|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
15.4.2013 9:10:04   
palachinken

IZVORNA PORUKA: minja_

al zato kompjeru ne mogu upratiti traguser posted image

mislim znam, krompir-kompir itduser posted image
kumpjer, krompjeruser posted image

Simbioza između krompira i kompjutera user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 3176
15.4.2013 9:10:05   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja samo želim da budem amonimna user posted image Imate pravo da pogađate tri puta ko je. user posted image
Pitanje ne važi za administratora i moderatore jer će me poznati po IP adresi. user posted image

Odbjegla nevjesta ???

user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3177
   [Obrisana poruka]
15.4.2013 9:15:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu minja_)
  Neposredna veza do poruke: 3178
15.4.2013 9:17:13   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

sto, bas je zanimljiv korijen riječi:

namiriti se, podmiriti se; Namjernice, podmjerauser posted image

Zar nije namirnica- namiriti se
A onda valjda namjerka od namjereuser posted image

Imam namjeru da se namirimuser posted image

Jao ovo samo kod nas ima user posted image

Ja vala idem u kupovinu i vozdra user posted image

kod mene stranjska rijec ...
idem po fasungu user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3179
   [Obrisana poruka]
15.4.2013 9:18:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 3180
15.4.2013 9:18:59   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Iman83

sto, bas je zanimljiv korijen riječi:

namiriti se, podmiriti se; Namjernice, podmjerauser posted image

Zar nije namirnica- namiriti se
A onda valjda namjerka od namjereuser posted image

Imam namjeru da se namirimuser posted image

Jao ovo samo kod nas ima user posted image

Ja vala idem u kupovinu i vozdra user posted image

user posted image
Tako je.
Namjeravam da se namjerim user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3181
15.4.2013 9:19:36   
minja_
a ja za podmjeru kažem da idem u Bingo i trebal kome štauser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3182
   [Obrisana poruka]
15.4.2013 9:22:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu minja_)
  Neposredna veza do poruke: 3183
15.4.2013 9:23:09   
jasmin

a ja za podmjeru kažem da idem u Bingo i trebal kome štauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 3184
15.4.2013 10:12:46   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja sam sestra a nikada u zivotu ne bih svog brata presrela ispred kucnih vrata umornog s posla da me vozi bilo gdje nedaj boze kakvog hitnog slucaja , kao prvo jer bi mi ga bilo zao kao drugo mozda treba zeni/djeci .
Da li bih se naljutila pa bi zato jer treba prvo u kucu da udje da vidi trebal meni sta i slicno, mislim nije kraj svijeta da kaze samo malo odoh da se javim i mirna BOsna.
Treba pomoci bratu/sestri treba se slagati nema nista ljepse ali ipak treba da se zna kako i kada .

Ma bravo user posted image user posted image user posted image Treba njegova zena da misli je li on umoran a njegova sesta Bogami ne misli, nju to ne treba biti briga?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3185
15.4.2013 10:15:26   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja samo želim da budem amonimna user posted image Imate pravo da pogađate tri puta ko je. user posted image
Pitanje ne važi za administratora i moderatore jer će me poznati po IP adresi. user posted image

Odbjegla nevjesta ???

user posted image user posted image user posted image

Joj jasmin, kako me uvijek nasmijes user posted image user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3186
15.4.2013 13:29:00   
Sarah1
Draga Anonimna, u svemu ovome ti imas problem sa svojim muzem. Najlakse je druge okriviti i u drugome traziti krivca. I mislim da se sa nepotrebnim stvarima opterecujes, treba da budes sretna jer tm komunicira sa svojima. Vjeruj mi da ti ne bi bilo ugodno da je situacija zategnuta a tu ste zajedno. Dogovaraj se s muzem, budi pametnija. Mirna voda brijegove valja. :)

Godine ko srne,nestaju u bjegu. Uspomene sad su poljupci u snijegu.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3187
15.4.2013 13:57:04   
veeseelaa

ja sam sestra a nikada u zivotu ne bih svog brata presrela ispred kucnih vrata umornog s posla da me vozi bilo gdje nedaj boze kakvog hitnog slucaja , kao prvo jer bi mi ga bilo zao kao drugo mozda treba zeni/djeci .
Da li bih se naljutila pa bi zato jer treba prvo u kucu da udje da vidi trebal meni sta i slicno, mislim nije kraj svijeta da kaze samo malo odoh da se javim i mirna BOsna.
Treba pomoci bratu/sestri treba se slagati nema nista ljepse ali ipak treba da se zna kako i kada .

ne treba se miješati u odnose brata i brata, sestre i brata, sina i majke i co
to je po meni najveća glupost
to što je neko odlučio da mu je u datom momentu prioritet brat, sestra i majka treba poštovati, očito da ima razloga za isto,
ta njihove odnose svakako ne mogu se znati u cjelosti....

ja nit ikom vazim o tome nit dozvoljavam da meni neko vazi, ha ya

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3188
15.4.2013 15:07:59   
Sarah1

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

to što je neko odlučio da mu je u datom momentu prioritet brat, sestra i majka treba poštovati, očito da ima razloga za isto,

user posted image e moja Vesela, da su svi tako ko ti. Ove danasnje mlade,samo bi da muz u njih zagleda i pita za dopustenje da idu roditeljima i da pomazu, jos bi da im svekijevci cuvaju djecu i da ne kupe fraze od njih.

