|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
6.2.2013 20:51:43   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

haj'mo zajendo na zumbu u nahluuser posted image

Ima i zumba ?

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 576
6.2.2013 21:05:35   
nanika
Pahuljice razmisljam da idem ali nikako da se nakanim. Sve cekam malo ljepse vrijeme, nisam motorizovanauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 577
6.2.2013 21:07:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: amra_sa

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

haj'mo zajendo na zumbu u nahluuser posted image

Ima i zumba ?

Imauser posted image

(odgovor članu amra_sa)
  Neposredna veza do poruke: 578
7.2.2013 11:24:51   
D_K

Ideš li D_K , šta si odlučila ?

hm.. Otoka user posted image user posted image .. to ti je meni predaleko.. jos dok nadjem parking, dok se iskipujemo.. nisam bas za te avanture..
sorry..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 579
7.2.2013 11:28:17   
canim

IZVORNA PORUKA: D_K

hm.. Otoka user posted image user posted image .. to ti je meni predaleko.. jos dok nadjem parking, dok se iskipujemo.. nisam bas za te avanture..
sorry..

Nahla ima svoj parking

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 580
7.2.2013 12:33:21   
D_K

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: D_K

sorry..

Nahla ima svoj parking

to vec nesto znaci.. sad cu ih zvati da promahalam..
hvala na info user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 581
7.2.2013 12:44:12   
D_K
evo sad sam zvala.. imaju parking, igraonica se placa 2 km - sat..

ja sam gledala ovaj njihov info, ja sam vise za 2 stepen jer sam ja vec ovladala osnovama heklanja.. otprilike sam sa ovom tetom i skontala da je za mene prikladniji 2 stepen.. spisak za 2 stepen je popunjen, zvace me ako neko odustane a najvjerovatnije je da cu u martu biti u grupi.
1 stepen jos nije popunjen pa se mozete prijaviti.
javim se ako upadnem u februarsku grupu.
pozz..

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 582
7.2.2013 12:57:14   
rerica
rekose mi sinoc u nahli da ima zumba,al mi se ne poklapa jer bas kad je zumba meni je kurs sivanja user posted image

inace sam 4 stepen sivanja user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 583
13.2.2013 11:15:12   
Miracle*3
evo da se pohvalim sa jos jednom koja mi je favorit.
http://www.facebook.com/pages/Twisted-crafts/200820943391484#!/photo.php?fbid=210782032395375&set=a.202035553270023.47492.200820943391484&type=1&theater .

a danas idem aBd kupiti ovo za dekupage da probam dugmice napraviti.
zna li nek ima li negdje masina za presvlacenje dugmica?
a sto se tice nahle, tamo je super, zene su sve organizovale, samo jos da se nadje vremena i ode. super je za mame sa djecom, i igraona, cist i uredan wc, moze se popit kahva, sok, caj, parking, ma super je. a i ja bi na ovaj drugi stepen

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 584
18.2.2013 19:40:31   
muaaa
Danas sam i ja bila malo kreativna, pa da postavim ovdje,mozda se nekom svidi i dobije istu idejuuser posted image

http://www.dodaj.rs/f/2y/6l/2pUcKrGC/1/tj10156.jpg

http://www.dodaj.rs/f/I/51/tSqDSi1/tj10157.jpg

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 585
18.2.2013 23:42:45   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

evo da se pohvalim sa jos jednom koja mi je favorit.
http://www.facebook.com/pages/Twisted-crafts/200820943391484#!/photo.php?fbid=210782032395375&set=a.202035553270023.47492.200820943391484&type=1&theater .

a danas idem aBd kupiti ovo za dekupage da probam dugmice napraviti.
zna li nek ima li negdje masina za presvlacenje dugmica?
a sto se tice nahle, tamo je super, zene su sve organizovale, samo jos da se nadje vremena i ode. super je za mame sa djecom, i igraona, cist i uredan wc, moze se popit kahva, sok, caj, parking, ma super je. a i ja bi na ovaj drugi stepen

Miracle, predivno. user posted image
Moze li se znati koja je cijena ove ogrlice?

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 586
19.2.2013 9:42:38   
canim
miracle , muaa, divno user posted image

rerice kojim danima i koliko sati traje kurs sivanja, ja odavno razmisljam o njemu ali kad god sam pitala nisu mi termini odgovarali user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 587
19.2.2013 22:34:48   
vila_7
ima li neko link ili da jako detaljno objasni kako plesti ove papice:

