|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji vas doktor vodi/o
30.9.2012 9:40:59   
grozđe
Doktor koji mi vodi trudnocu je Sanjin Dekovic... bila sam na pregledu u cetvrtak, sve je u najboljem redu, i ja sam prezadovljna dr. Dekovicem....

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 701
22.10.2012 15:59:04   
cele.k.
cao.ne znam jesam li na pravom mjestu.zanima me kad je najbolje otici doktoru?user posted image mi kasni 8 dana i uradila sam test poavile seuser posted image .sta vi mislite kad bi trebala ici?

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 702
22.10.2012 16:12:50   
Jeca_Perec
kad tvoj dr ima slobodan termin ... ja sam otisla kad je mentruacija kasnila 7 dana , i nije mi rekao da sam poranila user posted image

< Poruku je uredio Jeca_Perec -- 22.10.2012 16:13:30 >

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 703
23.10.2012 14:14:26   
cele.k.
zvala sam ga danas,rekao mi je da dodjem sumnja da bi nesto vidjeo,kasni mi 9 dana i rekao da dodjem slj utorak

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 704
23.10.2012 14:28:03   
SREĆNA

IZVORNA PORUKA: cele.k.

zvala sam ga danas,rekao mi je da dodjem sumnja da bi nesto vidjeo,kasni mi 9 dana i rekao da dodjem slj utorak

Meni je kasnila 2 dana, uradila sam test 25-tog, pozitivan, 29-tog sam kod dr. bila, kaže ma nemože se vidjeti , rano je , to si ti pogriješila itd. i sl. gluposti, čim je uključila uzv vidjela je dvije tačkice , moje dušice male, a ubjeđivala me da se ne vidi jer je rano aman rano, a eto vidjelo se odmah.
Sretno draga moja.

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 705
23.10.2012 14:34:37   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: grozđe

Doktor koji mi vodi trudnocu je Sanjin Dekovic... bila sam na pregledu u cetvrtak, sve je u najboljem redu, i ja sam prezadovljna dr. Dekovicem....

Dr Deković je super,mene porodio

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 706
23.10.2012 14:36:22   
SREĆNA
A zna li neko ko je od doktora na Jezeru najbolji za carski rez, mislim najstručniji imal ko na glasu.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 707
23.10.2012 14:37:02   
veeseelaa

cao.ne znam jesam li na pravom mjestu.zanima me kad je najbolje otici doktoru?user posted image mi kasni 8 dana i uradila sam test poavile seuser posted image .sta vi mislite kad bi trebala ici?

sačekaj još malo
ja sam otišla deseta dana poslije kašnjenja ciklusa i smorila sam se jer je vidio samo gestacijsku vrećicu, i pojela se živa do drugog pregleda
sad bi otišla nakom 20 dana po kašnjenju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 708
23.10.2012 18:50:55   
Arminaa

Poucena vlastitim iskustvom, preporucila bih ti da sacekas 7. sedmicu i tad odes, kako bi izbjegla eventualne stresoveuser posted image . Kao sto rece veeseelaa, 20-ak dana od kasnjenjauser posted image

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 709
21.12.2012 15:28:58   
I love youu
Ima li neko da ga vodi Muhamed Ardat sa GAK-a?Kakav se pokazao i na kontrolama i na porodjaju?Meni se cini da je kod njega sta god da mu kazes ili ga pitas, on kaze sve je to normalno, sve je to dobro.Ima li jos neko iskustvo sa njim?

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 710
21.1.2013 9:31:38   
dincica
pozdrav! ja sam trudna po drugi put i radila sam test koji je poz.Sad zovem kod doktora da zakazem za pregleda a iz doma zdravlja na ilidzi kazu da nema ni jedan vise da vodi trudnocu .Boze sacuvaj.Kome da se obratim ne znam ? ili da idem privatno

pahulja moja Emin stigao 25.11 2008

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 711
21.1.2013 9:39:42   
simba00

IZVORNA PORUKA: I love youu

Ima li neko da ga vodi Muhamed Ardat sa GAK-a?Kakav se pokazao i na kontrolama i na porodjaju?Meni se cini da je kod njega sta god da mu kazes ili ga pitas, on kaze sve je to normalno, sve je to dobro.Ima li jos neko iskustvo sa njim?