Godine ko srne,nestaju u bjegu. Uspomene sad su poljupci u snijegu.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3189
15.4.2013 15:14:51   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Sarah1

user posted image e moja Vesela, da su svi tako ko ti. Ove danasnje mlade,samo bi da muz u njih zagleda i pita za dopustenje da idu roditeljima i da pomazu, jos bi da im svekijevci cuvaju djecu i da ne kupe fraze od njih.

Jeste,i da ih je roda donijela......user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Sarah1)
Neposredna veza do poruke: 3190
15.4.2013 15:16:42   
veeseelaa
ja ne volim nikog da smaram, niti da me iko smara
idi brate gdje hoćeš i kad hoćeš, imaš mozak i gari
baš ne kontam one žene koje nešto stalno usmjeravaju svoje partnereuser posted image
osobito kad su njegovi roditelji, braća il sestre u pitanju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3191
21.4.2013 14:29:38   
Anoniman
A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da isete taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete?

Neposredna veza do poruke: 3192
21.4.2013 15:18:23   
Alma_27

A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da isete taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete?

ko je ovdje budala al da je sam sebi kriv?

da moj muz ovako kaze za mene: uradit ce to ona makar cekala citav dan, uradila bih to tad jednom al bih muza zamolila da vise ne odgovara umjesto mene

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3193
21.4.2013 15:20:51   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: Sarah1

Jeste,i da ih je roda donijela......user posted image

nije lijepo kad je zena posesivna i kad sve kontrolise i da, treba pustiti muza da pomogne sestri, samo koliko cesto se to dogadja? i isto tako, nije lijepo da se sestra mijesa u odnos muza i zene. ako znas da ces svom bratu napraviti problem sa zenom, zar ga bas moras zvati da ti poslije posla ide u prodavnicu?
nije nam muza donijela roda al nije ni nas njemu donijela roda nego smo se vjencali da se dogovaramo

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3194
21.4.2013 17:57:58   
jasmin

A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da iset___e taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete?

Prvo,i ja bih svome amidži pokupila te dokumente ako idem u taj grad i ne vidim ni jedan razlog da to ne uradim. Zašto da čovjek bezze ide,ako već ja idem.
Drugo,povedi muža.
Treće,tih 3 sata bih iskoristila i s mužem obišla taj grad,pojela kolače,popila kafu,uživala bre s njim maksimalno.

Ako ti se baš ne sviđa moj prijedlog,kaži mužu da nećeš,neka pokupi on kad te već nije pitao hoćeš li i mozes li ti.

Ako ti se ni to ne sviđa,a joj maco,ti se razvedi i kraj priče.

< Poruku je uredio jasmin -- 21.4.2013 17:59:32 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3195
21.4.2013 20:30:25   
Galicia
Potpisujem jasmin.
Svasta se moze uraditi za ta 3 sata. A ako ne volis hodati onda se krije muskarac iza nicka. user posted image

A pomoci se uvijek treba.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3196
   [Obrisana poruka]
21.4.2013 20:34:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 3197
22.4.2013 7:37:41   
Anoniman
Ma dajte molim vas. Da je muz bilo koje od vas ovako napravio ko moj u ovoj situaciji, isto bi vam bilo krivo kao i meni. Niko nije rekao da ne treba pomoci. Ali ako gledas prakticno, to nije ok nimalo. Prvo, odkud nekome pravo da planira tudje vrijeme. Drugo, ja moram napraviti rucak , zavrsiti obaveze oko djeteta (pripremiti mu rucak i ostalo jer ga moram ostaviti na cuvanje nekom), pripremiti se za svoju obavezu (jer ona nije usput, to mi je posao koji zahtijeva uvijek prethodnu pripremu), sve to stic ujutro da bih mogla krenuti na vrijeme stignut pokupiti dokumenta. A uz to sve, nisam zdravstveno dobro nekoliko dana, jako sam iscrpljena i lose, moram dosta odmarati. Uprkos svemu tome, on je rekao stricu koji ce za to vrijeme uzivati i pijuckati nesto svjeze, ma nemoj se ti dzaba smarati, ona ce ranije krenut i zavrsiti to. Da se vas muz ponasa ko da ste robot, ne bi vam bilo krivo. Budite realne. Nije dzaba receno, samo mati i otac brinu istinski o vama. A nije mi nista tesko, samo ne mogu da shvatrim muza, nista ni stricu nebi falilo da malo proseta, zar ne? A muz ne moze sa mnom, radi. Smetalo bi vam svima takva bezobzirnost muza, a i nepostovanje zbog ovog prvonavedenog.

Neposredna veza do poruke: 3198
22.4.2013 7:40:06   
Hanady RR
Iskreno anonimna...
tebi svašta nešta smeta...
ti se slomi od misli jel ovo dobro jel ono dobro...što on nije ovako...ja radim ovo, ja vako, on nako...
opustio se bogami prije će ti sve potaman biti..

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3199
22.4.2013 8:12:09   
Bebica11
Poslije prvog posta potpisujem Jasmin ali kako si pojasnila u drugom da je on izisao u susret tom covjeku preko tebe eh to mi nije ok bez da te pita....a nije istina da samo otac i mati umiju da brinu ima muskaraca hB koji itekako znaju da brinu,razgovarajte...vidi ako te bas ne voli i ne cijeni...pa svak sebi....

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *