Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nam draga moja..... no nedostaje mi u mom naručju..... nisam imala priliku pružiti joj sve ono što sam planirala, svu ljubav i pažnju koje jedna majka može pružiti svom djetetu.... otišla je a da je nisam nijednom držala u svom naručju a tako je voljena bila.... sedam mjeseci sam maštala o našem prvom susretu.... trebao je to biti sretan trenutak za nas dvije a ja sam osjećala samo bol i bespomoćnost, prazninu, dio je mene je umro onog trenutka kad je ona otišla....
veesela..jako mi je zao zbog tvog gubitka...srce puca meni citajuci o tvojoj tuzi...ja znam da si jaka zena...i zelim ti punooo srece ...
zelim ti samo pruziti podrsku
jako sam se potresla za 8 mart mm je išao na mezar na odnese malenoj cvijeće kupio joj je tri buketića, od nas troje ja još nisam išla, ne znam ni kada ću smoći snage i to me ljuti i rastužuje prošlo je 3,5 mjeseca a ja joj ne dolazim na mezar....
Draga vesela kad budes spremna otici ces to ces u dubini duse osjetiti,sjecam se sebe ko djevojcice i smrti moje majke,nisam voljela ici na grob,nisam voljela ni da pricam o njoj,previse me boljelo potiskivala sam te osjecaje ,nisam htjela da me drugi zale...I onda kako je vrijeme prolazilo voljela sam ici na njen grob,cesto sam sama znala otici i razgovarati na njenom grobu a sad toliko volim pricati o njoj,,,ponosna sam na nju.... Pusti vesela nek vrijeme ucini svoje ti si jedna jako hrabra zena,puna zivota,hb imas divnog muza i kcerkicu uz koje ces sve nekako lakse prebroditi,komadiuc tvog srca uvijek ce biti Ajrin i uvijek ce da boli samo s vremenom se covjek nauci nositi s tom boli kao da je dio zivota....
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
jako sam se potresla za 8 mart mm je išao na mezar na odnese malenoj cvijeće kupio joj je tri buketića, od nas troje ja još nisam išla, ne znam ni kada ću smoći snage i to me ljuti i rastužuje prošlo je 3,5 mjeseca a ja joj ne dolazim na mezar....
svaki put prije nego odem na mezar bude mi tesko radije ne bih pobjegla bih , ali kad odem osjecam se tako lijepo lahko tu mi je dusa puna . Tako da smogni snage vidjeces to je neki cudan osjecaj pun tuge i ljubavi ja sma na tom mjestu jedino kompletna .