|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sulejman veličanstveni
7.1.2013 12:44:37   
aazra
Nije dobra ni humana, ali ni ostali to nisu, a Hurem je bar iskrena i pored svega voli Sultana, na kraju uzivam gledati kad on njoj govori da je naranča ili limunov cvijet, ili gradovi koje je osvojio...user posted image

Zao mi je Nigar i nju baš volim...a od muških..pa eto Sultana sve više cijenim, posebno onaj njegov dar za pravljenje nakita, a karakterom me jedino Bali beg nije razočarao i nadam se da će tako ostati.

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 426
7.1.2013 12:48:45   
aazra

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

to je normalna pojava kad se radi o ženi koja svojom ljepotom, mudrošću il nekim drugim načinom ponašanja "ugrožava" druge, na način da ih stavlja u drugi plan i sl

pa dobro, jest..user posted image i teško je reći, ali eto da sam ja u toj nekoj situaciji da gubim što se kaze tlo pod nogama zbog neke koja je ljepša, mudrija od mene i šta ja znam...opet se ne bih udruzivala s grupom isfrustriranih zena, mislim kako bi mi one mogle pomoci...? Mahidevran očekuje od sultanove majke da napokosti Hurem ali da li bi joj to vratilo sultana...ne bi. Pa čemu onda.

I mislim da su i one trebale biti mudrije, mogle su vidjeti da sultan nju voli i da sve što učine na kraju bude na njihovu štetu. Nisu je trebale potcjenjivati.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 427
7.1.2013 13:10:13   
malena sharena
Ma Mahidevran je smotana, nema petlje i nije joj vala neka konkurencija.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 428
7.1.2013 13:23:00   
pepika
Meni je Mahidevran u pocetku i bila lijepa,a sad sto je vise gledam sve mi ruznija.

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

Neposredna veza do poruke: 429
7.1.2013 13:34:30   
minja_
To je ona počela propadati kako joj je Sulejman ukinuo seksi četvrtakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 430
7.1.2013 13:50:59   
pepika
Sex je kriv za sve,dobro je jadna i ziva user posted image A kad je Sulejman nedavno zvao kod sebe navece,kad je Hurem bio otpilio,ona se jadna bila ponadala da ce biti,pa poslije plakala kad je skontala da je nijzvao zbog toga,bilo mi je zao user posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 431
7.1.2013 14:02:22   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: pepika

Sex je kriv za sve,dobro je jadna i ziva user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 432
7.1.2013 14:04:08   
malena sharena
A nije mi je zao, jest se i bila ponadala. Ko joj je kriv kad ga ne zna zavest.

Neposredna veza do poruke: 433
7.1.2013 14:13:30   
pepika
Pa to jest,al onako jadnica palce,nije joj lako,uh user posted image A on se ko iznenadi kad mu je rekla da joj samo nedostaje njegove ljubavi,jel on to ne konta kako je jadnoj zeni user posted image

Neposredna veza do poruke: 434
7.1.2013 14:17:30   
teacher75

Pa to jest,al onako jadnica palce,nije joj lako,uh user posted image A on se ko iznenadi kad mu je rekla da joj samo nedostaje njegove ljubavi,jel on to ne konta kako je jadnoj zeni user posted image

meni najvise zao sto ne moze nikoga drugog naci, osudjena do kraja zivota da budde bez ljubavi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 435
7.1.2013 14:34:40   
pepika
pa to je,ako je ti ne zelis onda nek drugog nadje. A de mi recite zasto nisu direktno vjencali Sulejmana i Hurem,nego oni gledali kako druge u njihovo ime vjencaju,jel tako inace ili?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 436
7.1.2013 14:57:23   
Ben 10
Ne voli Hurem Sulju ,ona voli njegovu vlast ,izdala bi ona i njega samo jer onda i ona gubi...Sutra bi ona prevarila Sulju sa Leom samo nesmije jer je Ibro raskrinkao.Ona je i dalje Lea volila.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 437
7.1.2013 14:58:47   
Medić*

pa to je,ako je ti ne zelis onda nek drugog nadje. A de mi recite zasto nisu direktno vjencali Sulejmana i Hurem,nego oni gledali kako druge u njihovo ime vjencaju,jel tako inace ili?

