|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
26.2.2013 19:18:48   
MAMA MA
user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 1551
27.2.2013 1:18:30   
zumbulcica
Ovaj nije frisak ali se ismijem svaki put kad mi naum padne.
Ja i seka bile uzorne dzematlijke, dzamija nam bila blizu i skoro svaki vakat mi trk do dzamije.Tako nas jednom uhvati ezan, mi se nabrzaka spremimo, meni nesto marama spada sa glave i ja se bas zabrinula da mi je vjetar ne otpuse. Tako ja trcim prva, seka za mnom i nedaleko od dzamije vidim seku kako se guši od smrjeha, i ja kontam spala mi marama, aona ce meni, pusti maramu, nisi obukla suknjuuser posted image user posted image , sreca nikog sem cuka nismo sreleuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1552
27.2.2013 8:06:41   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Ja i seka bile uzorne dzematlijke, dzamija nam bila blizu i skoro svaki vakat mi trk do dzamije.Tako nas jednom uhvati ezan, mi se nabrzaka spremimo, meni nesto marama spada sa glave i ja se bas zabrinula da mi je vjetar ne otpuse. Tako ja trcim prva, seka za mnom i nedaleko od dzamije vidim seku kako se guši od smrjeha, i ja kontam spala mi marama, aona ce meni, pusti maramu, nisi obukla suknjuuser posted image user posted image , sreca nikog sem cuka nismo sreleuser posted image

hahhahahahahaha ehhh ovo je stvarnoo blam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1553
27.2.2013 10:34:05   
MAMA MA

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1554
27.2.2013 13:55:29   
mala_sa
Zumbulcice placem user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1555
27.2.2013 14:00:09   
mama x3
zumbulcice...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1556
27.2.2013 16:51:20   
lady_bubamara
zamišljam scenu user posted image

zumbulcice user posted image

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 1557
27.2.2013 22:28:26   
ena23
zumbulcice user posted image user posted image

ja jucer zurim kuci, djeca nervozna, kenu i emira guram u kolicima i emiru nabrajam sta sve nije sluso i tako se ja navila "nisi ovo nisi ono, dero si se, guro si me, mama sad puno ljuta", idem ja i nabrajam i njemu i prolaznicima... "mama ce uzet sad sve bagere i skloniti i nema vise mama hocu ovo hocu ono, okrenut ce mama list" tek me pogodi ko grom iz vedra neba "oooooj mama, sine, promasila nasu kucu"...

stanem i skontam da sam profulila svoj ulaz jos prije tri bloka zgrada, nista, u rikverc, okrenem se i brojim jos 15tak minuta hoda... user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 1558
27.2.2013 23:38:59   
chantal
IZVORNA PORUKA: jasmin

Ne znam jesam li već negdje pisala,ali tako je neko iz moje Vamilije...ide kroz pijacu i kuka kako je hladno po nogama...aha što puše. A muž je slučajno pogleda u noge pa kaže mora puhati kad si bez suknje izašla user posted image .

Imam upravo tu zaboravih-suknju-fobiju, i sve se tješim nemoguće je da se to desi,a znači ipak nije... k''''o da gledam da će i mene strefiti,kad-tad user posted image

< Poruku je uredio chantal -- 27.2.2013 23:40:51 >

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1559
27.2.2013 23:43:05   
dady
Eh oplakah!
IZVORNA PORUKA: MAMA MA

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1560
27.2.2013 23:47:19   
dady
Pozurila ja na otvorenje Alte,sva sretna ko prava hamša!user posted image Onaj prvi dan,kad u po frke zove mama place ti dijete,dolazi kuci! I ja pozurila,i onaj neki kruzni izlaz,i ja umjesto na vrata punim u staklo! prbrojala sve zvjezdice,a cvorugu nosila danima!Bila je ogromanauser posted image ako negdje nadem sliku postavit cu vam je,al se ne smijete smijati!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1561
28.2.2013 0:01:49   
aida.
Moj Erol je neki dan u DM-u pozurio da izadje prije mene i zapuca u vrata koja se nisu stigla otvorit user posted image user posted image I upade, ustaje, ja se puko smijat, reko PLAVUSO MAMINA... Kad ona na kasi gleda mrko u mene, ona cista plavka user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 1562
28.2.2013 0:06:14   
bebacha

IZVORNA PORUKA: aida.

