|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
6.4.2013 1:06:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ili pite koje me sa svim ne kostaju ni 3 km a napravim srednju tepsiju moze 4-ero jesti...mislim na pite od krompira,kupusa...cak in sirnica nije skupa...ja razvijam jufke,ne kupujem...

e sad me zezaš...

za pleh iz rerne i pleh 28 okrugli koliko napavit moram razvijam dvije jufke...
i trebam i brašno i ulje i so (et a i vodu plaćam)

na sve to krompira trebam 2 kg najmanje, a iskreno volimo i 2 i pol...
i trebam luka crvenog
i začine...

hajd ovu do kupusa samo sebi i starijoj pravim il i kupus i luk i začini...gdje bona to 3 KM + sve za jufrkuuser posted image

a tek sirnica...
1 kg sira, pavlaka-kajmak, jaja, začiniuser posted image

meni za 3 Km ni jedna biti ne možeuser posted image

e, vjeruj damože, ja znam jednu kod kojemože i za marku sirnica, ja onoliko sira stavim u jedan zvrk, koliko ona u pleh, znači golub više prhne, samo jufka, i te negdje trag sira, jedno jaje,ja kad sam vidjela, ibretila se, haman mi došlo da se prekrstim, hahahahaha, da ne povjeruješ, ali eto nismo sve iste, možđe bit da sam ja troškali, i da ne zna uštediti,

ja i nisam rekla da me sirnica dodje 3 km ali sam rekla da ni ona nije skupa...pa i sa kilom sira i svim ne moze doci vise od 5-6 km...koliko vi racunate da trosite struje...pa dok se ispece necete potrositi puno...

sirnica cener...

od kile sira

bez struje

bez jogurta il salate koju uz to vole i imati moraju i supe domaće ( kese ne kupujem ) koju pojest prvo moraju...
i kolača i boća koje im ide nakon toga

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 476
6.4.2013 1:06:14   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: animagical

meni je odlicna seti riza, nema otpada uopste, fina cijela zrna...

ova?
http://namirnice.ba/proizvod/seti-riza-egipatska-800g/

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 477
6.4.2013 1:07:19   
animagical

ja sam prije nekako racunala da je jeftinije kuhati, nego jesti vani, ali kako god okrenem, na isto mi dodje, osim sto volim domacu hranu i ne bih mogla stalno jesti cevape i sl.

meni ne...ma kakavi...

nas 4 kad bi svaki dan vani jelo il naručivalo...
niđe nas nebi bilo vjeruj...

al ja moram reći stavrno kod na se puno jede

nas je dvoje odraslih, bebu uopste ne racunam..evo nr rucamo u chipasu, st agod narucis 4,5 km a dobijes i hljeb i salatu i fino nam bude, ne odemo gladni.... ne idem na neka exluzivna mjesta poboguuser posted image ili npr narucimo jumbo pizzu iz dundeeja-14 km, kola gratis..ostane nam koji komad i za poslije... ali to su uglavnom neki cejfi, jok normalna prehrana.... gledam da svi jedemo zdravo i fino...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 478
6.4.2013 1:08:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

ova?

tauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 479
6.4.2013 1:08:27   
amra_sa
Moja parola je Boje na hranu, nego na lijekove ... Eto ja sam "sretnica" po tom pitanju pa dajem za oboje ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

Neposredna veza do poruke: 480
6.4.2013 1:10:00   
bebaa

ili pite koje me sa svim ne kostaju ni 3 km a napravim srednju tepsiju moze 4-ero jesti...mislim na pite od krompira,kupusa...cak in sirnica nije skupa...ja razvijam jufke,ne kupujem...

e sad me zezaš...

za pleh iz rerne i pleh 28 okrugli koliko napavit moram razvijam dvije jufke...
i trebam i brašno i ulje i so (et a i vodu plaćam)

na sve to krompira trebam 2 kg najmanje, a iskreno volimo i 2 i pol...
i trebam luka crvenog
i začine...

