Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.2.2013 14:27:06
Mirkica
Iman bas si zgodna trudnica
nego jel braco ili seka ???
RE: Fotografije nasih stomacica II 11.2.2013 18:39:32
Dalia_88
Evo jedna slika iz Tuzlanskog prijemnog odjeljenja, slikano 4 sata prije poroda To su te sexy papuce koje su neizbjezne u Tz porodilistu
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.2.2013 16:44:55
dandi84
Dalia prelijepa pupa mašala, a papuče dobre skroz, one od tvrde gume sto možeš čovjeku glavu sa njima razbiti .... Ada ne brini za kilažu opusti se i uzivaj u trudničkim danima....Lijepa pupa i ja jedva čekam....