bebacha
|
IZVORNA PORUKA: Zala Ja imam slučaj u bližoj okolini gdje je dijete toliko neodgojeno, da se sa 10 godina ponaša kao da su mu maltene 4. Zadnji put se npr najprije zatrčao da sjedne na mjesto na koje je krenula sjesti jedna starija žena koja ga je malo zezala. Odgurnuo ju je, opsovao i rekao MARŠ. Roditelji se smiju, otac veli - neka joj, što ga izaziva. :s Nemam još dijete, ali nekako mi je logično da se naravno treba naučiti dijete da ne da da ga zafrkavaju, ali da na to reagira smireno i da kaže - nemoj me zezati, ne sviđa mi se to. A ne da psuje starijima, odguruje ih i slično. Onda dalje taj isti dječak čapa rukama po stolu, uzima suho meso i skida one bijele dijelove i vraća ih natrag u tanjur sa mezom. Roditelji pogledaju, kažu - nemoj, i okrenu se i nastave pričati, a mali po svom. Ali nisu ni oni ništa bolji, u istom trenutku se tu zadesila još jedna žena sa curicom dvije godine mlađom od njega i sa manirima 700 puta ljepšim i boljim. Do roditelja je to, razumijem nestašluk male djece, ali da dijete od 10 godina ne možeš naučiti što smije a što ne smije.. e pa onda nije da ne možeš, nego nećeš. A ono se ubacuje odraslima u rije, sjedi s njima za stolom, a sva druga djeca se igraju u trpezariji npr i tu jedu, raspravlja, psuje, i pokuava priati "kao veliki". Nije mi to lijepo, iritantno je. A na ulici ne zna ni da se pozdravi, spusti glavu i muli u mene, a no prije mi je rekao da mi ga "treba zabiti", a roditelji su se slatko nasmijali. Ba lijepo. Ne pašu mi ti ljudi, ovo je već za drugu temu, i sami su arogantni, sve znaju, vole pametovati, vrijeđati i nisam se osjetila nimalo bezobraznom kad smo im mm i ja rekli da nam više ne dolaze, iako su njegov rod. cuj neka joj,sto ga izaziva to mi je vala bezveze i daje djetutu dvije god a ne 10 jedno je neodgojeno djete a drugo radoznalo naravno nemislim radoznalo kad rovi po frizideru i ladicama ma tu nije stvar u djetetu nego u roditeljima
< Poruku je uredio bebacha -- 13.2.2013 14:23:45 >