|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
1.4.2013 11:16:14   
eminesqu
IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: amra_sa

D_K samo ću reći (za okvir i vazu) "onaj pogled" user posted image
A kurs heklanja, nije bilo dovoljno prijavljenih članova tako da je odgođen.user posted image Elem, ne da se.

pa sto ne pokusas preko interneta da naucis, na youtube ima jako puno snimaka kako sta raditi i jednostavno je, ja sam neke komplikovanije stvari na taj nacin skontala, iako osnove znam cini mi se od svoje 13te godine user posted image

Meni je youtube pomogo da obnovim, ma praktično da naučim heklati, pošto sam stvarno jako davno to naučila i nisam baš primjenjivala.

Ako treba kakva pomoć ja imam mnoštvo uputa na engleskom, linkova.

A nađi Heklarica na FB pa se možemo i uvezati ako ti treba kakav savjet.

Stranica Heklarica ili user Heklarica Hekla.

Vi nikada ne možete biti toliko podli koliko ja mogu izgledati naivno.

06.02.2004.
23.09.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 626
14.4.2013 13:57:58   
Hannica
Vidim da su se bneke zene bavile dekupaz tehnikom pa imam par pitanja vezano za to,ako neko moze da mi odgovori jer nemam vremena da iscitavam temu od pocetka.
- Da li se mogu dekupazirati user posted image vece povrsine? Imam jedan stari kovceg,kutiju...(kako se vec zove),mislim da je nekad sluzio za posteljinu,i planirala sam ga koristiti za odlaganje igracaka,ali zelim ga malo ukrasiti da bude u djecijem fazonu.user posted image
- Koje lijepilo i lak su mi potrebni?
- Gdje kupiti iste i koja je cijena?
Zahvaljujem.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu eminesqu)
Neposredna veza do poruke: 627
14.4.2013 21:55:47   
Hannica
Jel niko nista ne zna ili nece da mi odgovori?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 628
14.4.2013 22:02:53   
canim
Evo ja cu ti pisati, sta se ljutis user posted image ovdje ti je inace pustinja tako da mozes ocekivati odgovor danima user posted image

Ovako lak i ostale potrepstine mozes kupiti u onim art-hobbi radnjama i u obiju cini mi se da ima, ali ti si u zenici, ne znam gdje ces to tamo kupiti.

ah da, dekupazirati mozes kolike hoces povrsine to ne zavisi od velicine, jer se djelovi salveta rezu, dakle recimo cvjetic i slicno i onda ga apliciras na mjesto koje zelis.

< Poruku je uredio canim -- 14.4.2013 22:04:28 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 629
14.4.2013 22:11:04   
dafri
Hannice lak ljepilo možeš naručiti Hobby art multimedia Travnik,na fejsu,ima svega ja sam tamo svašta našla

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 630
14.4.2013 22:20:59   
canim
hannice evo ti stranica jedne hobbi art prodavnice u Sarajevu http://tugra-art.com/ oni imaju kompletan program za tu tehniku a na stranici mozes vidjeti i cijene artikala samo ne znam dali salju sirom Bosne ali ih mozes pitati.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 631
14.4.2013 22:31:10   
dafri
ja se odavno kanim uraditi jednu tegolu-kućicu,tako su mi slatke,sve sam nabavila osim zrnaste paste iako kazu da moze i sitni pijesak ali eto ne bih rizikovala,a u posljednje vrijeme sam opcinjena fimom,pravila sam par plocica sa imenom, sa nekim drugim motivima i bas uzivamuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 632
14.4.2013 22:33:04   
canim
A sta ti je tegola kucica user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 633
14.4.2013 22:39:05   
dafri
pa kao obli crijep,od drveta na kojem decoupage tehnikom -rizin papir radis prozore ,vrata,imaju i dodaci ,male cigle,ograda,ma joooj ne znam ni objasniti ali je meni jako slatkouser posted image

< Poruku je uredio dafri -- 14.4.2013 22:40:20 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 634
14.4.2013 22:53:04   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Hannica

Vidim da su se bneke zene bavile dekupaz tehnikom pa imam par pitanja vezano za to,ako neko moze da mi odgovori jer nemam vremena da iscitavam temu od pocetka.
- Da li se mogu dekupazirati user posted image vece povrsine? Imam jedan stari kovceg,kutiju...(kako se vec zove),mislim da je nekad sluzio za posteljinu,i planirala sam ga koristiti za odlaganje igracaka,ali zelim ga malo ukrasiti da bude u djecijem fazonu.user posted image
- Koje lijepilo i lak su mi potrebni?
- Gdje kupiti iste i koja je cijena?
Zahvaljujem.user posted image

Sav taj hobi materijal ima zamjensku, jeftiniju varijantu...

Ako je velika povrsina proguglaj sta mozes koristiti umjesto njega...

i, ujedno, kako pripremiti povrsinu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 635
14.4.2013 22:54:46   
R&T@

A sta ti je tegola kucica user posted image

Potrazi na coolinarci...
Mislim da se zena zove Ivona...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 636
14.4.2013 22:59:02   
canim
dafri zvuci zanimljivo a sta si radila od fimo mase ?

A za dekupaz naravno da ima zamjenski, mozes bjelance npr koristiti umjesto laka.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 637
14.4.2013 23:15:54   
Hanady RR
Meni se jako dopada dekupaz tehnika...
čitala sma googlala al slabo se usuđujem...sve mi s ečini to je opisano prejednostavno i neme ašnse da dobijem radove lijepe...

a rado bih probala...
sad...kad bi bila negdje radionica jedna ...baš bi me radovala...

mogle su nam naše kretivke jednu radionicu odražat :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 638
14.4.2013 23:27:54   
canim
Evo ja se rado prijavljujem kao clan za kreativnu radionicu RR user posted image ako mogu kako pomoci i bilo sta pokazati, rado cu user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 639
14.4.2013 23:33:26   
Hanady RR

Evo ja se rado prijavljujem kao clan za kreativnu radionicu RR user posted image ako mogu kako pomoci i bilo sta pokazati, rado cu user posted image

mi se sad zezamo al ove kretaivne radionice nisu uopće loša ideja...
kad bi naparavile bilo što i da sve ode humanitarno...na nekom bazaru našem itd...
mogla bi se razraditi ideja...

nego ja idem u turgu ovih dana...spisak sam si napravila...imam nešto salveta koje sam osmislila u idejama onako...
imama kartonsku kutiju, imam i drvene krugove nekeuser posted image to sma htjela u spavaću...imama i dvije drvene ko sehara kutije...

pa kad krenem u ekperiment javljam se po savjete...da sve ne uništim onako u silnoj želji za nečimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 640
14.4.2013 23:41:16   
dafri
Hanady ma samo kreni,tebi ide sve od ruke pa i to ćeuser posted image mada, radionice su super stvar
ja jos nisam nista uradila tom tehnikom,iako imam sve spremno ali ne moze doći na red

canim,od komada iverala sam izrezala kocke koje bojim akrilnim bojama a na njih lijepim slova imena ,razne likove ,cvjetiće ... proguglaj pločice s imenom pa ćes vidjeti,ne kazem da su moje taaako dobreuser posted image

sada radim za poklon crticu iz zivota jedne tinejdzerke i bas ze zabavljam,napravila sam sav interijer,ostaju mi jos detalji

Neposredna veza do poruke: 641
14.4.2013 23:44:21   
canim
Ako imas drvene vjesalice mozes i njih ukrasiti, vidi ovo http://www.google.ba/search?q=flower+hangers&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.Yms&biw=1092&bih=514&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kyJrUfj6Msj44QTuqoH4AQ#um=1&hl=en&tbm=isch&sa=1&q=decoupage+hangers&oq=decoupage+hangers&gs_l=img.3...4002.6330.0.7085.11.10.1.0.0.1.232.564.3j0j2.5.0...0.0...1c.1.9.img.jZ-qkANcgCg&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.bGE&fp=cd0146c5959c5ff3&biw=1092&bih=514

a za prijedlog sto da ne, mozemo imati kreativne radionice i imati npr neki kreativni kutak gdje ce se prodavati samo rucni radovi a novac u humanitarni fond.