Moj Erol je neki dan u DM-u pozurio da izadje prije mene i zapuca u vrata koja se nisu stigla otvorit user posted image user posted image I upade, ustaje, ja se puko smijat, reko PLAVUSO MAMINA... Kad ona na kasi gleda mrko u mene, ona cista plavka user posted image user posted image

nisi puno pogrijesilauser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1563
28.2.2013 0:08:43   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: aida.

nisi puno pogrijesilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image znam user posted image user posted image jooooj kako me smjerila user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1564
11.3.2013 16:35:15   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: dady

Pozurila ja na otvorenje Alte,sva sretna ko prava hamša!user posted image Onaj prvi dan,kad u po frke zove mama place ti dijete,dolazi kuci! I ja pozurila,i onaj neki kruzni izlaz,i ja umjesto na vrata punim u staklo! prbrojala sve zvjezdice,a cvorugu nosila danima!Bila je ogromanauser posted image ako negdje nadem sliku postavit cu vam je,al se ne smijete smijati!user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 1565
11.3.2013 16:37:09   
mamaibabo

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

ja vise nesmijem nista na plavuse ....zaova mi plavusa user posted image user posted image user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1566
11.3.2013 16:38:34   
veeseelaa
na ovoj se temi plaho ismijem user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 1567
11.3.2013 16:39:04   
mamaibabo
mj najaci blam definitivno ....trazenje stikle pod stolom u prepunom restoranu ,,,,a poslovna vecera.....user posted image aaaaj Boz i dan danas se najezim od stida

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

Neposredna veza do poruke: 1568
11.3.2013 16:40:06   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

mj najaci blam definitivno ....trazenje stikle pod stolom u prepunom restoranu ,,,,a poslovna vecera.....user posted image aaaaj Boz i dan danas se najezim od stida

hahahahah mogu misliti na šta je to ličilo
pa jesil se sagnula ispod stola il si nogom samo istu tražila?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1569
11.3.2013 18:14:50   
Kviki
Šetam ja po novom Robotu, i tako uđem u jedan butik, razgledam, kad na pultu vidim jednu lijepu pletenu beretku. I odmah je na glavu stavim da vidim kako mi stoji. Komentarišem ,,Šteta, divna je, ali mi ne stoji.'' A prodavačica će na to: ,,Svakako nije na prodaju, moja je.'' Uh, baš mi bi neprijatno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1570
11.3.2013 18:17:48   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: Kviki

Šetam ja po novom Robotu, i tako uđem u jedan butik, razgledam, kad na pultu vidim jednu lijepu pletenu beretku. I odmah je na glavu stavim da vidim kako mi stoji. Komentarišem ,,Šteta, divna je, ali mi ne stoji.'' A prodavačica će na to: ,,Svakako nije na prodaju, moja je.'' Uh, baš mi bi neprijatno user posted image

kraljice , ahahahah oplakah ja user posted image user posted image ahahahah user posted image

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1571
11.3.2013 18:20:35   
Amam
U cetvrtak ja odem s posla do Didaca,da kao kupim sta za praznik,i onako zurim,kod njih guzva,zavrsim ja i na posao ulazim kad meni kolegica :!A Boga ti sta ce ti ta korpica njihova",user posted image user posted image ja pogledah,nosim korpicu onu malo,gore je nafurala na ruku i zena nosi vrecicu i novcanik,fino se okrenem i nazad i velim s vraa-da vam bar odnesoh nesto sto ce mi trebati,a jesmo se ismijale user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1572
13.3.2013 9:49:37   
Vinetu

Ja svaki put kad izlazim iz Alte, zastanem pred onim vratima i "lafo" telefoniram, a zapravo osmatram gdje su prava vrata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 1573
13.3.2013 9:56:37   
veeseelaa
Ja svaki put kad izlazim iz Alte, zastanem pred onim vratima i "lafo" telefoniram, a zapravo osmatram gdje su prava vrata user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1574
13.3.2013 10:06:47   
Sarah1
Otisli ja i mm u kupovinu. I nasla sam ja neki proizvod i po obicaju citam,a u medjuvremenu mm otisao na drugu stranu s kolicima,ja nisam vidila. I ja se okrenem,kad kolica pored mene puna redbulla i ostalih budalastina,a covjek okrenut a ja "Macane,sta ce ti te budalastine i gluposti? Znas da mi muka bude od tih redbullova." A covjek se okrenu i ja vidi da to nije mm,a on meni "Rado bih ja bio tvoj macan,ali mene ceka jedna maca kuci koja ceka redbull". Kad tad nisam umrla,necu nikad. I kad je dosao mm,psovala sam mu sve.

Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *