Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Odavno me nije bilo na ovoj temi, pa želim dobrodošlicu svim novim trudnicama, laganu trudnoću i zdrave i nasmijane bebice. Što se tiče mog termina sada je pomjeren na 21.03.2013. pa molim administratore da isprave
¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨* Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno. 16.03.2013.
Evo i mene da se prijavim, moj termin je 20.10.2013. ako Bog da.
Meni je jos rano da uletim na listu,ja sam jos trudilica koja ceka da nedodje 13.03.al sam usla da vam svima od cestitam i pozelim uspjesne,lake i zdrave trudnoce,pa vam se MOZDA pridruzim uskoro aBd(mislim to silno zelim)
Cestitke svim trudnicama,..nek su nam sve bebice zive i zdrave Mi mo vec na listi,.samo nam fali oznakica pored termina pa molim moderatore da je dodaju ako moze,..hvala
Evo i mene da se prijavim na listu trudnica,test je jutros +,pa sam da bi bila sigurna uradila i nalaz krvi isto +,kod ginica necu jos al po mom racunanju termin dodje 13.11.
dugo nisam ulazila na ovu temu ali mi je drago kad vidim da puno mojih forumasica iz 2009 ocekuju beba od srca im zelim lagahan porod i da sve bude kako je najbolje a i ostalim trudnicama koje ne znam zelim od srca sve najbolje
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
mene na rigeraji nije bilo dugo vremena ,ustvari nisam se javljala na forumima itd.ali sam uvjek dolazila da procitam dobar savjet,sad se javljam da se prijavim na trudnicku listu termin je 31.08.2013. ,nadam se da cu sad imati više vremena...ljubim vas
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm