Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
koliko sam ja shvatila danas ti je deveti dan poslije transfera...ima još nade, ja ne bi vjerovala kućnim testovima već bi čekala betu. Od srca ti ju želim pozitinu! Glavu gore!
hvala vam puno na podrzci. Danas mi je 7mi dan transfera ali nisam imala zivaca cekati 11ti pa kontam ako ce pokazati 11ti pokazace i 7mi (koja logika hehe). Glavno ponovicu jos jednom eto 11ti dan pa cemo vidjeti
evo meni procurilo, sada mrljavi smeckasto kao inace prvi dan, tako ja dobila taman na vrijeme. U buduce ipak planiram ici prirodnim putem bez IVF. Svima vama zelim puno uspijeha i srece
evo meni procurilo, sada mrljavi smeckasto kao inace prvi dan, tako ja dobila taman na vrijeme. U buduce ipak planiram ici prirodnim putem bez IVF. Svima vama zelim puno uspijeha i srece
Nemoj gubiti nadu. Možda je u pitanju nidacijsko krvarenje Bravo tikice, samo pozitivno Dočekaćemo mi svoje bebica, ako Bog da
e bas vas obozavam. Sinoc sam u 21 zvala koordinatorku i rekla mi je da mirujem i da estrogen pijem sada i ujutro i navecer a ne samo navecer. Povremeno imam i dalje smedji iscjedak i glava me ludjacki boli. Evo mirujem. U subotu ujutro cu ipak uraditi test jer je 11 dan ot ET a u pon idem vaditi krv Ljubim vas uh kako bih glavom udarala od zid toliko me boli a sto se tice sisa nista
e bas vas obozavam. Sinoc sam u 21 zvala koordinatorku i rekla mi je da mirujem i da estrogen pijem sada i ujutro i navecer a ne samo navecer. Povremeno imam i dalje smedji iscjedak i glava me ludjacki boli. Evo mirujem. U subotu ujutro cu ipak uraditi test jer je 11 dan ot ET a u pon idem vaditi krv Ljubim vas uh kako bih glavom udarala od zid toliko me boli a sto se tice sisa nista
samo pozitivo i no-no tableticama Drži se i sretno
hvala ti na odgovoru, a meni eto ova koordinatorka rekla da popijem brufen jer se on pije i u trudnoci. Ma potrudicu se da nista nepopijem:) A sto se tice povremenog smedjeg iscjetka, koji vidim na ulosku ali ne i kada se brisem kaze da nije bas ok i da mirujem ma da se zna pojaviti kod zena u prvoj, cetvrtoj i osmoj sedmici trudnoce. Vala da mi je docekati subotu da uradim test i ponedjeljak da uradim betu