Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 10:39:47
Hannica
Ja se nadam da cu doci,da se nista nece iskoplikovati,bas sam vas pozelila. I da se razumijemo,ako dodjem necu doci sama,dva mala indijanca ce biti tu,zato se pripremite da mi pomognete ako zatreba.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 11:10:05
niki83
Joj Hannice, super Meni je taman bio problem da vodim N, a moram..a mislim se bit ce joj bezveze s nama zenama sama..ovako imamo bebe za zabavu Onda se vidimo, stizemo i mi akobogda! 19 h TC
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2013 23:52:59
mala86
vidim kafica se pila,niki moja me zvala ali meni petak nikako ne odgovara
treba mi pomoc-ako neko zna nekog da iznajmljuje stan jednosoban,namjesten da mi se javite treba meni nakon 3 godine pune u ovom stanu,sin gazdaricin se zeni 15.3,pa mi trebamo izaci do 5.3 pa eto ako sta cujete javite ovdje na pp ili na fb
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.2.2013 7:45:37
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86
vidim kafica se pila,niki moja me zvala ali meni petak nikako ne odgovara
treba mi pomoc-ako neko zna nekog da iznajmljuje stan jednosoban,namjesten da mi se javite treba meni nakon 3 godine pune u ovom stanu,sin gazdaricin se zeni 15.3,pa mi trebamo izaci do 5.3 pa eto ako sta cujete javite ovdje na pp ili na fb
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.2.2013 8:04:11
mala86
bas draga moja,al nema veze valjda cemo naci nesto,i tako sam htjela manje
za nuzdu mozemo kod prijateljicine mame,samo daleko,oni su nam vec davno govorili da dodjemo gore zivjet,dat ce nam cijeli sprat,ima i grijanje,od kapije 2 bolnice pa gore uz brdo ,ali eto ja se nadam da cemo naci nesto ok
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.2.2013 16:39:03
Hannica
mala86 steta sto nisi mogla doci falila si,nadam se da ces uskoro naci stan,ako dodjemo do neke info svakako ti javimo. Ostalim zenama hvala na ugodnom druzenju i na pomoci oko djece. Divne ste. Steta sto nam je palachinka rano otisla,a taman smo bile uplovile u one dubokoumne razgovore. Bas je partibrejker.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.2.2013 16:39:59
henna ze
IZVORNA PORUKA: mala86
bas draga moja,al nema veze valjda cemo naci nesto,i tako sam htjela manje
za nuzdu mozemo kod prijateljicine mame,samo daleko,oni su nam vec davno govorili da dodjemo gore zivjet,dat ce nam cijeli sprat,ima i grijanje,od kapije 2 bolnice pa gore uz brdo ,ali eto ja se nadam da cemo naci nesto ok
ako sta cujemo..javim
bas mi je zao
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.2.2013 16:41:44
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
mala86 steta sto nisi mogla doci falila si,nadam se da ces uskoro naci stan,ako dodjemo do neke info svakako ti javimo. Ostalim zenama hvala na ugodnom druzenju i na pomoci oko djece. Divne ste. Steta sto nam je palachinka rano otisla,a taman smo bile uplovile u one dubokoumne razgovore. Bas je partibrejker.
imas divnu i krasnu djecicu masala..dosla sam kuci..i na meni ostao miris beba...sva ssam se istopila..i napunila baterije i sebe nekim pozitivnim osjecajima...