reallove
|
Hi zene.Da vas i ja pitam nesto.Imala sam bolove u glavi,iza uha,u vratu..Otisla sam doktoru,rekao mi da je to misic,stegnut od toga boli sve..Izasla sam od njega,kupila lijekove Ali mu nisam pretjerano vjerovala..Poslije 2 dana otisla sam drugom,on mi je rekao isto,poslije 3 dana,otisla sam i trecem doktoru,rekao mi isto..Pitala ga trebam li raditi pretrage kakve,snimanja,rekao mi,nema potrebe..Poslije toga,odem i neurologu,pregledao me i rekao isto..Dao mi lijek,poslao me na fizioterapiju,3 dana..Mm mu je objasnio kako ja nikom ne vjerujem,pa mi je rekao da uradim sliku vrata,ako hocu.Rekao mi je da je siguran da slika nece pokazati nista..Uradila sam 6 slika,ni na jednoj nema nista..Pocela sam da mislim da imam nesto u glavi..Fizioterapeut mi je pomogao,ne boli me vise glava.. Na jednom pregledu sam pocela plakati,rekla sam mu kako mislim da nesto samnom nije uredu,a on je poceo da se kune da je sve ok i da je to samo misic..Rekao mi je,ako postoji mogucnost da nesto nije uredu,bar 1%,mislis da ti ne bih rekao..Muci me to sto mislim samo lose,nekad imam osjecaj da mogu kontrolisati glavobolju i pritisak koji mi se javlja u lijevoj strani..Niko mi nije spomenuo da slikam glavu,ali ja sam pocela i o tome da mislim...Sta da radim,kako da pomognem sebi..Doktorima vise ne mogu ici..Ispalo je da su svi budale,samo ja znam sta mi je... Ima li ovo veze sa anksioznoscu ili je nesto drugo u pitanju
< Poruku je uredio reallove -- 1.2.2013 11:31:27 >