Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 11.3.2013 9:44:58
Silver
Pocoyo je jako simpatican crtani, likovi su bas fino osmisljeni i lako je za pratiti, ali brate...ne mogu ga vise smisliti...kad mu cujem uvodnu muzikuu....
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 11.3.2013 9:48:19
lost
Moja malena voli nekoliko njih koje vrti u krug, trenutno najviše gleda majmun George i to na danskom samo ima na youtube ali ona ipak gleda, nisam ga našla na našem jeziku. Dalje voli Pocoyo, Dora, Hello Kitty, Mickey Mouse Clubhouse
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 11.3.2013 9:52:52
EEDITH
moja E ne voli ni jedan posebno,možda Dora,vjerovatno uticaj starije braće ali kada je bila manja glavni je bio Bumba ponese ona svoj CD sa crtićima u vrtić,ali ne priča posebno ni o jednom,svi su podjednako interesantni,
ne voli grube crtane,one za dječake,zato voli slikovnice
< Poruku je uredio eldinky -- 11.3.2013 9:53:35 >
RE: Koji crtani vaše dijete voli najviše? 11.3.2013 10:17:43
rose 87
lijeni grad,pepa ali najvise voli ipak ninjago mada se meni ne svidja pa gledam da ga max. izbjegavam ali bude mi ga zao kad poslije 10 dana slucajno naletimo na taj na tv.njegovom odusevljenju nigdje kraja