Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam malo zakasnila!!!(nadam se da mi ne zamjeris)..
Od srca ti zelim sretan rodjendan , sa nadom da ce ti sve zelje i snovi postati stvarnost..... Zelim ti puno srece,zdravlja i ljubavi.... Sretan rodjendan!!!!
< Poruku je uredio mishka -- 14.11.2008 16:53:23 >
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Kiretaža! klemzi
Urađena mi je kiretaža prije mjesec dana, doktori nisu rekli koliko da čekam sa ponovnim zatrudnjivanjem. Meni se ne čeka uopće.. Šta mislite da odmah počnem sa pokušajima? Molim komentare i obrazloženja za odgovor za koji se odlučite. Hvala!
odmah bih pokušavala ponovo (30%)
sačekala bih 3 mjeseca (37%)
sačekala bih 6 mjeseci (27%)
nešto drugo ( navedite šta) (5%)
Broj svih glasova: 73
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!