Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 11:52:49
Misty_mama
Mene zovu Monk, sve vam se samo kaže... Barem je tako sad, dok još mali nije prohodao... Nekad bih voljela da se mogu malo opustiti, leći, dići noge u zrak, ali eto... Trudim se da je uvijek uredno...
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 11:54:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
Mene zovu Monk, sve vam se samo kaže... Barem je tako sad, dok još mali nije prohodao... Nekad bih voljela da se mogu malo opustiti, leći, dići noge u zrak, ali eto... Trudim se da je uvijek uredno...
još jedna Bree na ringeraji...dobro nam se javila...
što nas ima mašallah
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 11:58:25
reallove
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
i meni je ovo zelja,ali stavrno..ja samo nesto cistim,brisem,dosla u Bonu mami samo nesto radim,kaze mi sestra, "ova dosla u radnu akciju,a ne na odmor"
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 13:57:18
felix
bogomi sredjena , ... sam me veš ceka da ga prostrem a vani gluho bilo crnilo kao da ce nebo na nas past ... djete zaspalo , veš posterem pa još malo imam fore za rr.pa odo rucak praviti .
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 14:49:04
bebana27
u mene je kuca puna igracaka od dnevnog boravka do djecije sobe
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 15:41:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Katastrofa
Ma da...da mi je pola tvoje katastrofe .
I meni,i meni
da ste je vidjele prije 2h bila je bas u haosu, sad je malo dosla sebi. Usisala sam, obrisala prasinu, podove, kupatilo prebrisala...Sudje od jucer nisam jos oprala, prozori su katastrofa, vesa imam brdo da slozim i nesto ispeglam, rucak nije gotov
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 22:01:46
Amyla
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
nek mi niko ne bahce ..moze mi samo ena.al nju ne brojim..svoji smo:-)
hahahaha
ja stvarno ne volim nenajavljene goste, nije to uopce zbog kuce ili bilo cega, to mi je narusavanje privatnosti, mozda smo krenuli spavati, mogu biti u pidjami u tom momentu, mozda nemam soka u kuci ili bilo sta, brate nazoves, dolazim veceras i sve 5
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 22:07:43
minie
IZVORNA PORUKA: Amyla
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
nek mi niko ne bahce ..moze mi samo ena.al nju ne brojim..svoji smo:-)
hahahaha
ja stvarno ne volim nenajavljene goste, nije to uopce zbog kuce ili bilo cega, to mi je narusavanje privatnosti, mozda smo krenuli spavati, mogu biti u pidjami u tom momentu, mozda nemam soka u kuci ili bilo sta, brate nazoves, dolazim veceras i sve 5
potpis ko kuca
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 12.3.2013 22:15:22
visnjica1
Kako imam malu bebu koja je jako zahtjevna i ne silazi mi s ruku kuca je u najboljem redu s tim da pospremam jednom rukom a beba u drugoj, ne mogu se pozaliti.A goste ne primam bez najave, a hvala Bogu obicaji au ovdje da se radnim danom ne ide nigdje vikend je za obilazak.I ja sam kao Monk , samo sto mm sve pobrzni uh kako me nervira grrr