Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
neku noc ja pocela gledati na tv i zaspala bas mi je bilo zao jer je mm odgledao i kaze da nije los, sto znaci da je super (njega je tesko zadovoljit )
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.5.2013 23:11:29
Storm
haha a u ovom sinisteru glavno svi primjetili dzemper
Majo pa hajde ja cekam da neko predlozi sada neki, jer smo aazra i ja onaj predlozile, reko da ne navaljujemo pa eto hajde predlazite pa da se dogovorimo, znaci neki drugi zanr sada
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.5.2013 14:02:00
aazra
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Niki, kolika su djeca?
Neko već napisao Princezin dnevni I i II. imaš one tinejdžerske plesne (to bi možda više za curice odgovaralo). Ili Porodica Adams, što da ne.
Porodica Adams je definitivno za sve uzraste..onako izgleda kao horor, ali uopste to nije, niti su oni zli, iako izgledaju cudni...uz to ja pravo volim Christinu Ricci, koja u tom filmu glumi njihovu kcerku ali zaista je fenomenalna u zivotu je imala bas dijapazon uloga od nekih freak tinejdzerki do fatalnih zena...
Sto se tice Sinistera ocito sam samo ja krivo skontala kraj, i moj muz je shvatio onako kao Storm i Maja, ali eto ja sam to sebi pojednostavila u namjeri da film ucinim logicnim
Evo, cekam vas s prijedlozima za ovu sedmicu, nesto laganije definitivno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.5.2013 14:16:31
Storm
i ja cekam prijedloge a trazim neki lagani filmic koji bih mogla predloziti, pa ako sta nadjem. Mozemo i starije filmove, jel tako? Naravno da nismo gledali ili je neko voljan gledati ponovo.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.5.2013 14:36:45
aazra
Samo za moje drage filmofilke, nadam se da mi necete zamjeriti...prije nego sto zavrsimo sa Sinisterom da podijelim s vama ovu po meni najstrasniju, ako ne i jedinu jezivu scenu....i nemojte se iznenaditi ako vam boogie namigne
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.5.2013 16:34:42
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
Evo onaj što ja predložih tičerki, Iluzionist
Nisam gledala, možda i jesam , ali ne sjećam se.
gledala sam ga do pola i zaspala, film je dobar al jednostavno u zadnje vrije zaspim nakon pola sata. cekam mm da zajedno gledamo pa krenemo gledati u pola 11 i redovno zaspim. moram pogledati do kraja. venuto al mondo je odlican. gledala sam ga prije mjesec dana i spominjala ga na ovoj temi, jako je tuzan al napet i zanimljiv. nije ni najmanje dosadan
< Poruku je uredio teacher75 -- 21.5.2013 16:35:13 >