Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
šta mislite o kataloškoj kupovini kozmetike, tipa AVON, ORIFLEM I SL?Zanima me šta vi mislite o tome, isplati li se, kakav je kvalitet, moja poznanica se bavi istim pa me zanima jel ko od vas imao iskustva s tom kozmetikom?
povremeno kupim i budem koliko toliko zadovoljna-parfemima uvijek, a ostalo je samo problem boja jer npr.kad kupujes ruz moras paziti kako ce se koja boja i tekstura ruza odraziti na tvoje usne!
ja kupim..ima parfema koje volim..pravo fini budu na sniženjima..kupujem isto z anjegu tijela i stopala..kupujem za henu sprej za raščešljavanje kose..kupujem za intimnu njegu..ono od trešnjinog cvijeta...kupim...samo ne ruževe..ne pudere i ne maskare..to kupujem u dm-u
< Poruku je uredio triputmama -- 1.6.2011 15:24:39 >
Ja radim oriflame ozbljno, pa sam tako i ozbiljan potrosac. Kod mene je u kuci sve uglavnom oriflame kao i u mom neseseru. Kozmetika je odlicna. Mislim isto i za Avon i ostale kuce. Kao caln se jos moze ustediti ili zaraditi, zavisi sta ko zeli, kao i osvojiti divni pokloni. Toplo preporucujem!
Ija koritim oriflame, ranije sam kupovala iz avona, najčešće su to šamponi i kupke, i evo mogu reći i toplo preporučiti šamponi iz oriflame su odlični.
Od kataloških proizvoda koristim samo ova tri kojima sam zadovoljna a ostalo me se nije baš nešto dojmilo : Pravi ljetni osvježavajući i super miriše...
Ovaj puder dugo koristim i baš mi odgovara
I ova rašpica za stopala je super
Eto ovo su jedine tri stvari koje redovno naručujem i ništa više, ostale potrpštine uglavnom kupujem u DM-u ili CM-u ili Didac-u
Ja koristim natural beige i odgovara mi savršeno jer sam svijetlog tena, a ovaj nije skroz svijetao tako da mi baš izgleda prirodno... Ima isto natural rose ali on je najsvjetliji pa mi ne paše, a golden beige ti je baš sad za ljeta ako si tamnijeg tena
Ja sam kao student iz zeze pocela da radim sa oriflemeom i kasnije se opasno navukla. Vec dugo godina samo porucujem, ostale su mi neke stvari koje redovno uzimam npr maskaru Giordani, puder, gel za intimnu njegu i proizvodi za njegu stopla. Parfeme sam porucivala iz Avona i bila prezadovoljna. Za nijanse pudera, ruzeva... od osobe koja prodaje moze se trazit uzorak, bar je tako bilo dok sam ja radila.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Vidjeh da ima i ova tema pa da napisem svoje iskustvo. Radi se Oriflejmu. Godinama sam ponesto kupovala iz kataloga preko poznanica. Onda su mi objasnili kako mogu postati i sama clan i sve proizvode kupovati jeftinije. Nisam dugo clan, tako da nisam mnogo proizvoda probala ali neke mogu preporuciti Gioradni Gold kolekcija mi je sva odlicna, kvalitet dobar, izgled i ponuda. Takodje je provjereno da su im maskare dobre, ja sad koristim Hyper Stretch i super mi je bas. Sapuni i kreme za ruke su super mirisni i kvalitetni. Eto ako neko zeli da sazna vise, tu sam da odgovorim na pitanja. :)
Ja sam od nedavno clan Farmasi-turske kozmetike sa halal certifikatom.Kozmetika im je pravo povoljna i jako kvalitetna,preporucila bih njihov roll on,pastu za zube sa misvakom i gel crvena paprika za masazu,me ekstra stvari a sto se tice zarade,pa kao i avon i oriflejm,po procentu,ja uglavnom sto zaradim za kozmetiku potrosim,tako da sam vazda na pozitivnoj nuli
ja sam sve probala...i oriflame i avon evo i farmasi... u svakom katalagu ima što je postalo moj dio kozmetike...no nešto mi se čini faramsi će preuzet... naime lak za nokte od 3 KM je fantastičan...brzoga sušenja, sjaja i boje da sam u čudu ostala... a tek što su mi sami sastavili nijansu ruža i laka da se ne morim nijansama na papiru
Do sada unazada 8 godina koristim rumenilo u kuglicama oriflame...gioradni kolekcije... međutim sada vidim faramsi ima vrlo povoljno isti proizvod daću mu šansu zasigurno jer sjenu koju sma uzela...ista je predobra, baš mi godi
eh dobila sam primjerk reklamni CC kreme ...tonirana krema...ja puder ne kosristim nego nivea kremu u boji... sad ćemo i ovo probati
nemama žibce da s ebavim time...nemam vremena za to...al imama do koga da naručim i uz kafu dobijem potrebno
ja sam sve probala...i oriflame i avon evo i farmasi... u svakom katalagu ima što je postalo moj dio kozmetike...no nešto mi se čini faramsi će preuzet... naime lak za nokte od 3 KM je fantastičan...brzoga sušenja, sjaja i boje da sam u čudu ostala... a tek što su mi sami sastavili nijansu ruža i laka da se ne morim nijansama na papiru
Do sada unazada 8 godina koristim rumenilo u kuglicama oriflame...gioradni kolekcije... međutim sada vidim faramsi ima vrlo povoljno isti proizvod daću mu šansu zasigurno jer sjenu koju sma uzela...ista je predobra, baš mi godi
eh dobila sam primjerk reklamni CC kreme ...tonirana krema...ja puder ne kosristim nego nivea kremu u boji... sad ćemo i ovo probati
nemama žibce da s ebavim time...nemam vremena za to...al imama do koga da naručim i uz kafu dobijem potrebno
ma sta,nisam ti ga zar toliko naplatila ???? Kosta 2,20,jesam te
ma sta,nisam ti ga zar toliko naplatila ???? Kosta 2,20,jesam te
ama ja zaokružila nemama poja koliko je za 3 KM halalila...(iako ih nisam dala)
Oriflame bronzing perle rumenilo i spa swedish krea za stopala i spa swedis krema za ruke ....extra su... sve druge stvari su mi onako.... ne bih Avon mislim da nisam nikad a Faramasi sam dobila sjajilo za usne i bio je extra...nesto kao karmin/sjajilo...ali mi nije bio suđen...negdje ga posijah...
Imala sam priliku da u prostorijama Farmasi razgledam njihovu dekorativnu kozmetiku...ooooo kako bih voljla imati sve ...
Nešto ne volim kataloški kupovati. Nikad mi nije isto ko kad vidim uživo, pomirišem,... Znala sam kupiti npr. roll on, ili kupku,.. šminku slabo, skoro nikad. Trenutno imam samo rumenilo u kuglicama od Avona, ali slabo ga koristim. Nisam znala da Farmasi ide preko kataloga, ja sam ga kupovala u Didacu.
nego... ja sam koristila dugo godina unazad sigurno 8 kuglice rumenilo oriflame giordani kolekcije... kad ih stignem na nekom sniženju 16 km ih platim ainače su oko 25 KM...faramsi ih ima po cjeni od nepunih 10 K;... mislim da ću im dati šansu