Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uredjenje interijera - kreativne ideje 11.3.2013 22:36:27
Mya_81 RR
Nevezano za trenutna desavanja u planu mi je bilo otvoriti ovu temu jer sam danima u uredjenju jednog zanimljivog poslovnog prostora. Vec neko vrijeme pretrazujem internet u potrazi za zanimljivim detaljima kojima se moze osvjeziti neki prostor. Ako imate nekih ideja nadam se da cete to podijeliti ovdje.
S ovim staklenkama ima i onaj fol da se poklopci odozdo zalijepe za policu i da se u staklenci drze zacini ili bilo sta drugo, kuhinja, kupaona, balkon i slicno. Ali ne mogu nigdje naci sliku.
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 11.3.2013 22:51:42
emi7908
jao Mya jest ovo dobro sa ovim staklenkama, fantastično je... a imam ih raznoraznih mogla bi ovako nešto uraditi samo gdje postaviti u stanu??? Kad još nism uredila stan po svom guštu i ovo sad kako je bezveze mi je ali hajde u svom na svom što se kaže... jojjjj ja jako volim prirodne materijale i volim mediteranski stil eh sad ovo dvoje sabrati šta se dobije ???
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 11.3.2013 23:02:06
jasmin
Deca vole predstave, bilo da ih gledaju ili da sama učestvuju u njima. Ako u dečijoj sobi postoji ćošak koji nije iskorišćen, mala i jednostavna pozornica sa zavesom može biti izvor kreativne zabave za decu bilo kog uzrasta. Pozornicu možete napraviti od bilo kog materijala, koji Vam je na raspolaganju, a oblik takođe možete tome prilagoditi.
cool tema,cool ideje .
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 11.3.2013 23:10:22
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
jao Mya jest ovo dobro sa ovim staklenkama, fantastično je... a imam ih raznoraznih mogla bi ovako nešto uraditi samo gdje postaviti u stanu??? Kad još nism uredila stan po svom guštu i ovo sad kako je bezveze mi je ali hajde u svom na svom što se kaže... jojjjj ja jako volim prirodne materijale i volim mediteranski stil eh sad ovo dvoje sabrati šta se dobije ???
Svakako nekoliko njih moze biti za one male svjećice (ja ih obozavam). Ako imas balkon mogu se okaciti kao lampioni. Sad mi pade na pamet da bih to mogla uraditi na svom balkonu
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 12.3.2013 9:59:15
malena27 RR
Mia, kreativnost ti je jaca strana! Definitivno su sve ideje ekstra, a i trebaju mi lampioni za balkone...tako da, cim budem uhvatila par slobodnih minuta, bacam se na izradu...svijece imam, pijesak u boji dostupan i tegli na bacanje...
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 12.3.2013 10:03:39
Mya_81 RR
Silver, super ideja!
Draguljce, ne mora se bockati bas ova panorama...moze i nesto jednostavnije. Ja sam bas u Jysku vidjela lampe, ovakve i bile su nesto jeftine, a koje su idealne za ovu ideju.