user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 588
19.2.2013 23:24:29   
canim
Vila evo ti ove jednostavne za plesti, rade se samo s dvije igle http://www.youtube.com/watch?v=pChlIGhI11Y&playnext=1&list=PL79A3970D07FE5E38&feature=results_main a imas raznih modela na youtube a i ove mozes iskombinovati na razne nacine, recimo neke 2 boje da koristis kao na tvojoj slici, satensku masnicu da ubacis, neka dugmica i slicno.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 589
20.2.2013 9:31:38   
Miracle*3
Hvala cure user posted image
Ovo mi je u zadnje vrijeme najdraza okupacija i mislim jedina tema koju posjecujem, bas me odmara.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 590
24.2.2013 22:39:54   
Hanady RR
Drage naše...   Kao što znate na narednom bazaru slavimo rođendan... Treći kako smo pokrenuli svoj prvi bazar.   U svhu istoga pomislili smo napraviti nešto maštovitiji bazar i prezentirati koliko dobra isti nama donio jeste.   Pa u skladu sa istim....   - Pozivamo sve naše kreativce, nakit, kolači, šivenje, heklanje itd...da nam se jave da oragniziramo dovoljan broj stolova za izložbeni prostor...naravno da formiraju cijene svojih rukotvorina prikladne bazaru i tako obraduju naše forumašce a sebe izreklamiraju kako i dolikuje radu njihovom.   - Po sjećanju Elma B je obećala rođendansku tortu...pa ako je u mogućnosti sa vremnom molimo je da nam ponese i jednu svjećicu da otpušemo uspješnu godinu ringerajinoga bazara.   - Sve forumašice koje donose robicu na bazar mole se da dođu po mogućnosti malo ranije... Da ipak napravimo ljepša izlaganja robica i organiziramo na vrijeme stolove za isto... Da sve bude dosta urednije jer planiramo medijske goste na narednom bazaru.   - Ako neka forumašica ima plastičnih stolova ili nešto sklopivo lako prenosivo što bi nam pomoglo za lakše ozlaganje molim da nam se jave da se dogovorimo o preuzimanju istoga.   - Također molim sve forumašice koje imaju eventualno balona ili prikladnih ukrasa da nam ponese da prostor učinimo svečanijim     Hvala, čekamo PP da na vrijeme sve organiziramo kako dolikuje...
JUPIII....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 591
25.2.2013 17:39:32   
lady_bubamara
Žene drage meni hitno treba savjet

Moja sveki i ja hoćemo se baciti na dekupaž i slikanje na staklu e sad ono što mene zanima je to DA LI SE MOŽE AKRILNIM BOJAMA OSLIKAVATI NA STAKLU???

Znači toliko toga sam pročitala na netu o dekupažu i oslikavanju da me glava zabolila i sve mi se sad pobrkalo da više ne znam ni kako salveta izgleda user posted image

Znači pitanje je jednostavno DA LI AKRILNOM BOJOM MOGU CRTATI NA STAKLU ?

MOLIM LJEPE MOJE DA MI ODGOVORITE user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 592
25.2.2013 21:27:59   
canim
Ja sam nasla ovo na netu u vezi slikanja na staklu

"Imaš boje baš za staklo ali o njima neznam puno.
Možeš i akrilom ali moraš malo pobrusit staklo sa finom brusom ili ti se akril nece primit, tj. uhvatit ce se ali i ogulit vrlo lako ko film sa stakla. Akril ne ide na preglatke, masne i porozne površine, tj. ide ali se moraju obradit prije
akril je vrlo vodootporan kad se osuši. samo ako želiš prozirnost moraš dosta rijedit a možda je malo teže radit s njima po bocama zbog oblika boce"

Ja licno ne znam puno o tome a nadam se da ce ti neko s iskustvom odgovoriti user posted image

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 593
25.2.2013 21:47:44   
canim
Hanady divna ideja da se prosiri ponuda na BB bazaru user posted image nadam se da ce neke zenice s ove teme i ucestvovati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 594
7.3.2013 21:35:58   
amra_sa
Samo da vas obavijestim kurs heklanja, prijaviti se trebalo do 7.3. tj. danas ,ali se nadam ni da u subotu nije kasno. Evo linka, tu imate više pa čitajte ... http://www.nahla.ba/tekstovi9.aspx?tid=264&naslov=Dobro%20do%C5%A1li%20u%20Heklani%20svijet%20-%20kurs%20kreativnog%20heklanja!

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 595
11.3.2013 9:02:55   
canim
Da prijavim da su u DM-u dobili divnih salveta user posted image mogu se fino iskoristiti za transfere

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 596
17.3.2013 22:35:19   
D_K
ja sam preskocila ovaj kurs iz heklanja.. zaova nije bila zainteresovana, mrsko mi vala solo ici. najgore sto sam rekla zeni da mi javi za termin a tamo nista :( prava sam izrada :(

nego, evo nekih mojih uradaka iz dekupaziranja:

okvir za slike. iza je primjer ono 'before' a naprijed 'after' :).. btw. vec je otisao kod mame :)

user posted image

Meri voli pringles a ja dekupaz i vaze :).. ova jos nije 'dobila nogice' :)

user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 597
17.3.2013 22:37:32   
MicoTico
D_K, fenomenalno! user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 598
17.3.2013 22:38:25   
R&T@
Bravo, d_kuser posted image

Je li ovo onaj lak sto puca?

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 599
17.3.2013 22:38:34   
bananica
user posted image user posted image user posted image svaka cast, vaza je prelijepa, naravno i okvir

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *