|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
23.5.2013 20:59:38   
teacher75
sta mislis hoce li i meni ta nijansa stajati? sada su 11km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 576
23.5.2013 21:01:25   
teacher75
ja inace rumenilo koristim samo kad imam full make up- puder i tako to a to je za specijalne prilikeuser posted image preko dana to nista ne stavljam pa ne mogu ni probati u radnji jer drugacije je preko pudera

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 577
23.5.2013 21:03:22   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ovu i moja sestra koristi, a tu je negdje sa tenom ko ti.
Ipak će ti salmy bolje rećiuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 578
23.5.2013 21:17:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ovu i moja sestra koristi, a tu je negdje sa tenom ko ti.
Ipak će ti salmy bolje rećiuser posted image

valjda ce se javit vecerasuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 579
23.5.2013 22:36:41   
salmy

gdje mi je salmy, nadam se da ce ovo vidjetiuser posted image u DM-u na akciji rumenila bourjois. hvale ih da su dobra, a ne znam koju nijansu da uzmem, ima ih puno a ono osvjetljenje u radnji lose. pa rekoh, mozda ona zna koje bi mi najbolje stajalouser posted image

bourjois se radi u istoj fabrici gdje i chanel...rumenila su pecena i presovana...
Jako dugo traju...zaboravis kad si ga kupila....
Za boju neznam dok ne vidim...ali obzirom da je ljeto uzmi neku koja ide na roze..ili breskvu
Ja sam za varijante roze jer ona osvjezi ten

Neposredna veza do poruke: 580
23.5.2013 22:38:42   
MicoTico
Eto, salmy se javilauser posted image
Tičer, uzmi ovu boju ko moju, nećeš se pokajati. Roskasta je , a nije drečava.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 581
23.5.2013 22:43:06   
animagical
meni ej svakom burjois rumenilu prosao rok prije nego sam ga potrosila do polauser posted image doduse, meni rumenila i en stoje, dodjems ebi kao rumena seljancica, pa koristim samo nakon mora neke broncane nijanse,a i to urijetko

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 582
23.5.2013 22:48:45   
MicoTico
Ja imam nekako jednoličan ten, ako me kontate. Ko kakva maska na licu i kad stavim malo rumenila na jagodice baš svježije izgledam.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 583
24.5.2013 20:24:16   
teacher75
kupila sam danas ovo, svidjelo mi se najvise, nadam se da ce mi stajatiuser posted image

http://www.thesundaygirl.com/2013/03/bourjois-healthy-mix-little-round-pot.html

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 584
24.5.2013 20:27:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

gdje mi je salmy, nadam se da ce ovo vidjetiuser posted image u DM-u na akciji rumenila bourjois. hvale ih da su dobra, a ne znam koju nijansu da uzmem, ima ih puno a ono osvjetljenje u radnji lose. pa rekoh, mozda ona zna koje bi mi najbolje stajalouser posted image

bourjois se radi u istoj fabrici gdje i chanel...rumenila su pecena i presovana...
Za boju neznam dok ne vidim...ali obzirom da je ljeto uzmi neku koja ide na roze..ili breskvu

tek sad sam vidjela tvoj post, a bila sam ti danas na radnom mjestu al te nije bilouser posted image uzeh na kraju ipak ovo boje breskve ili korala- nekako mi privlacnije te boje nego roskaste, ne znam ni ja stouser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 585
24.5.2013 20:35:50   
bellla
Meni su takodjer odlicna ova rumenila,fakat im nema kraja,bas dugo traju,ja imam ovo roskasto,a prije njega sam imala breskvu.Imala sam i nekakvo bijelo srebreno kao,zapravo su samo neke sjajne cestice,njega sam koristila kao final touch na ova u boji,i super je,samo nisam ga nasla u SA.

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 586
24.5.2013 20:38:43   
teacher75
a kakvo rumenilo ljepse stoji uz crveni karmin i sivo-smedje sjene? jer tako se obicno sminkam navecer

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 587
24.5.2013 20:49:27   
bellla
Tiki u ovom tekstu su neke kombinacije,pa mozda pomogne :)

Za suhu kožu najbolja su rumenila u kreme jer ćete pomoću njih dobiti prirodniji izgled, takvo rumenilo se nanosi na vrh jagodičnih kostiju prstima i to kružnim pokretima, a nikako ga ne smijete upotrebljavati s puderom u kamenu jer mogu ostati mrlje, a najbolje prianja uz kombinaciju kremaste podloge. Ako želite osvježiti kožu najbolja su rumenila u gelu, dok su za dugotrajni make-up najbolja puderasta rumenila. Kod puderastih rumenila kada nanosite mat sjenu izbjegavajte nanošenje na područje oko očiju i nosa, takvo rumenilo se nanosi samo na istaknute dijelove obraza.

