lajlac
|
Moje drage heroine evo i mene....Eto nisam dugo pisala ali vas redovno čitam i svaki vaš korak naprijed je nešto najljepše što nam se može desiti....Svu podršku ovog svijeta šaljem novim članicama i da znate moje ženice na pravom ste mjestu ovdje se uvjek nađe noko da te razumije i da ti pruži podršku....Moja lajlac hvala što se interesuješ za mene i nemoj ništa da se sekiraš ja sam duže od tebe u ovome i svi tvoji simptomi kao da su prepisani od mene ....i evo me opet i sad mogu hvala boguslobodno reći da sam dobro ...nalete tu i tamo razne tegobe ali samo kažem pa sve sam to već prošla i ne pridajem i m značaj i oni se eto povuku....Ja sam prije redovno pila AD a sada u neka tri četri dana popijem po jedan flusetin eto čisto da mi ne zafali hormona srećeHA HA HA .....Xanax sam isto pila redovno I sad kada mi nestane popijem lexsilium i stvarno nisam primjetila da sam postala ovisna i da ga moram popiti...zato bi ti savjetovala moja lajlac da probaš sa AD nije to meni nikakav bauk i nisu to neke sad doze velike pa da se čovjek nešto zabrine ali ja isto poštujem i one ženice koje su protiv lijekova jer opet svako zna za sebe šta mu je najbolje....sve vas mnogo volim i pozdravljam pa se javim ponovo jer ste mi vi naiskreniji prijatelji koji me razumiju a već odavno sam bilo kome drugom prestala govoriti odmah te nekako gledaju kao marsovca ....pusice za sve... Draga sreco, hvala ti sto si se javila i sto nam i dalje pruzas podrsku. Nista me nije vise utjesilo nego onaj tvoj post prije nekoliko mjeseci ( e od tada me glupe pjesme i ponavljanja drze do te mjere da nekad mislim da cu potpuno izluditi i necu vise htjeti zivjeti na ovaj nacin), mislila sam da sam drugacija i jos sam svasta nesto iscitala i vec sam se zamisljala kako trcim od sebe i vristim okolo jer zelim da mi neko prekine svaku aktivnost mog uma i mozga. Jer se uistinu tako nekad osjecam, bjezim od same sebe, jednostavno nemam zelje, volje ni zivaca da se prepustim simptomu tom, jer mi ne da mira ni u jednoj minuti. Znalo je tako biti, sada manje, ali i dalje je prisutno. Hvala ti draga. Sto se tice lijekova, xanax mi je propisan, nikad ga nisam popila. Popijem nekad leksilium, apaurin i tako to i pomogne. Ne negiram mogucnost da cu ih piti, ne bojim ih se, nego me strah zeluca, jer imam herniju koja udara na srce (naslijedjenu) i od 2 godine zivota neredovan probavni trakt, lijena crijeva. Ne znam dokle ce trajati ovo, ali me je pravo strah ovog simptoma. Sto se tice drugih strahova, prevazisla ih! kako, ne znam, valjda sam im dopustila da me iscrpe I s ovim pokusajem na isti nacin, pustam da me obuzmu misli, i onda mi prerastaju u naviku i ne znam sta je gore, pa se u jednom trenutku avizam i skontam da zapravo traje cijeli dan i da mi remete sve zivo u meni i oko mene, sve moje osjecaje, dozivljaje i misli se nadovezuju jedna na drugu kao i strahovi, pa se pocnem tresti. Ali dobro nije sve tako crno, neki dan sam vozila auto sama Jos uvijek se ne usudjujem preko magistralnog puta, ali dobro i to polako. Putovati se ne usudjujem, inace cim to savladam, eto mene kod vas po kucama ko kakva prija Mayo, tvoji postovi su uistinu ohrabrujuci i motivirajuci, hvala ti na tome! Mi, ne zamjeri nam, kako smo dugo u ovome pa nam je malo tesko probuditi unutrasnji motor Eh, pocela sam piti caj od maticnjaka, ishrana mi je malo kvalitetnija, samo ne znam jeli dobro ga piti i za vrijeme ili prije menstruacije? Mayo, samo naprijed draga! Hvala na svemu! p.s. pitanje za Mayu: koliko ono godina imas i odakle si? Blago tebi pa imas podrsku, to ti je najvaznije, vjeruj mi! Pozdrav za sve moje cure!!!!