Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 13.1.2013 18:51:47
klemzi
Draga naša, da vam Imančica bude zdrava i vesela duuuuugo, duuuugo, a i vi s njom, svi...brace da je maze i paze i slušaju Ljubim vas i brzo nam se oporavi Predivna vijest stvarno
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 14.1.2013 8:40:36
fatimica09
Neka vam bude hairli! Da joj dragi Allah dž.š. podari lijepo zdravlje, pamet i berićet u životu i neka je uvijek štiti i drži na pravome putu! Mami želim brz oporavak i velika pusa djevojčici najljepšeg imena
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 14.1.2013 8:55:04
Lulu_08
MashAllah neka je sa srecom rodjenje curetka, zelimo joj dug zivot ispunjen zdravljem, srecom i veseljem zajedno sa njenom porodicom! Mami brz oporavak i maksimalan uzitak uz svoje najmilije!
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 14.1.2013 9:47:38
ziki
Neka je živa i zdrava, da bude uvijek vesela i nasmijana i na pravom putu. Čestitam i momcima, da maze i paze seku
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 14.1.2013 21:41:05
Mirkica
Mamine oci evo i ovdje da cestitiam na maloj djevojcici , zelim joj sve najboje i da vam bude ponos uvjek
RE: Mamine oci rodila Imancicu :))) 14.1.2013 22:03:46
hatepsut
MashAllah,iskrene cestitke kako roditeljima onako i velikim bracama !Neka seku cuvaju,maze i paze ! Mami zelimo sto skoriji oporavak,a princezi sve najbolje u zivotu !