Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ljubila sliku sa uz, u sjecanje prizivala zvuk otkucaja srca.
meni su sve slike sa uz-a kao i nalazi dok bijah trudna u autu, pa ja to stalno pregledavam.... sve kontam da ih negdje sortiram ... uz njen smrtni i rodni list
Mozda i jeste najbolje da sklonis od sebe, bar neko vrijeme. Daj muzu nek skloni na mjesto gdje ti neces znati. Ja ni sad ne znam gdje su, u kuci nisu jer sam ja sve prevrnula. Mozda sam mazohista al nisam se mogla kontrolisati.
meni su sve slike sa uz-a kao i nalazi dok bijah trudna u autu, pa ja to stalno pregledavam.... sve kontam da ih negdje sortiram ... uz njen smrtni i rodni list
Mozda i jeste najbolje da sklonis od sebe, bar neko vrijeme. Daj muzu nek skloni na mjesto gdje ti neces znati. Ja ni sad ne znam gdje su, u kuci nisu jer sam ja sve prevrnula. Mozda sam mazohista al nisam se mogla kontrolisati.
e da, imamo i slike sa dženaze, jako potresne, njen mali tabut, da ti srce stane i one su mi na dohvatu ruke snimak dženaze sam samo jednom gledala......
Jao vesela jako se bojim da nebih i ja morala pravit smrtni list, tako me strah joj boze pomzi mi nemogu vise.....
draga biće kako Bog odluči, kako je najbolje za sve.... ništa nećeš postići sekiracijom, ja sam to shvatila, ne znam dal ti možeš na takav način razmišljati? znam da je teško, neopisivo al imaj vjere u Boga
Andy, nemoj preispitivati sebe, okolnosti, postupke doktorice...Bog vas stavlja na velika iskušenja. Uradi sve nalaze i traži što više ljekarskih mišljenja.
Andy hB pa si u Austriji, ja se nadam da je tamo medicinsko osoblje dobro osposobljeno za intervencije na bebama, stoga se i nadam da će sve biti u redu....
e da, imamo i slike sa dženaze, jako potresne, njen mali tabut, da ti srce stane i one su mi na dohvatu ruke snimak dženaze sam samo jednom gledala......
Draga moja ti si veliki heroj, ne znam sta da ti kazem, citala sam tvoju pricu nebrojeno puta neka ti dragi Bog utjehu i sve sto pozelis,
Andi, ako ti ista znaci drzim ti fige da sve ok, budi hrabra molim te
puno vise mi se desilo u zivotu, vise ne mogu bit jaka do sada sam bila al ovo ce me dokrajciti :-(
ej nemoj tako molim te da razmišljaš.... to nije dobro ni za tebe ni bebu, aBd trudnoću ćeš iznijeti do kraja, trebaće ti snage za dane koji dolaze mislim ako dodje do intervencija na bebi ne predaj se, ne posustaj, glavu gore lijepa moja
Andy hB pa si u Austriji, ja se nadam da je tamo medicinsko osoblje dobro osposobljeno za intervencije na bebama, stoga se i nadam da će sve biti u redu....
iz tvojih usta u Bozje usi , nadam se da grjese i da je ipak srce u redu i da nema downow sindrom... moja mala curica
Andy draga, budi jaka, budi optimista. Istina je da doktori znaju i pogriješiti, a na tebi je doista teška odluka. I nama su davali svakakve dijagnoze, bilo je teško donijeti pravu odluku... a eto, curica se rodila zdrava i prava i opovrgla dijagnoze doktora! Budi hrabra, jaka... zbog sebe, zbog muža, zbog bebice!
Draga moja ti si veliki heroj, ne znam sta da ti kazem, citala sam tvoju pricu nebrojeno putauser posted image neka ti dragi Bog utjehu i sve sto pozelis,
hvala na razumijevanju, rana jeste žestoka al ne dam se ja, nekad klonem, mislim nema dana da ne otplačem al svaki dan pomislim da me ona gleda i da želi veselu mamu pa se brže bolje dozovem sve je to život, idemo dalje
hoćeš aBd, Bog će ti dati snagu majka postaje lavica kad je borba za život njenog djeteta u pitanju pa tako i ti, reci sebi ja moram da budem jaka zbog nje, zbog mrvice u pupi nek te ta misao vodi do kraja trudnoće i kasnije ljubim te i grlim
hoćeš aBd, Bog će ti dati snagu majka postaje lavica kad je borba za život njenog djeteta u pitanju pa tako i ti, reci sebi ja moram da budem jaka zbog nje, zbog mrvice u pupi nek te ta misao vodi do kraja trudnoće i kasnije ljubim te i grlim
hvala ti puno,puno..... puno znaci
hvala na razumijevanju, rana jeste žestoka al ne dam se ja, nekad klonem, mislim nema dana da ne otplačem al svaki dan pomislim da me ona gleda i da želi veselu mamu pa se brže bolje dozovem sve je to život, idemo dalje
vjerujem ti i da places svaki sekund mogu te razumjeti ali nastoj biti vesela zbog sebe, nje, druge bebare. saljem ti milion poljubaca i veeeeliki zagrljaj