Neposredna veza do poruke: 642
14.4.2013 23:55:32   
Hanady RR
a da vješalice sma isto gledala...
i skupljam iste dimnezije vježalice za dječiji ormar...biva za haljine :)))

al moram prvo krenuti sa kutijom...
da ja vidim to...

imam ovo identično
http://www.google.ba/url?sa=i&rct=j&q=dekupa%C5%BE&source=images&cd=&cad=rja&docid=RtAI1NWrTmbUyM&tbnid=srtY3GI1Zqrv-M:&ved=&url=http%3A%2F%2Fgoginkutak.blogspot.com%2F2010%2F07%2Fnagradna-igra.html&ei=cCVrUZ7IEK6M4gTMqoHoDA&bvm=bv.45175338,d.bGE&psig=AFQjCNHFFnyQjPeCK7nb8_SFCwNIk70AQw&ust=1366062832546889
4 slika
i odnijela sma to u garažu...
u kuhinji nije više odgovaralo ni bojom ni stilom...
no pomislih napraviti nešto ovako
http://www.handmade.rs/thumb.php?src=images/items/Dekupaz_2012_001.jpg&w=640&h=480&q=70&zc=0

e već bi imalo mjesta u mojoj kuhinji :)user posted image

od ovoga mi je i krenula ideja...pa sma sakupljala infomacije...vijdet ćemo na što će to izaći...

o o radionicama...moramo to razraditi malo :)))

< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.4.2013 23:56:09 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 643
14.4.2013 23:58:35   
Hanady RR
vidno je da sam ja odmah veliki zalogaj uzelauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 644
15.4.2013 0:01:09   
canim
Ima i moja mama identican set, vec godinama, super ideja.

Hajde slikaj nam pa da vidimo kako napreduje eksperiment user posted image

Neposredna veza do poruke: 645
15.4.2013 22:53:27   
minie
Evo i ja sve gledam radove od D_K i divim li se divim, svaka cast draga user posted image

Izgleda da cu se i na decoupage navuci kao i na fontant i sve zbog RR user posted image
Prvo cu aBd uraditi jednu tacnu (babo mi napravio drvenu i super je, a bice jos bolja kad se ukrasi) i jedan stolic koji se treba prelakirati (pa cu prije toga uraditi nesto fino)
I bebacu tamam da malo jos sobicu ukrasim, imam finih Winnie Pooh salveta, a i svoje ratne (puna kutija)

I da, D_K koliko novca treba otprilike da se kupe samo te osnovne stvari?I, molim te napisi nam, kako ide postupak, ako moze detaljnije user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 646
15.4.2013 22:58:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: minie

Izgleda da cu se i na decoupage navuci kao i na fontant i sve zbog RR
user posted image

taman si u pravuuser posted image nakon fondata ovouser posted image

a novaca za start solidan cener jedan dostauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 647
15.4.2013 22:58:23   
melin

Ako imas drvene vjesalice mozes i njih ukrasiti, vidi ovo http://www.google.ba/search?q=flower+hangers&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.Yms&biw=1092&bih=514&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kyJrUfj6Msj44QTuqoH4AQ#um=1&hl=en&tbm=isch&sa=1&q=decoupage+hangers&oq=decoupage+hangers&gs_l=img.3...4002.6330.0.7085.11.10.1.0.0.1.232.564.3j0j2.5.0...0.0...1c.1.9.img.jZ-qkANcgCg&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.bGE&fp=cd0146c5959c5ff3&biw=1092&bih=514

a za prijedlog sto da ne, mozemo imati kreativne radionice i imati npr neki kreativni kutak gdje ce se prodavati samo rucni radovi a novac u humanitarni fond.

e ovo mi se svidja,pretezno su mi vjesalice drvene samo me zanima cim se radi ovouser posted image
malo bi i ja da se zaigram..

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 648
15.4.2013 23:03:27   
Hanady RR
melin to je dekupaz tehnika...ili salvetna tehnika

evo ovako
http://www.coolinarika.com/recept/dcoupage-salvetna-tehnika-za-pocetnike/

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 649
15.4.2013 23:13:28   
minie

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: minie

Izgleda da cu se i na decoupage navuci kao i na fontant i sve zbog RR
user posted image

taman si u pravuuser posted image nakon fondata ovouser posted image

a novaca za start solidan cener jedan dostauser posted image

Samo cener, ja mislila da to puno vise kosta. Prva prilika - kupovina user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *