a cula sam da samo tu i ima u Sarajevu. Koštao je oko 60 KM, al vrijedi svake marke bar u nasem slucaju :)
Sretno!!

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu kana)
Neposredna veza do poruke: 247
18.12.2008 23:14:38   
aammina
cestitke na svim zubicima i od mene.moja esma im2,oba odjednom sad cekamo gornje.danas je malo bila nervozis

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 248
18.12.2008 23:24:39   
mummy
Emina ima 11 mjeseci i 10 zuba, trenutno su u fazi nicanja mislim četvorke (dr mi je prije više od mj rekla da joj niču petice, nisam sigurna koji su) i muče nas pravo. Mažemo raznim gelovima, ali njoj najbolje pomaže njen prstić. Zato su moje bradavice nastradale skroz na skroz pa nam je dojenje došlo u pitanje. Već više od mjesec ima kako mi je napravila prave rupe na njima koje užasno bole, pa sam joj jednu siku i prestala davati, ali je zato druga stradala. Inače je prvi zubić dobila s 4 mj.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 249
18.12.2008 23:39:43   
aammina
mummy pravo si me prepala moja esma samo siku hoce jesti,skroz slabo jede ovu ostalu hranu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mummy)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *