Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: mayra Ja sebe smatram nekako grubom, otresitom, a opet masu puta mi zene kazu da sam zenstvena, a jos da napomenem niti mi je svaka dlaka na svom mjestu, volim da sam sredjena, ali to mi opet nije zenstvenost nego licna higijena, a zenstvenost mi je drzanje, pokreti, nije mi prenemaganje, nego jednostavno postoje zene koje jednostavno zrace, i kojih se ja licno nemogu nagledati kad su u mom prisustvu. e ja bih ovo potpisala... U principu smatram da je pokret tijela , gastikulacija, način izgovora, šala samih, priče itd ono što mi je pokazatelj ženstvenosti...ja u tom smislu imam je jako malo...il nimalo Ponekad pomislih...stani na loptu...žena si ...prikoči... a onda se sjetim poslovnih istuacija u muškom svjetu i sama sebi stegnem ruku pod svaka čast...mrzim da me neko štiti i ponaša se zaštitinički samo zato jer ja jesam žena i jer bi ženstenost trebala biti moja ozazita nježnost pa mi treba zaštitita ...u domu je veće drugačije...sve što mogu sama muža ne zovem posbeno...al kad je on tu volim čuti...spusti to ja ću..