Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 24.2.2013 19:38:39
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: draguljče
Iako volim malo elegantnije modele, ove su me se nešto dojmile, za posla.
kod nas u gradu ima jedna mala prodavnica neki dan , gledala sma ga dugo dugooo ali bio je jako skupuuuu i neki dan ja prolazim kraj izloga kad stoji 89 eura mislim za ovja mantili to je nista jer je jakoooo mekan i njezan matrijal , a bio je 169 eura online je cak i vise , ja sretna sto sam ga ulovila :)))) dobro je da znam kako se oni kod nas zovu :)) djubretarci :))
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 24.2.2013 19:54:21
Visnja RR
Imam slican crni..kupljen prije 6 godina Tom Tailor...jos ga nosim mada sam mu dusu uzela ...ali isto tako ...mekan , udoban i mozes ga uz sve ... kostao je tada nekih 350 km...ali bih sad dala i vise za isti takav...pogotovo mi se svidja sto je lagano strukiran bas zenski djubretarac....
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 24.2.2013 19:55:57
teacher75
visnja, bilo je i ove zime u benettonu bas lijepih u divnim bojama. moj je isto kostao oko 380km al je bio duplo snizen kad sam ga kupila prije par godina
< Poruku je uredio teacher75 -- 24.2.2013 19:56:45 >
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 24.2.2013 20:56:13
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
visnja, bilo je i ove zime u benettonu bas lijepih u divnim bojama. moj je isto kostao oko 380km al je bio duplo snizen kad sam ga kupila prije par godina
kod nas je bilo u januaru duplo snizenej u benetonu bas moja rodica kupila ovaj djubretrac u pola cijene mozda je i u SA sada
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 3.3.2013 21:02:37
škorpija
Kupila sam majicu u vaikikiju :-) faka uvijek se kad vidim sta sve sebi stalno kupujete, majke mi i ja i mm imamo dobre place za nase uslove, ali da trosim na garderobu ui obucu koliko kazu da trose pojedin ovdje ne bismo imali ni feniga do polovne mjeseca, ne zelim da protumacite kao provokaciju ali prosvijetlitee me kako to uspijevate :-)
< Poruku je uredio škorpija -- 3.3.2013 21:05:45 >
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 3.3.2013 21:13:06
Hanady RR
ja sam sebe počastila oker samtanim minićem.. i vesticom teget kratkih rukava :)
škorpijo...niko ne kupuje mana zaman toliko... ja na djecu više trošim nego na sebe... a supug posebno... al koristimo sniženja...ne možemo goli iz kuće
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 3.3.2013 21:24:21
škorpija
Ma sta ja znam, ja mogu sebi mjesecno priustiti jedan komad garderobe,obucu kupujemo po potrebi,tako i mm,malcu moramo kupovati jr odjecu preraste i podere,ako se toga ne pridrzavamo idemo u minus,a to ne zelim nisu t moje pare vec bankine :-)
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 3.3.2013 21:34:10
aazra
IZVORNA PORUKA: škorpija
Kupila sam majicu u vaikikiju :-) faka uvijek se kad vidim sta sve sebi stalno kupujete, majke mi i ja i mm imamo dobre place za nase uslove, ali da trosim na garderobu ui obucu koliko kazu da trose pojedin ovdje ne bismo imali ni feniga do polovne mjeseca, ne zelim da protumacite kao provokaciju ali prosvijetlitee me kako to uspijevate :-)
Valjda kupuju na kartice
I meni je nekad bila furka "skupljati" garderobu po kući, sad ne štedim na stomatologu i frizeru, pa ni na kozmetici...a ostalo...vise volim odvojiti novac za izlazak, isl.
Nista me ne iznenadjuje, zivimo u potrosackom drustvu...Jos one silne reklame, snizenja...malo koje zena je imuna na to
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 3.3.2013 21:42:22
salmy
IZVORNA PORUKA: škorpija
hahhahahha nije valjda da mislis ozbiljno kad neko napise?
iskreno ja nista ne vjerujem sto se pise.... fazon je sto se nas vecina zna...i kad oduzmes dodas i podjelis,skontas da je sve ubleha.... ps.ja kupujem po potrebi,a li rijetko da ovdje napisem sta je to...malo mi bezveze eto ja cu uzet megafon i reci da sam kupila to i to...platila toliko
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 4.3.2013 0:12:26
Galicia
Skorpijo, ja samo ponekad stavim ovdje sta sebi kupim, a inace kupujem vrlo cesto i puno para trosim na garderobu, obucu, kucu i izlaske. Svako trosi onoliko koliko moze, i ne znam sta je tu problem.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 4.3.2013 18:43:41
škorpija
IZVORNA PORUKA: Galicia
Skorpijo, ja samo ponekad stavim ovdje sta sebi kupim, a inace kupujem vrlo cesto i puno para trosim na garderobu, obucu, kucu i izlaske. Svako trosi onoliko koliko moze, i ne znam sta je tu problem.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 4.3.2013 18:50:04
teacher75
ja kupujem sebi iskljucivo na snizenjima, bas rijetko kupim nesto iz nove kolekcije, u zadnjih mjesec dana sam potrosila najmanje 200km na garderobu ali sam je bas obnovila, kupila svasta nesta za te pare
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 4.3.2013 18:56:41
draguljče
Kupim i ja često sebi nešto. Obično ne žalim na obuću, a i ne mogu da nađem jeftino, jer nosim veliki broj. Neki dan sam kupila u Harisu dvije majice po 3 KM i jednu za 7. I kupila sam, u drugom butiku, Trussardi pantalone za 55 KM. Ganjam sniženja uglavnom i ne kupujem iz poslednjih kolekcija.