suncan_dan
|
IZVORNA PORUKA: Visnja IZVORNA PORUKA: semi83 normalno i jeste ponuda i potraznja, al sam sama dozivijela da nije uvijek tako, ni kod mene ni kod moje mame, znaci ima malo i sa genama.... beba je super vukla, bolje nego pumpa al nije nista izlazilo ti mozes meni stvarno vijerovat, jer sam sve moguce probala, al ako je susa onda nepomaze nista draga semi nikom se ne moras pravdati i ne osjecaj se nista manje majkom... ima nas koji su sve isto prezivjele kao ti... a jako nervira recenica "nisi istrajala" jer mi je Asja bila 24 sata na siki pa je mlijeko nestajalo iz dana u dan.. kod mene "potrosnja i potraznja" nije pila vode... i zivot bih dala za nju a da ne govorim da bi mi bilo mrsko dojiti... Od kad je samo na flasici moje djete je postalo mirna vesela , uvjek nasmjesena bebica... ima dnevni ritam, po noci se samo jednom budi... a prije je sunce moje samo plakala jer je bila gladna iako je obozavala siku i vukla halapljivo , ali nije imala sta... zar da patim djete?... (al o ovoj temi se vec pisalo)... vijerujem ti, jer i kod mene nije bilo drukcije. nije da se pravdam, nego samo probam pojidinima neke stvari da objasnim, zbog cega je to tako.... a tu nepomaze ni sos-tel. jer su uz mene bila moja babica i dr. i znaci kad mi one nemogu da pomognu, onda mi nemoze ni sos-tel pomoc. a kao sto si ti rekla visnja, dijete se ne treba da pati! znaci samo zbog svoje tvrdoglave glave, da ja dijete u opasnost dovodim...ni posto.... takode ima i zena i koje nece da doje, i to je za mene ok, svak mora za sebe sam da odluci, i cak zene koje nece da doje nisu losije majke, mozda su neke od njih, cak i bolje od onih koje doje....kakva je se majka, nezavisi od mlijeka! a da je ad-mlijeko toliko lose to isto nebi rekla, jer poznajem i doc. koje su mogle da doje, a nisu htijele. ps. moja namijera i nije bila da se sad o dojenju i dodavanj prica, htijela sam samo da napisem, te neke razlike o ad-mlijeku, s kojima sam i ja imala problema kad odem u trgovinu i vidim sve te produkte, pa covijek nezna sta da uzme. i htijela sam buducim majkama da malo olaksam. pozz