Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: knjiga za citati-preporucite 22.3.2013 22:42:32
aazra
I mene nesto u zadnje vrijeme vuče da citam orijentalne pisce...još uvijek čitam "Crvenu" od Orhana Pamuka, malo je teska knjiga moram priznati...ima jako puno opisa, taman kad misliš da će postati dosadno, radnja postane dinamična, i tako naizmjenično...Ali, ja ionako volim neobične knjige
RE: knjiga za citati-preporucite 12.5.2013 12:14:35
mala86
skinula neki dan Ispovest iz harema,procitala sam je u 2 dana,jos par stranica imam
tek sad vidjoh da ti je aazra vec odgovorila, ako si na to mislila ja bih jos dodala Balkandownload.org i Scribd. Aazra nisam znala za ovu bosnaunited, bas cu prosnjuhati malo da vidim sta ima
RE: knjiga za citati-preporucite 22.5.2013 23:10:08
aazra
Storm, ja sam otkrila bosnaunitedwarez tragajuci za filmovima stranica je slična kao i crowarez, ako ne i identična, ali vrijedi prosnjuhati
Pahuljice..ko je autor te knjige...meni naslov zvuci poznato, inace ne sjecam se ikad da sam naletila na glupu knjigu, sto ne znaci da ih nema... Nekako uzimam provjerene autore, i dugo stvarno se premisljam pa cak i prije nego sto skinem knjigu on-line dok se ne uvjerim da je to ono sto trazim
RE: knjiga za citati-preporucite 22.5.2013 23:13:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aazra
Storm, ja sam otkrila bosnaunitedwarez tragajuci za filmovima stranica je slična kao i crowarez, ako ne i identična, ali vrijedi prosnjuhati
Pahuljice..ko je autor te knjige...meni naslov zvuci poznato, inace ne sjecam se ikad da sam naletila na glupu knjigu, sto ne znaci da ih nema... Nekako uzimam provjerene autore, i dugo stvarno se premisljam pa cak i prije nego sto skinem knjigu on-line dok se ne uvjerim da je to ono sto trazim
Tajna orhideje, Lucinda Riley. Uzela sam je u Hr na Tisak trafici, Znanje je izdaje...
Meni je dobra knjiga Robinja(napisana po ispovijesti jedne Sudanke). Extra je knjiga, toplo preporucujem.
RE: knjiga za citati-preporucite 22.5.2013 23:14:47
aazra
IZVORNA PORUKA: vila_7
hvala aazra odoh vidjelti ima li ova od isidore
Nema na cemu i ja sam ovdje saznala za tu stranicu samo da ti napomenem da se moras regostrovati, kao na svakom forumu, pa tek onda preuzimati sadrzaje
RE: knjiga za citati-preporucite 22.5.2013 23:19:52
aazra
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: aazra
Tajna orhideje, Lucinda Riley. Uzela sam je u Hr na Tisak trafici, Znanje je izdaje...
Meni je dobra knjiga Robinja(napisana po ispovijesti jedne Sudanke). Extra je knjiga, toplo preporucujem.
Hvala, obavezno cu pogledati mada me sad pravo zainteresovala ova od Khaleda Hooseinija, a trenutno citam Andjeli i demoni od Dan Browna
Ja inace po mjesec -dva citam jednu knjigu posebno ove koje preuzmem on-line
A ustvari sam pitala za ovu "Nebo moze cekati", Mico Tico je nasla detalje...nikad cula za ovu autoricu
RE: knjiga za citati-preporucite 22.5.2013 23:22:53
Anoniman
Ja sam od Kaleda procitala 1000 sjajnih sunaca i Lovca na zmajeve, ovu novu nisam. Moracu poslije ove... on mi je takodobar pisac. Gutala sam bukvalno slova...i plakala ko kisna godina citajuci.
RE: knjiga za citati-preporucite 22.5.2013 23:40:44
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Ja sam od Kaleda procitala 1000 sjajnih sunaca i Lovca na zmajeve, ovu novu nisam. Moracu poslije ove... on mi je takodobar pisac. Gutala sam bukvalno slova...i plakala ko kisna godina citajuci.
Isto ovako. Nisam ni ja ovu novu čitala. Ako neko skine e-verziju, neka me se sjeti
RE: knjiga za citati-preporucite 23.5.2013 12:20:30
Storm
ja opet bas izbjegavam te potresne price a narocito te neke ispovijesti gdje zena ugnjetavana i to, nemogu nikako tih tema, samo onda danima razmisljam o tome , samo onako lagano stivo. Sto kace mico tico "pitko" mi bas odgovara
RE: knjiga za citati-preporucite 23.5.2013 12:57:24
aazra
Storm, ova knjiga je malo drugacija, radnja pocinje u Avganistanu, a poslije se proteze od Evrope do Amerike...on je sam naziva "kosmopolitskim" romanom ...u iscekivanju knjige procitajte obavezno ovaj njegov intervju, jos ce vas vise zainteresovati ...