hajd ovu do kupusa samo sebi i starijoj pravim il i kupus i luk i začini...gdje bona to 3 KM + sve za jufrkuuser posted image

a tek sirnica...
1 kg sira, pavlaka-kajmak, jaja, začiniuser posted image

meni za 3 Km ni jedna biti ne možeuser posted image

e, vjeruj damože, ja znam jednu kod kojemože i za marku sirnica, ja onoliko sira stavim u jedan zvrk, koliko ona u pleh, znači golub više prhne, samo jufka, i te negdje trag sira, jedno jaje,ja kad sam vidjela, ibretila se, haman mi došlo da se prekrstim, hahahahaha, da ne povjeruješ, ali eto nismo sve iste, možđe bit da sam ja troškali, i da ne zna uštediti,

ja i nisam rekla da me sirnica dodje 3 km ali sam rekla da ni ona nije skupa...pa i sa kilom sira i svim ne moze doci vise od 5-6 km...koliko vi racunate da trosite struje...pa dok se ispece necete potrositi puno...

sirnica cener...

od kile sira

bez struje

bez jogurta il salate koju uz to vole i imati moraju i supe domaće ( kese ne kupujem ) koju pojest prvo moraju...

kako to bona...

Neposredna veza do poruke: 481
6.4.2013 1:10:05   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Moja parola je Boje na hranu, nego na lijekove ... Eto ja sam "sretnica" po tom pitanju pa dajem za oboje ...

hahahah,i ja sam, ali ne dam se, ja kažem dok jedem znam da sam živa,

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 482
6.4.2013 1:10:24   
animagical

ova?

jeste ta marka ali mislim da niej ta egipatska, nego dugo ili okruglo zrno,kako kad potrefim

Neposredna veza do poruke: 483
6.4.2013 1:10:41   
amra_sa
I često imam goste na ručku, moje prijateljice vole moju kuhinju a meni godra kad sve fino pojedu ...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 484
6.4.2013 1:11:13   
ananas_ze

ova?

tauser posted image

hvala na inf. vec neko vrijeme sam u potrazi za rizom user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 485
6.4.2013 1:11:42   
animagical
meni u sirnicu ide bas dosta sira, koje jaje, kajmak i vrhnje za zaliti preko, jogurt i salata...i najcesce gotove jufke...ne moze za tri marke, sve da ga sama pomuzem, usirim, posadim, poberem...

Neposredna veza do poruke: 486
6.4.2013 1:11:48   
bebaa

e moja je sreća sto ne moram placat lijekove bar...ja ogladi zbog ove sirnice gore...user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 487
6.4.2013 1:11:49   
sporty mamaa
ma do toga je sta se jede. MM recimo voli meso i normalno da ce se vise potrosit ako se 5 ili 6 dana u tjednu jede meso. Ili recimo dorucak, vecera, kod nas svi volimo kulen, cajnu i neizostavni sir trapist(toga pola kile ne moze 3 dana). A onda abc, pa beba mi smaze ona dva mala za dorucak. Moze se ustediti ako ces recimo cesto jesti puru, kruh s margarinom ili pekmez, jaje, za rucak grah bez mesa, makarone sa sirom(ja mogu i s kecapomuser posted image ) mahune bez mesa, krompir corbu bez mesa. Ali meni bi muz treci dan dao otpusno pismouser posted image

Neposredna veza do poruke: 488
6.4.2013 1:11:52   
Hanady RR

ja sam prije nekako racunala da je jeftinije kuhati, nego jesti vani, ali kako god okrenem, na isto mi dodje, osim sto volim domacu hranu i ne bih mogla stalno jesti cevape i sl.

meni ne...ma kakavi...

nas 4 kad bi svaki dan vani jelo il naručivalo...
niđe nas nebi bilo vjeruj...

al ja moram reći stavrno kod na se puno jede

nas je dvoje odraslih, bebu uopste ne racunam..evo nr rucamo u chipasu, st agod narucis 4,5 km a dobijes i hljeb i salatu i fino nam bude, ne odemo gladni.... ne idem na neka exluzivna mjesta poboguuser posted image ili npr narucimo jumbo pizzu iz dundeeja-14 km, kola gratis..ostane nam koji komad i za poslije... ali to su uglavnom neki cejfi, jok normalna prehrana.... gledam da svi jedemo zdravo i fino...

ma nas je dvoje velikih i njih dvije su bogami veliki i mama sad tu kad je radnim dnaima...a baška uvaljivanja svako malo...al hajd...nije mi mrsko ionako skuham, ostavim...

i imamo i mi i pizze koje naručimo, i pod sačom piletina i korpir pa i pita nekad da se donese sa posla...
nisam sad toliki hajvan...
odemo i na ćevape i kod brajlovića i na ribu...
i večeru i izlazak ja i mm vez njih na lignje ---ovo-ono

al bogami uhvatim sebe u razmišljanjima kako sma svašta nešta mogla za ceh kod brajlovićauser posted image što naravno ne podrazumjeva guzicu u stranuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 489
6.4.2013 1:12:42   
M kao Mama
ovo za cenera za sirnicu,

ovako izgleda moja pita

mladi sir, 4 jajeta, uglavnom su domaća, pa su samim timi skuplja,
u sirnicu nikadane stvaljma samo mladi sir, uvijek stavim i mileram, domaći ako imam, ako ne kupovni, malo nekog tvrdog sira, ako ima, i to ti dođe to, što reče hanadi, nekom kompot, nekom jogurt, nekom slatu i kako smo krenuli prekrkasmo i cenera, hahaha

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 490
6.4.2013 1:13:24   
sporty mamaa

meni u sirnicu ide bas dosta sira, koje jaje, kajmak i vrhnje za zaliti preko, jogurt i salata...i najcesce gotove jufke...ne moze za tri marke, sve da ga sama pomuzem, usirim, posadim, poberem...

sirnica me s gotovim jufkama kosta najmanje 7 kmuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 491
6.4.2013 1:13:50   
ananas_ze

e moja je sreća sto ne moram placat lijekove bar...ja ogladi zbog ove sirnice gore...user posted image

ja sad htjedoh pitati imal ko da je ogladnio user posted image ?

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 492
6.4.2013 1:15:04   
M kao Mama

neka,još mi je rano, oko 3 preddoručkujem, hahahha

Neposredna veza do poruke: 493
6.4.2013 1:16:10   
Hanady RR

sirnica cener...

od kile sira

bez struje

kako to bona...

kilo sira kod moje tete na pijaci 4 KM
na tu kilu sira bez 200 gr pavalke ne može nikako...a ni kjmaka...al eto on je ksuplji pa da njega iskjučim sad kad ekonomišem...elem 1,80 pavlake minum
jaja 3 najamnje...al ja na kilo i 5 stavim na dva pleha al nek je jedan na kilo pa evo 3 jajeta nek su 1 KM
brašna po kile ti treba 1,50 ( dok razviješ tamo ga vamo ga )
ulja, soli,

eto sračunaj
a još je nisam ispeklauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 494
6.4.2013 1:16:32   
Hanady RR

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 495
6.4.2013 1:17:04   
ananas_ze

ma moze neka uzina user posted image meni mirisu ustipci, odoh spavat user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 496
6.4.2013 1:17:11   
amra_sa

hahahah,i ja sam, ali ne dam se, ja kažem dok jedem znam da sam živa,

"DUM SPIRO SPERO" što rekoše ... Čovjek koji na sebi štedi (izuzev ako stvarno nema ili ima ali ne baš dovoljno) i koji zaobilazi prosjaka za mene je nikakav čovjek.

Neposredna veza do poruke: 497
6.4.2013 1:20:13   
bebaa

super ideja ionako cekam muza s puta...ee fakat bez zajebancije ja s epitam kako je moguce da su tako velike oscilacije u obroku...tj. cijeni...ja inace ne racunam zacine ulje i struju jer to bi potrosila svakako u bilo koje jelo i to uvijek ima u kuci i nemogu bas ocijeniti koliko me kosta kašičica vegete ili crvene paprike,o biberu da ne govorim,trosim malo ulja...puno pavlake megle...nikad ne koristim puter...jedno vrhnje od 0,5 l mi je za 3-4 jela...

Neposredna veza do poruke: 498
6.4.2013 1:20:15   
sporty mamaa

ma moze neka uzina user posted image meni mirisu ustipci, odoh spavat user posted image

Ja ih taman ispekla da ne povjerujesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 499
6.4.2013 1:22:24   
bebaa

sirnica cener...

od kile sira

bez struje

kako to bona...

kilo sira kod moje tete na pijaci 4 KM
na tu kilu sira bez 200 gr pavalke ne može nikako...a ni kjmaka...al eto on je ksuplji pa da njega iskjučim sad kad ekonomišem...elem 1,80 pavlake minum
jaja 3 najamnje...al ja na kilo i 5 stavim na dva pleha al nek je jedan na kilo pa evo 3 jajeta nek su 1 KM
brašna po kile ti treba 1,50 ( dok razviješ tamo ga vamo ga )
ulja, soli,

eto sračunaj
a još je nisam ispeklauser posted image

pa nije kila brasna 3 km ako sam dobro skontala da si napisala...jeli ovo pise pola kile 1,5 km

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *