Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav malom anđelu Ani Lini ... 13.4.2013 17:23:12
Alma_27
pratim ove dvije teme al ne mogu nista da napisem sta god da podjem napisati, nije dovoljno... dusa me boli za vama, Andy mogu samo zamisliti kroz sta prolazite sada...
Da vam Bog olakasa i drzite se! Bit cete vi opet sretni
RE: Posljednji pozdrav malom anđelu Ani Lini ... 13.4.2013 22:42:50
saritaa
Andy iskreno saucesce tebi i tvom muzu.
RE: Posljednji pozdrav malom anđelu Ani Lini ... 14.4.2013 22:37:51
Super Beba
Draga Andy, moje iskreno saučešće...Nema riječi koje će olakšati vašu bol, ali želim tebi i tvom suprugu svu snagu ovog svijeta da prebrodite ove teške trenutke...I da nikad više ne budete prolazili kroz iskušenja... Maleni anđelu, počivaj nam u miru...
RE: Posljednji pozdrav malom anđelu Ani Lini ... 15.4.2013 1:54:06
srećicaa
Draga Andy, danima ne znam šta da napišem, a u mislima ste mi veći dio dana. Nemam riječi koje mogu opisati koliko mi je žao. Želim ti da što prije naučiš živjeti sa ovom boli, a da te dragi Bog obraduje novim dešavanjima u tvom životu koja će ti pomoći da živiš. Malom anđelu neka su veseli dani na onom svijetu, kada nisu mogli biti na ovom, a svojim uzvišenim sjajem neka pomogne mami i tati da ne žive u mraku
¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨* Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno. 16.03.2013.
RE: Posljednji pozdrav malom anđelu Ani Lini ... 15.4.2013 13:09:08
ziki
Počivaj u miru mali anđele Andy primi moje iskreno saučešće
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljednji pozdrav malom anđelu Ani Lini ... 23.5.2013 14:09:10
Andy_Bec23
Danas je nasa draga An´na Lina napokon i sahranjena. Pronasla je mir, i njena dusa je sada sa dragim Bogom..... Voljet cu te zauvijek dijete moje drago......
Pocivaj u miru