Poznato je kako rumenilo licu daje svježinu, međutim, trebate paziti koju nijansu upotrebljavate. Smeđe tonove možete koristiti samo na preplanuloj koži jer oni svjetliju kožu čine umornom i starijom. Zato su najbolje ružičasta rumenila ako želite osvježiti lice. Ovisno o vašem tenu možete odabrati hladne ružičaste tonove ili tople tonove breskve. Kako bi doznali koja je najbolja nijansa rumenila za vas, saznat ćete tako da pogledate svoje zarumenjeno lice kada iz hladnog uđete u topao prostor. Naravno rumenilo uvijek mora odgovarati ružu kojeg nosite, pa tako crveni ruževi i rumenila boje breskve nikako ne idu zajedno. Uz crveni ruž najbolje ide uz ružičasto rumenilo, a ako koristite nježni ružičasti ruž najbolje je onda pronaći rumenilo u nijansi ruža. Koraljna bolja ruža najbolje pristaje uz rumenilo boje breskve, a ruž u smeđim nijansama pristaje uz brončane sjene ili odaberite nijansu do dvije svjetliju od ruža.

Neposredna veza do poruke: 588
24.5.2013 20:52:34   
teacher75
uh ovdje pise da ne ide uz crveni karminuser posted image

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 589
24.5.2013 20:54:14   
teacher75
sad moram kupiti i koralni ruzuser posted image

Neposredna veza do poruke: 590
24.5.2013 21:08:38   
bellla
Ma Tiki mozes ti to isfurati svakako,ja nekako koristim jaki ruz sa skroz malo rumenila,svijetlog,recimo roskasto,a sjaj za usne sa malo vise rumenila :)
Fol manje je vise user posted image
Ili bar ja mislim da je tako user posted image

< Poruku je uredio bellla -- 24.5.2013 21:09:29 >

Neposredna veza do poruke: 591
24.5.2013 22:28:06   
salmy

IZVORNA PORUKA: salmy

tek sad sam vidjela tvoj post, a bila sam ti danas na radnom mjestu al te nije bilouser posted image uzeh na kraju ipak ovo boje breskve ili korala- nekako mi privlacnije te boje nego roskaste, ne znam ni ja stouser posted image

Danas sam bila u parf..preko putauser posted image da si znala mogle smo isprobati
Ali nema veze..super si odabrala...
Uz crveni karmin mozes i ovo sto si kupila, samo malo manje ga nanesi...

Neposredna veza do poruke: 592
24.5.2013 22:40:47   
teacher75
e super, utjesila si meuser posted image maxuz sam te trazila, bas nemam iskustva sa rumenilima jer ih slabo koristim al eto ovo mi se nekako najvise svidjelo, nisam ni sigurna koji mi je ton koze, nisam tipicno zuckasta a nisam ni hladni tip

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 593
24.5.2013 22:50:52   
salmy
Ti bacas na sivouser posted image imas blijed ten....tako da ti ove nijasne odgovaraju

Smedje nikako..izuzev da si potamnila ...ali onda uzmes bronzer i naneses na cjelo lice i bude user posted image

Neposredna veza do poruke: 594
24.5.2013 22:58:08   
teacher75
ma ja, smedja sjena meni nikako ne stoji, osim ako ne baca na sivo

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 595
26.5.2013 0:20:00   
škorpija
koja je vama najbolja BB kremauser posted image
ja sma koristila Garnier i super mi je bila preko zime jer je malo masnija, kontam sad ide ljeto uzmem Niveu - grozna mi je, imam osjećaj kao da mi je maska na licu, ljušti se, a boju uzela light i s njom izgledam kao mulatkinja, pretamna je. prijateljica mi kaže da evelin ima bb kremu, i da je odlična, ali ja je nigdje ne nađog

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 596
26.5.2013 7:43:13   
MAMA MA
Ja sam neki dan kupila Garnierovu po drugi put..prezadovoljna sam...jako dobar proizvod...
Citam neke zene nisu zadovoljne kremom...ali trebaju znati kao sto joj i sam naziv kaze to je krema ne puder...sluzi za ujednacavanje tena i davanje laganog tonaliteta kozi bez teskih pogloga na licu...prozracna je i lagana...ali isto tako mislim da ten treba biti dovoljno dobar i bez nekih vecih nedostataka pa da bi se bilo zadovoljno izgledom lica nakon nanonsenja kreme...mislim da nije za zene sa problematicnim tenom jer ne prekriva kao puder nedostatke...

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 597
26.5.2013 8:04:18   
teacher75
ja nisam nikad koristila tonirane kreme jer mi se lice masti i znojim se pa inace nista ne stavljam, zimi navecer ponekad namazem lice obicnom kremom a ljeti nikakvom. a kad hocu da ujednacim ten a to je sa posebne prilike onda stavim puder

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 598
26.5.2013 9:06:55   
MAMA MA
Pa moja tičer i za hodanje bez ikakve kreme ili pudera treba imati lijep ten...ko ima los ten sumnjam da si moze to priustiti...Znaci opet kvalitet tena je u prvom planu...kod mene je jedino problem sa tenom neujednacenost u tonalitetu...nikakvih drugih nedostataka nemam i zato koristim toniranu kremu...puder samo za specijalne prilike...nekad sam ga svakodnevno koristila ali u malim kolicinama tek da izjednacim ton lica,a onda otkrih ovu BB user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

Neposredna veza do poruke: 599
26.5.2013 9:07:10   
Amelaa RR
Ja sad koristim Nivea BB krenma u light varijanti, i super je, mada su najbolje Azijske BB kreme,(dr.Jart, Missha..) jer ovo sto europski proizvodjaci sada rade to je dosta daleko od azijskih BB krema..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *