M kao Mama
|
nećemo o grahu u mojoj familiji, moj bi svoh 7 dana u sedmici jeo grah, hahahahahah ma jeste istina je koliko ima članova porodica, ja kažem ja nikada ne mogu skuhati striktno za nas 4 + beba, jer nama uvijek neko ima, ali uvijek, a i kada se desi da nema, mene je moja nana naučila ako da uvijek pravim barem jednu porciju više, jer se nikada ne zna ko će banuti, pa da ne dođem u sitiaciju da gledam kome ću dati komad mesa, a kome ne, amra sa dobro si rekla, dosta mi je bila rata, ja kažem naša sva primanja odoše u gu.. da prostite, ali tako je, volimo da pojedemo, pa kad većvolimo gledamo da bude i kvalitetno, i zaista dosta, dosta para ode u hranu, ali neka ja uvijk kažem bolje na to,nego na lijeove ne daj bože, evo npr današnji ruka, sad računam pola kg fileta, oko 5 km, gljive 2 km, glavica salate i dva paradajza ( 3 km pijaca markale), vrhnje za kuhanje megle ligh ono 250 dl, 2 i po km, hljeb farmer 1,5 km makarone ne znam koliko su imala sam ih kući, ali pasta zara su, pa računam da su oko 2 i po sigurno supa terhana domaća, al i ona se mora od nećega napraviti znači nema šanse cener da me poklopi
|