|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Teta cuvalica (preporuka)
2.2.2013 23:21:54   
hope_
Zdraavoo :)))
Nasla sam ovaj Vas post da trazite tetu cuvalicu zanima me samo do koliko godina Vam treba ?

Moja mama je u potrazi za poslom, a izvrsna je u cuvanju i brizi oko djece. Na tom polju nema radnog iskustva, ali odgojila je sestrinu djecu. Jednoj je 8 a drugoj 5 godina.
Veoma je smirena i stalozena, pa ako vec do sada niste nasli nekoga javite.:)

Srdacan pozdrav :)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 501
6.3.2013 8:58:22   
mamaibabo
pooooooomoc molim vas koliko bih trebala platiti djevojku koja ce cuvati moju bebu 4 dana u sedmici po 3 sata user posted image user posted image user posted image user posted image
molim vas nemam pojma a bas mi je hitnouser posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu hope_)
Neposredna veza do poruke: 502
6.3.2013 9:18:01   
chuci
jel ujutro ili popodne. pitam jer po meni zavisi je li je to čuvanje sprječava da nađe još neki posao. ako čuva od 12 do 3 onda ništa drugo ne može raditi, a ako čuva od 16 do 19 onda može.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 503
6.3.2013 9:54:19   
mamaibabo
od 13 i 30 do 16 i 30 min.,ima jedna djevojka u mahali zavrsila tek fax pa je pitala je i rdo bih je pripazila u tom periodu al ja neznam koliko bi bilo ok da joj platim ,trazila neplaceno na poslu i nesu odobrili...:( a gle chuci moja plata je oko 600 km....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 504
6.3.2013 9:57:50   
Lady26
Ja sam placala 5 dana u sedmici, od 8-17h 350KM...i to preko agencije...
Znaci oko 100KM mozda user posted image   (a i to mi zvuci puno za 3h 4 dana u sedmici)
Sta bi radila? Kakve bi bile njene obaveze prema bebici, jel spava u tom periodu?

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.3.2013 9:59:30 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 505
6.3.2013 9:59:43   
chuci
mislim da bi 200 bilo u redu. tete su za puno radno vrijeme 350-500. ta tvoja je i blizu ne treba joj prevoz a i ne gubi dodatno vrijeme na putovanje

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

Neposredna veza do poruke: 506
6.3.2013 10:01:22   
djoisa
ja placam 400 KM od  7.30-16.30 , 5 dana u sedmici..mislim da bi bilo ok 120-150 KM za 3 sata

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 507
6.3.2013 10:01:36   
Lady26
Ma daj Chuci cuj 200KM???
Za 12h sedmicno???
Ajde ne zezaj....
Za te pare da vrtic plati cijeli dan...

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.3.2013 10:02:36 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 508
6.3.2013 10:08:24   
mamaibabo
hvala vam fakat sam u bedu....ov djevojka zvala mm i rekla da hoce 250km...meni jetopuno Boga mi pa tu stanuje preko puta....ma odoh zvati jslice nemam drugo izbora ....pih placem danima user posted image user posted image user posted image
da bogdo imam svekrvu il nekog svog....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 509
6.3.2013 10:13:05   
Lady26
Pisala sam ti tamo...previse je...i to bas previse...
Nadam se da ces naci najbolje rjesenje...nije lako, prosla sam i tete i vrtic...
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 510
6.3.2013 10:16:53   
bambi1

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

hvala vam fakat sam u bedu....ov djevojka zvala mm i rekla da hoce 250km...meni jetopuno Boga mi pa tu stanuje preko puta....ma odoh zvati jslice nemam drugo izbora ....pih placem danima user posted image user posted image user posted image
da bogdo imam svekrvu il nekog svog....

