Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.1.2013 11:45:14
sretna_mama
Oooooj..i ja bih vam se rado pridružila, ali mm je noćna..odveze auto..a mene je baš strah samu se vraćati kroz školsku i ovaj dio od Rudarskog oko 21..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.1.2013 12:29:40
niki83
Ma zvala sam ja i mala86, ali mi se ne javlja.. Znaci Mya, ako niko drugi, onda mi sa svojim curama dolazimo? A nadam se da ce evo i malena sa T i sretna_mama sa E..pa da bude prava rr kafa veselo! A gdje nam je palachinka??
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.1.2013 12:31:28
Mya_81 RR
Da, da, mi se vidimo Nadam se da će se i ostale uspjeti organizirati i doci...da će neke popusti glavobolja... Činku nisam 'vidjela' na RR par dana Ne znam stvarno gdje je...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.1.2013 10:17:48
Hannica
Znaci kafica se pila.... ja ovih dana ne stignem ni kuci da popijem kafu,djeca su mi grozna,samo za mnom trckaraju...uvijek je jedno u rukama. Ne bih imala hrabrosti da ih ostavim s mm,jadnik ne bi prezivio.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.1.2013 10:04:40
niki83
Svidjela joj se ideja..hoda okolo i prica, i jos pokazuje kako se rade sklekovi Minja joj pokazala :-). Evo je ima turu od sinoc,samo nosic procuri i temp. 39..:-(