Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:04:22
veeseelaa
obzirom da ništa od mog odgođenog ciklusa ostaje mi da se informiram o tamponima, nikada ih nisam koristila al eto moraću Mada se ja njih bojim sve kontam šta ako bi se zaglavili
e šta kažete? koje tampone? koliko često se mijenjaju??? jesu li sigurni u smislu da ne procuri??? itd
< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.6.2011 12:05:08 >
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:07:46
Anoniman
Vesela ja koristim uvijek tampone, jedino nocu uloske. meni su najbolji OB, mislim da su comfort, mada su njihovi svi dobri. Procuriti ti nece sigurno . Oni se otprilike svako 2-3 sata mjenjaju, ali zavisno i od obilnosti tvog ciklusa. Na moru ti preporucujem da mijenjas i cesce jer si na suncu, a sto se tice da se natope vodom, posto znam da dosta zena to brine, nece ne brini, samo ih pravilno stavi . Guraj dok ne osjetis da ih ne osjetis . Dok god ti je nelagodan dole osjecaj znaci da dovoljno duboko nisi stavila
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:09:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
obzirom da ništa od mog odgođenog ciklusa ostaje mi da se informiram o tamponima, nikada ih nisam koristila al eto moraću Mada se ja njih bojim sve kontam šta ako bi se zaglavili
e šta kažete? koje tampone? koliko često se mijenjaju??? jesu li sigurni u smislu da ne procuri??? itd
vesela ja ih koristim iskreno prvi puta me bilo strah da gurnem jer sam se bojala da ce ostat u meni ja nemam obilne menge pa tako da sam menjala osjetis dole kad se napuni osjetis tvrdo dole Cak sam na moru se kupala sa tamponom jer sam dobila tamo i sve super .Gurnes ga dok ga ne osjetis prstom ma vidices , ne boj se ima onaj visi konac stavim ga na gacice .zNAS kako je super .... Bolje od ulozaka ijedni .....
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:11:03
veeseelaa
Cak sam na moru se kupala sa tamponom jer sam dobila tamo i sve super .Gurnes ga dok ga ne osjetis prstom ma vidices , ne boj se ima onaj visi konac stavim ga na gacice .zNAS kako je super .... Bolje od ulozaka ijedni .....
moram isprobati, samo se bojim da se ne zaglavi , još taj belaj da me snadje
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:14:23
Anoniman
Cak sam na moru se kupala sa tamponom jer sam dobila tamo i sve super .Gurnes ga dok ga ne osjetis prstom ma vidices , ne boj se ima onaj visi konac stavim ga na gacice .zNAS kako je super .... Bolje od ulozaka ijedni .....
moram isprobati, samo se bojim da se ne zaglavi , još taj belaj da me snadje
MA jok ba nece samo je malo ruzan osjecaj kad ga vadis mislim ne boli samo se MORAS opustiti nemoj biti u grcu uzmes ga konac pridnu i povuces on izadje ko mis krepani I kad budes gurala ga opusti se
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:15:22
veeseelaa
samo je malo ruzan osjecaj kad ga vadis mislim ne boli samo se MORAS opustiti nemoj biti u grcu uzmes ga konac pridnu i povuces on izadje ko mis krepani
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:17:02
Anoniman
samo je malo ruzan osjecaj kad ga vadis mislim ne boli samo se MORAS opustiti nemoj biti u grcu uzmes ga konac pridnu i povuces on izadje ko mis krepani
ko čep iz vina još ako bude popratni zvuk
i da ga ima sama si na solji samo ces ga ti cuti al nema . Kad se napuni osjetices nebirni bit ce ti dole kad sjednes tvrdo kao da je u tebe uso znas .... A ti to hos na more jel a imat ces
RE: Koje higijenske uloske koristite? 30.6.2011 12:32:12
sarisari
ja koristim OB i nista ne brini, nece ga progutati, nece se zaglaviti, samo ga fino stavis...:) ( tampon ), mijenjaj svaka sat, dva, tri ovisno od obilne mje., ja se kupam u moru sa njim bez problema i cim izadjem iz vode odmah ga promjenim stavim novi, konac je dovoljno dug da nema sanse da ga ne mozes izvuci samo se opusti i lagano, osjecaj je ok, ne boli nije ruzno...:)
RE: Koje higijenske uloske koristite? 9.9.2011 14:59:27
malena sharena
Koristim platnene uloske by me. Isperem ih i stavim na 90 stepeni sa ostali vesom i nema problema, a masina radi na otkuhavanju haman svaki dan. I meni je u pocetku bilo malo gadljivo, ali vise nije, jer sam se snasla kako da ih niko ne vidi i perem ih isti dan nakon koristenja. Udodno se osjecam, nema neugodnih mirisa i ne propustaju .
RE: Koje higijenske uloske koristite? 1.2.2013 16:34:22
aazra
IZVORNA PORUKA: shpagica
Danas me na poslu strefio haman pa odljev i kupim OB one tampone i to najvece! Joj zene! Groznan mi je osjecaj dok se izvadi uf
Meni su ti tamponi zlata vrijedili na moru, kao za inat uvijek dobijem tih par dana tamo... Isto sam se kupala s njima i bez ikakvih problema, nisu protopili ma nimalo, a inače imam obilnije...
Meni su veći problem predstavljali oni manji za one dane kada prolazi, ne znam nikako ih nisam mogla, neće ni unutra ni van i još su mi smetali...
Ali s velikim, debljim osjećaj mi je bio kao da nemam
Što se ulozaka tiče, meni su za one dane zakon "ona" valjda sam navikla na njih, kada sam kao dijete dobila nije bilo izbora kao sada i koristila sam uglavnom njih, danas kombinujem, jer im je mana sto nemaju ta krilca...
Takodjer koritim jednokratne, dnevne, i to nema šanse da bi mogla biti bez njih, ne znam što zene govore da nije zdravo, ovako, onako, ja ipak mislim da neću umrijeti od njih
Koristim razne - always. a u zadnje vrijeme libresse, carefree, naturella nije losa, ali su pretanki...Ali moram priznati da su ovi drugi bolji od always.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 1.2.2013 16:55:24
aida.
Ne koristim nikad uloske, koristim samo tampone, cak i navece. I preeezadovoljna sam. Prije uzimala ob al sam puno zadovoljnija kako sam presla na Jessa DM-ovi... Ne bi strahovala hocel mi proc, jel se pomjerio... Tamponi su zakon. Pricala sa svojom dr.kaze da nije stetno sto ih stalno koristim... Naravno uvijek uzimam Super za pocetak menst.i poslije normal (nakon treceg dana). Nikad me nisu izdali
RE: Koje higijenske uloske koristite? 1.2.2013 17:02:04
Zelimo_bebu
Always nikad u zivotu vise,,,,uzas zivi nije mi jasno kako ih samo mogu onoliko reklamirat....nikome ih nebi preporucila, ja osip dobijem od njih, neudobni su katastrofa....sad sam vec duze vrijeme na violeti oni mi pasu, mada mene svaki ulozak iritira i vec se mislim da predjem na tampone iako moram priznat da ih nikad nisam koristila pa se malo bojim
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Koje higijenske uloske koristite? 1.2.2013 17:05:12
aida.
IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu
Always nikad u zivotu vise,,,,uzas zivi nije mi jasno kako ih samo mogu onoliko reklamirat....nikome ih nebi preporucila, ja osip dobijem od njih, neudobni su katastrofa....sad sam vec duze vrijeme na violeti oni mi pasu, mada mene svaki ulozak iritira i vec se mislim da predjem na tampone iako moram priznat da ih nikad nisam koristila pa se malo bojim
i ja sam iz razloga jer mi ni jedni nisu godili presla na tampone.. Vjeruj da ces bit zadovoljnija nego sa uloscima. Jest malo "teze" dok se ne naviknes, al je super jer si uvijek suh i cist...
RE: Koje higijenske uloske koristite? 1.2.2013 17:06:07
ninuska
IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu
isto. zato sam ja presla na Feel fine i najbolji su mi, a sto je najvaznije pamucni. Zna se desiti da ih ne mogu naci i tada kupim Carefree. I oni su pamucni i nisu losi