Meni isto djevojka koja je zavrsila fax cuva malu od 17 mjeseci, 5 dana sedmicno po 4 sata od 08,00 do 12,00, placam je 170 KM, zivi blizu mene pa ne treba prevoz

Neposredna veza do poruke: 511
6.3.2013 10:28:20   
chuci
sorry ja sam kontala da je to svaki dan nisam vidjela da je 4 dana. kontala sam ako ona dobije 600 za ta tri sata, može odvojiti trećinu i 200 dati curi.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 512
6.3.2013 11:09:37   
mamaibabo
chuci ja Boga mi radim puno radno vrijeme ( 8h dnevno) nekad i rekovremeno ,nazalost :( a period koji sam navela je period kad nema kuci ni mm ni mene user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 513
11.3.2013 18:04:35   
nanika
Ako nekome treba teta cuvalica neka mi se javi na pp

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 514
2.4.2013 0:10:33   
zixy
Ako nekome treba teta cuvalica neka mi se javi na pp

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 515
2.4.2013 9:36:05   
Alverde
Što se teta čuvalica tiče nemam ličnog iskustva ali moja mama skoro 10g. čuva djecu, što iz familije što po preporuci, jer joj je oduvijek želja bila da radi sa djecom pa joj se eto na taj način ostvarila.Ima agencija u SA koja tako spaja roditelje sa tetama čuvalicama,ne znam tačan naziv, ako koga zanima pitat ću mamu pa vam mogu poslati na pp.Preko te agencije su mamu spojili sa super roditeljima, čuva im sina već 1,5g. i roditelji prezadovoljni ona isto.Agencija ispita sve o tetama, barem onoliko koliko je u njihovoj moći i spajaju roditelje sa njima.Moja mama se 100% posveti bebi, od igranja, presvalčenja, kupanja, šetnje po parku a ne po Ferhadiji,pripremanja hapica(sve domaće) i još ljudima i pospremi po kući i skuha ručak, ali ne zato što oni to zahtijevaju, naprotiv, već što ona ne voli samo onako sjedit dok mali spava pa iskoristi vrijeme na taj način.Čak zna uzeti malog da prespava vikendom kod nje ako su mu roditelji na putu,ali to se povjerenje treba zaslužiti.Sva ova priča je zapravo zbog toga što sam vidjela par postova na kojima žene pišu kako tetama ne treba puno plaćati jer im i onako nije to težak posao, šta ima radit oko djeteta sem presvuć i nahranit gauser posted image to je jedan od najzahtjevnijih i najodgovornijih poslova,naravno ako nađete ženu da se vašem djetetu posveti 100%. Ja sam to vidjela kroz svoju mamu,prava teta će tuđe čuvati kao svoje i posvetit mu svaki djelić snage,a to nijedne pare ovog svijeta ne mogu platiti.

(odgovor članu zixy)
Neposredna veza do poruke: 516
3.4.2013 21:31:51   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Alverde

Što se teta čuvalica tiče nemam ličnog iskustva ali moja mama skoro 10g. čuva djecu, što iz familije što po preporuci, jer joj je oduvijek želja bila da radi sa djecom pa joj se eto na taj način ostvarila.Ima agencija u SA koja tako spaja roditelje sa tetama čuvalicama,ne znam tačan naziv, ako koga zanima pitat ću mamu pa vam mogu poslati na pp.Preko te agencije su mamu spojili sa super roditeljima, čuva im sina već 1,5g. i roditelji prezadovoljni ona isto.Agencija ispita sve o tetama, barem onoliko koliko je u njihovoj moći i spajaju roditelje sa njima.Moja mama se 100% posveti bebi, od igranja, presvalčenja, kupanja, šetnje po parku a ne po Ferhadiji,pripremanja hapica(sve domaće) i još ljudima i pospremi po kući i skuha ručak, ali ne zato što oni to zahtijevaju, naprotiv, već što ona ne voli samo onako sjedit dok mali spava pa iskoristi vrijeme na taj način.Čak zna uzeti malog da prespava vikendom kod nje ako su mu roditelji na putu,ali to se povjerenje treba zaslužiti.Sva ova priča je zapravo zbog toga što sam vidjela par postova na kojima žene pišu kako tetama ne treba puno plaćati jer im i onako nije to težak posao, šta ima radit oko djeteta sem presvuć i nahranit gauser posted image to je jedan od najzahtjevnijih i najodgovornijih poslova,naravno ako nađete ženu da se vašem djetetu posveti 100%. Ja sam to vidjela kroz svoju mamu,prava teta će tuđe čuvati kao svoje i posvetit mu svaki djelić snage,a to nijedne pare ovog svijeta ne mogu platiti.

