Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:29:08
bebana27
nije vazno koji je poklon o cemu se radi neka je od srca jer i sitnice covjeka cine sretnim
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:32:06
stella
IZVORNA PORUKA: bebana27
nije vazno koji je poklon o cemu se radi neka je od srca jer i sitnice covjeka cine sretnim
Bas ovako,bitno je od koga je poklon a nije bitno sta je. Evo za 8 mart sam od starije kcerkice dobila portret iz vrtica i cestitku i to mi je najjj poklon za 8 mart
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:33:29
Cmokvica
Poklon koji me najviše obradovao bila je čestitka koju je moj sin izradio sa vaspitačicama u vrtiću za 8. mart. Mislim da je tada imao nešto više od dvije godine.
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:33:50
Hannica
Odjeca ili parfemi. Luda sam za parfemima,cak i ako mi se ne svidja miris ja se obradujem jer volim da gledam bocice na polici. Jednostavno luda sam za njima,ja to svaki dan testiram,mirisem...naspricam pa pratim kako se koji razvija na mojoj kozi.. ma luda sam za njima.
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:36:54
Hanady RR
ma obraduje i mene sve...kad s eneko sjeti, pa dječiji pokloni, recitacije, čestitke, svjeće iz bašte...al bogami vrlo plitka sam...kako mene raduje dojeća i nakit duže me radost drži...ako je dobar komad i po nekoliko godina
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:38:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Odjeca ili parfemi. Luda sam za parfemima,cak i ako mi se ne svidja miris ja se obradujem jer volim da gledam bocice na polici. Jednostavno luda sam za njima,ja to svaki dan testiram,mirisem...naspricam pa pratim kako se koji razvija na mojoj kozi.. ma luda sam za njima.
e vjerujemo ti...luda si za parfemima
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:43:14
sporty mamaa
Ma najvise volim dobit lovu pa da ja sama sebi kupim Al u biti svaka sitnica kad se netko sjeti cini da se covjek osjeca sretnije. Evo maloprije meni dode kolegica i donese mi sprej za alergiju o kojem smo jucer pricale. Jos ja govorim kako mi je to skupo za kupiti a ubi me alergija. Maloprije ona dolazi i donosi mi kesicu... E to te me dirnulo bas.
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 12:45:58
malena sharena
Mene uvijek obraduju pokloni mog muza, zato sto uvijek potrefi ono sto hocu. Nekad je to nesto skuplje, nekad skromnije, nekad me sam odvede, pa kaze izaberi sebi ili me odvede na neko meni drago mjesto, ali mi je drago sto uvijek osluskuje, prati, razmislja sta mi treba ili sta bih zeljela i do sada nije fulio
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 13:37:45
mamma mumi
Mene sitnice obraduju,a nedavno za 8 mart sam dobila najljepsi poklon u zivotu od svog sina, koji je za mamu napravio buket cvijeca od papira. Toliko me obradovao da sam zaplakala, jer je moja beba narasla toliko.Inace volim svaki znak pazne i korisne stvari.
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 15:55:19
Volim Te!
Najvise volim kad dobijem crvene ruze od mog dragog jedva cekam da moja devojcica poraste pa da mi zajedno nesto poklone :)
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 15:55:51
*pcelica*
Najdrazi poklon mi je bio karanfil od curica. Jer je se Ajla sama sjetila i od svog dzeparca mi kupila karanfil za osmi mart. Dirnula me njena paznja. Jos jedan poklon koji me je bas obradovao je narkvica koju sam dobila od sestre a na njoj su fotografije mojih najblizih i najdrazih ljudi