Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:21:06
lepetetka
jako rijetko bez djece, mada meni je i izlazak sa djecom super, nekad su malo živahniji, ali sve je to ok, nekada sina odvedemo u igraonu, a mi sa malom malo negdje sjednemo, mada većinom su to neki dnevni izlasci, noću rijetko jaaaako, mada kada i moja curka prestane dojiti i počne cijelu noć spavati, ići će i ona malo kod nane sa bracom aBD
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:23:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Skoro pa nikako...racuna li se odlazak u nabavku?
ne
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:27:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
Mi smo cesto "bez djece", ali tada ne izlazimo jer imamo "preceg posla"
I meni su "ovi" izlasci postali najdraži A izađemo bar jednom mjesečno, ako nas nešto ne omete
jah, jah.... i mene raduji ti vikedni...što jest jest
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:28:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Lady26
Skoro pa nikako...racuna li se odlazak u nabavku?
onda i mi izlazimo dva puta mjesečno najmanje odavno se ne nasmijahm ovako
jest vala... ldy ako nisi fino odgovorila naketu popravi
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:28:37
bebana27
mi ne izlazimo nikako jer zivimo sami nema nam ko cuvati djecu dok je ibrahim bio sam izadjemo sa je to rijetkost
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:34:00
bebana27
da ne budes ugrozena;) lako je vama sa jednim djetetom vidi mene ja dvoje ;) ma salim se sad kad je hladno manje se i izlazi dok dodje ljeto bit ce sesce a u mene mm ne voli ici u nabavku kaze idi ti on mena tivaca sa tim tako da ja sve radim sama ;) ali uzivam u tome
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:44:25
Hanady RR
ja nešto kontam i da nemam mame mislim imama je hB ja bih si našla ko će mi ih paziti... pa i tetu za povremeno... seka, zaove... mislim nema moja zaova mamu ni svekrvu pa nađemo kompormis neki...
sve s emože kad s ehoće... a bogami ženice lijepo je... pravo
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:50:46
chuci
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja nešto kontam i da nemam mame mislim imama je hB ja bih si našla ko će mi ih paziti... pa i tetu za povremeno... seka, zaove... mislim nema moja zaova mamu ni svekrvu pa nađemo kompormis neki...
svce se slažem. evo ja s dvoje, jedno dojim pa stigoh do konjica
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:52:47
Apotekarka
Lijepo jest Hanady da se covjek malo opusti,prisjeti dobrih vremena ali ja stvarno nemam hdje,maleni ide u vrtic,dosta rodbiune je daleko,dosta radi dokasno tako da smo prisiljeni na situaciju kakva jest....Za Valentinovo,svadnbe najcesce kod svekrve ostane ali i ona ide svojoj svekrvi svaki vikend tako da snmo za vikende uglavnom zakinuti....
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:54:00
Miracle*3
Ne mogu reci ni jednom sedmicno, ni jednom mjesecno, nemamo plan. Jednostavno kad nam je cejf organizujemo se i idemo. Dok smo imali samo dvoje djece znali smo sami i odputovati. Tako da cim ovaj mali prestane dojit moramo neki produzeni vikend organizovati
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 11.3.2013 10:54:10
ljubičica 28
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Meni je glavni 'problem' mm, on neće nigdje bez J. A ja bih ga nekad i ostavila i planirano izašla. Za čuvanje mi nije problem, mama mi je baš blizu i uvijek raspoložena za igranje s unukom