Apsolutno se slažemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Alverde)
Neposredna veza do poruke: 517
9.4.2013 1:05:58   
belmic1992
da li ste još uvijek zainteresovani za čuvanje? gdje se nalazite.

Neposredna veza do poruke: 518
9.4.2013 10:38:26   
janje maleno

IZVORNA PORUKA: Alverde

Gdje jos ima ovakvih teta? Cisto zlato... I nama treba teta-cuvalica, ali mi zelimo takorec "novog" clana porodice, da nam bas bude kao neko nas... Ima li ko kakav prijedlog, kakvu finu tetu za preporuciti?

(odgovor članu Alverde)
Neposredna veza do poruke: 519
18.4.2013 11:01:19   
bebaci
sve zavisi gdje zivite u kojem djelu grada, Sto se tice alipasino , mogu preporuciti tetu koja je mog sina cuvala pune 2 godine od 7:30-17:30 350KM , a kada sam ostala trudna i zbog komplikacija u trudnoci otisla na bolovalje, cuvala ga je 10-14 200 KM, a u zadnjih 15-ak dana u martu (poslije mog poroda) vodila ga je u vrtic i dovodila da se djete malo navikne sa drugim tetama. Kada pocnem raditi abd, i ako bude ova teta slobodna opet bi je angazovala da mi cuva mladjeg sina al to je tek u februaru 2014, prezadovoljna sam bila sa njom. Mi smo na VII spratu i ako lift ne radi ona djete izvede van i vrate se stepenicama,

veliki bubi 08.03.2010.
mali bubi 07.02.2013.

(odgovor članu janje maleno)
Neposredna veza do poruke: 520
19.4.2013 14:21:14   
mamaajna
kome treba teta cuvalica na podrucju Dobrinje,Ali-pasinog nek se javu u private za preporuke i br.tel

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu bebaci)
Neposredna veza do poruke: 521
25.4.2013 11:06:30   
mamich
Drage moje ako neko ima preporuku za tetu cuvalicu molim da mi javi,jutros sam bila na sastanku sa direktorom i moram da se vratim na posao prije no sto sam planirala...user posted image

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 522
28.4.2013 17:47:06   
Suada Subotić
Ja sam teta cuvalica, cuvam blizance vec trecu godinu. Ako nekome treba pouzdana i postena osoba koja je zavrsila medicisnkus skolu a i radila je ovaj posao javite se meni 061-935-819

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 523
16.5.2013 22:27:16   
Suada Subotić
Preporučujem djevojku za čuvanje djeteta, poštena i jako pouzdana, živi na alipašinu, pa ako nekome u blizini treba, neka se javi, već je čuvala dječaka, tako da ima iskustva. 061/935-819 ; 033/541-487

(odgovor članu Suada Subotić)
Neposredna veza do poruke: 524
19.5.2013 0:26:52   
zixy
Svi traze tetu za cuvanje. Hvala Bogu pa vam mogu preporuciti jako finu i kulturnu djevojku. Ako je neko zainteresovan, neka se javi na PP. Kulturna, zavrsila medicinsku skolu. Ima iskustva, cuvala je vec dijete, pa tako da ne brinete... Hvala unaprijed

(odgovor članu Suada Subotić)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *