Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: InLove IZVORNA PORUKA: veeseelaa niti se mogu porediti no Mirki je rekla da joj je preči muž pa se ja nadodadoh, jer prioriteti se u većini slučajeva meću po jačina ljubavi prema odredjenoj osobi Pa Mirki nije rekla nista pogresno, bas ti nisi najpreca tm ,i on tebi ja sam rekla da ovisi od situacije, meni u biti neka pomoć i ne treba, pa ti ne mogu reći dal sam mm najpreča il preča od njegovog brata... nismo nikada stavljani na vagu .... ne znam zašto to iko čini, možda i kad bi ja mm svaki dan iskala da radi nešto za mene, nas, isfolirao bi me i otišao nedje no ja i ništa ne tražim, jako sam poželjna pa nisam mogla doći do spoznaja ko je kome preči no bitno je biti voljen, samim tim ti se i mjesto nadje , ha ya a previše ni od muža a ni žene ne treba očekivati, onako neka normala vesela druge su neke vanredne situacije , a niakda nisam stavljala na vagu ljubav nit jednu pa cak ni ovu , moj brat je moj brat volim ga on je moja krv . . Moja djeca su moj ZIVOT , svaki moj uzdisaj a mm je onaj covjek koji djeli ovu ljubav, covjek kojeg volim i skim izrodi troje djece, mozda sam luda mozda romanticna , ali mm je meni jako bitan , volim ga istinski , kazem tako je sada ako se nesto promjeni otvoricu temu hahahhahah. Samo hocu reci da moj brat stvara zivot sa svojom zenom i djecom oni su porodica a kako znam PORODICA JE NA PRVOM MJESTU tako i ja nikada mu se ne bi kvartala niti mjesala u zivot niti u jednom trenu trazila da me stavi ispred svoje zene jer njegova zena je majka njegove djece , ali uvjek i uvjek i dok smo zivi ja sam tu za njeg i on za mene nije bitno gdje nas zivot odnese. I da bar ja nikada nisam taj tip da bi ikada mm sprecila pomco njegovim roditeljima , braci naravno sve do situacije . I dalje tvrdim da muz je trebao da vidi sa zenom jel treba njoj sta ako je dosao sa posla i bio ispred kuce , pa ne bi ga ubilo da kratko nazove i kaze danas bar imamo svi mobitel , a ne da ode i zaokrene se (ako nije bilo sta hitno ) ja bih se osjecala kao otirac mm , pa zamisli akda bi isao svako kud hoce gdje hoce ko bi koga pohvatao kakva bi to porodica bila , ni rucka porodicnog ni vecere ni dogovora ni nicega , ja nisam u tom fazonu kod nas nema zabrana al sve se zna i fercera kao sat TIK TAK TIK TAK a nam lijepo , moja djeca sretna zadovoljna a i mi s njima Elhamdulillah al to je moj zivot i ja ga zivim tako .
< Poruku je uredio Mirkica -- 24.4.2013 22:31:02 >