Honey3
|
IZVORNA PORUKA: aazra Mi kupujemo "dukat" i "vindiju", ali ne njihova mlijeka, to uzimamo meggle i milkos. Namazi su uglavnom zbregov - vindija, kao i voćno jogurti jer smatram da su najbolji i kvalitetom i cijenom Nisam ja kriva što naši ne ulazu u kvalitet, ne moze se graditi trziste samo jeftinim parolama...Ipak, uzimamo ponekad i namaze tuzlanske mljekare, violetu naravno i da ne zaboravim bosanske "klas" lokume, kisele vode su domaće... No, za svoj novac imam pravo odabrati kvalitetnije..ima nasih proizvoda koji su stvarno loši, ne bih uzimala ni da su dzaba... Ali, između kvačlitetnog domaćeg i kvalitetnog stranog proizvoda naravno da ću izabrati domaći (jučer sam prvi put kupila klasovu palentu... ) No, ne dopuštam da me iko vara i pravi budalom, ni domaći ni strani trgovci, političari, ovi ili oni... Ma naravno slazem se sa ovim,ali isto imamo toliko kvalitetnih proizvoda koji se proizvode kod nas,a mnogi ce izabrati uvozni,samo zbog imena....pogotovo mislim da imamo vode,mlijeka,mesa,jufke,soli...dovoljno kvalitetnih,da nam uvezeno ne treba