Mene nije vodio ali je bio na porodu... Za razliku od ovog što spominješ, meni je na porodu rekao da je voda zelena, a nije bila. Samo me isprepadao. Drugo, ima tAKO veliku ruku da me njegov pregled tokom poroda bolio više od svih trudova zajedno. zamolila sam babicu da me on više ne pregleda, srećom. meni lično djeluje kao mesar.

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 712
21.1.2013 10:18:31   
sunce27

IZVORNA PORUKA: dincica

pozdrav! ja sam trudna po drugi put i radila sam test koji je poz.Sad zovem kod doktora da zakazem za pregleda a iz doma zdravlja na ilidzi kazu da nema ni jedan vise da vodi trudnocu .Boze sacuvaj.Kome da se obratim ne znam ? ili da idem privatno

Imas PP od mene

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 713
29.1.2013 10:40:35   
fikolino
Ja sam se odlucila za Jadranku Stojkanovic Dizdarevic, i meni se cini ok, kakva su vasa iskustva.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 714
29.1.2013 10:44:24   
fikolino
I mene takodje vodi Jadranka i ja sam prezadovoljna sa njom, svakom bi je preporucila

(odgovor članu fikolino)
Neposredna veza do poruke: 715
29.1.2013 10:50:37   
sukibajro
Ja sam bila kod Jadranke i nije me odusevila, nekako mi se cinila nesigurna dok me je pregledavala. Sada sam kod Mehmedbasica i on je pravi profesionalac

(odgovor članu fikolino)
Neposredna veza do poruke: 716
29.1.2013 19:15:55   
dincica
zna li iko kakav je dr.Hasanovic na Ilidzi ?

pahulja moja Emin stigao 25.11 2008

(odgovor članu sukibajro)
Neposredna veza do poruke: 717
14.2.2013 12:07:26   
Mediha28
Pozdrav
Dali neko zna kada je dr.Nakaš u kabinetu.

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 718
16.3.2013 19:45:20   
bubamara_11
Moju drugu trudnocu vodi DR.RAHIMIC.Divan prije svega covjek pa onda i strucnjak sve pohvale.

(odgovor članu Mediha28)
Neposredna veza do poruke: 719
25.3.2013 17:55:25   
fikolino
Mene vodi prof. Jadranka Dizdarevic i prezadovoljna sam sa njom, svakome je preporucujem.

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 720
10.4.2013 12:29:12   
veeseelaa
kakva je procedura za vodjenje trudnoće u Skerlićevoj?
odem sad i kažem trudna sam, jel dobiem termin neki bliži il šta??

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu fikolino)
Neposredna veza do poruke: 721
11.4.2013 9:10:05   
sabinos
vesela zar nisi ti negdje u saraj-polju?mislim blizi ti je taj dom zdravlja,sto da ides u skrelicevu,ovdje nikad nije guzva,termin dobijes po svom cejfu a rade do 7 navece.imam ja br da se narucis telefonom ako hoces.

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 722
11.4.2013 10:21:48   
veeseelaa
moj karton je u skerlićevoj a i radim preko puta iste

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 723
12.4.2013 11:05:46   
deset_a
evo da se utefterim i na ovu temu ...
ja sam do sad ( 2 pregleda) išla privatno kod dr. Amire M. Frljak. Za sad je Ok sve hB na pregledima, papa test, nuhalni .... Mada ne znam šta bih vam rekla, nit mi se previse dopada niti sam razocarana.
Nekako, nedostaje mi malo više uputa, savjeta .... ( prva mi je trudnoća)
možda tražim previše?! ali čisto onaj ljudski razgovor mi nedostaje, imam jako velike mučnine i povračanja .... zanima me da li je ista situacija i sa drugim ljekarima .... ili je mene spucao neki T hormon :-)
dvoumim se da li da nastavim ići kod nje ili da mijenjam ginekologa ....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 724
12.4.2013 11:16:00   
veeseelaa
a šta očekuješ?
šta je ostalo ne dorečeno?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *