Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:43:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
Joj hanady što me nasmija, a Šejma je bila i ostala moja neostvarena želja(bar dok se ne rodi jedna šmizla)
joj ja sma njima umjesto sare molila šejma d abude... reko kupit ću joj sve ko da je moja ... al ne hteješe... sad ja moram nju sebi roditi nema druge
il seku smunatm... al nema smisla sa imena ja da joj dam...
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:44:26
veeseelaa
vec sam napisala,da se ne ponavljam uopste se ne bojim umrli nego et to mi se nedvidja sto nemora znaci da to nije uredu al et meni se nesvidja i nikad nebi dala ime djetetu po nekom rahmetlij
i ti se napisala "ne skontah" zato ja napisa "opet ne kontas" ja tebe odlicno kontam al ti neprihvatas da neko drugacije razmislja
ne, nego u ovom slučaju ne prihvatam "ne svidja mi se" bez obrazloženja
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:44:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Meni za sada, uz Šejmu jedino se sviđa Atija( i t iz vakta bukvara )ako ne bude Jahja
Ja koje god ti ime spomenes zensko ja ga stavljam u uzi izbor
čuj koje ona...šejma je moje ime ja ga rekoh prije doublemum
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:46:01
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ko mm kad ga pitaju kako će se mali zvati ako bude dječak: Ahmedinedžad Albaširi Rašid. Jedan se našao pametan pa baš povjerovao
sva trojica jel
ko žan klod van dam... kaže Mujo pa koji baš kuca na vrata
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:49:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Meni za sada, uz Šejmu jedino se sviđa Atija( i t iz vakta bukvara )ako ne bude Jahja
Ja koje god ti ime spomenes zensko ja ga stavljam u uzi izbor
čuj koje ona...šejma je moje ime ja ga rekoh prije doublemum
A jel
Ma sta me briga, ja ga stavih na spisak..ipak sam ja trudna..pa kada bude vas red stavljajte sta hocete
pošteno
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:50:59
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Neko: "Kako se zove mali?" Ja: "Ali." Neko: " Samo Ali?" Ja: "Ne, Ali Humuhumunukunukuapua"
mah svi se mi smijemo nekom imenu meni i mm je bilo šega kad je njegov prijatelj sinu dao ime Adi.... meni su se smijali kad sam dala ime Ajša.... kao starinsko bla bla ja sam se smijala kad je jedna moja poznanica dala ime Dani na um mi pal ona pjesma "dani, dani, dani prolaze dani.." ja se zezala rekoh mogla je dati ime i Noći meni je šega kad se npr otac zove Ahmed, majka Muradifa a sin npr Daris nekako mi nespojivo, sve to
a nekom je nespojivo sa mojom i muževim imenom Ajšino ime, no mi se vraćamo korijenima, samo stara muslimanska imena, ko naše nane, pranane, dede, pradede Možda se i Ahmed i Muradifa nedje vraćaju il neću idu, aj znaj
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:51:49
Daliyah92
Ja još ne znam kako se vješticina mala zove (mahaluša) Daliya-a kako se zove sin?
Jao sram me, sigurno ce se neko nasmijati, ali na ar. jako lijepo zvuci. Na ar. se pise علاء (ako neko zna procitati) a kad se pise na nasem bude Ala'a ( nije kratko Ala, a nije ni dogo 'a' na kraju, ne znam nikako opisati) i ne zelim izgovoriti to ime u Bosni pred svima jer ima onih koji ce ga zvati Ale a to mi je odmah ono starinsko, jer to Ale ide samo uz djed (djed Ale) Pa ja kazem Ali, a inace ova dva imena imaju jako slicno znacenje.
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:57:33
Private
Tema je stara 3 h,a vec se sprema 7 stranica .Od imena za djevojcice neznam koje bih sad dala, Aisa,Ajsa i Esma su mi se svidale,al ih imaju oko mene bliznji,tako da bi mi bilo ko da sam copy - paste.
RE: Moderna Imena i reakcije drugih?! 31.1.2013 12:58:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
šejma
Bolje Šemsa
ne mogu bogami... ja imena dajem pazeći dal nekoga takova poznajem... jednu šemsu znam stavrno mi nije mila u kućui...gdje djetetu ime dat tako...
šejmu jednu znam samo i plaho je volim