Moze i tako, mada kod nas je u prisustvu mladenaca vjencanje.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 438
7.1.2013 15:22:09   
Hannan

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ne voli Hurem Sulju ,ona voli njegovu vlast ,izdala bi ona i njega samo jer onda i ona gubi...Sutra bi ona prevarila Sulju sa Leom samo nesmije jer je Ibro raskrinkao.Ona je i dalje Lea volila.

Ne slazem se sa ovim, jer gledam na netu ono kako u turskoj izlaze nove,i poslije nekad u pocetku 3. sezone ili na kraju druge ce da se pojavi jedna koja ce posati suljina miljenica i Hurem ce biti spremna da se ubije (u zadnji momenat ce je sprijeciti) jer ne moze da zivi bez njegove ljubavi.

A Mogu vam reci da je Hurem mala maca kakva ce poslije da bude, i ja sam je jako gotivila, ali stvarno pretjeruje na sve moguce i nemoguce nacine...mada mi opet bude drago kad je Ibro stjera u kut a ona se snadje i izvuce a ovom ko u crtanom para na usi jer je vec bio siguran da ce je se otarasiti:)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 439
7.1.2013 16:54:12   
Ben 10
Ona je pokusala da se ubije da bi skrenula paznju na sebe ,ono evo ja cu se pokusati ubiti jer ti imas drugu ,pa ces ti nju ostaviti da se ja ne ubijem....lukava je ona.Ona je zlatnike i zlatnike davala Leu da ode da ne padne u iskusenje.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 440
7.1.2013 20:29:35   
teacher75
eni zao matrakcija, bas nema srece sa zenama. a mahidevran se bas provaljuje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 441
7.1.2013 20:36:43   
Ben 10

IZVORNA PORUKA: teacher75

eni zao matrakcija, bas nema srece sa zenama. a mahidevran se bas provaljuje

Mahidevran je prica za sebe...Ona mi ide na zivce sa prenemaganjem.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Neposredna veza do poruke: 442
7.1.2013 20:38:54   
Hannan
ma hudi bosnjo deverli glave vazda :) i meni ga je zao.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 443
7.1.2013 23:32:59   
aazra
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni najvise zao sto ne moze nikoga drugog naci, osudjena do kraja zivota da budde bez ljubavi

Ja večeras gledam i padne mi na pamet Veeseelaa...user posted image user posted image i ono njeno često spominjanje seksa...Nevjerovatno šta nedostatak seksa moze uraditi od zene, više ne znam da li da zalim onu Mahidevran, ili da mi ide na zivce, sva je tako smotana i što kaze Malena Sharena, ko joj je kriv kad ga ne zna zavest...user posted image

Što se tiče Hurem mislim da voli Sultana i da nije toliko negativna kao sto je se prikazuje, i upravo zato je interesantna...Neko je spomenuo da je prvo Hatidzino dijete spasila da ne bi Ibro rekao sta Sultanu, ali mislim da nije zato . Jer Ibro joj je nudio nagodbu, ona nikad nije pristala na to. ispočetka je zeljela osvetu, a poslije se zaljubila...to se vidi i po tome koliko je patila za Sultanom kada nije bio tu, i što je zaista patila zbog one princeze, nije što joj je bio ugrozen polozaj, vec sto joj je bilo tesko sama pomisao da je neka druga s njim.

Prema Leu mislim da nije osjećala ništa više od naklonosti, ne znam ali mogu se zamisliti u toj situaciji, ne zeli biti s njim, ali zbog svega sto je bilo ostao je drag i bar onoliko koliko su u seriji prikazali ničim mu nije dala povoda, mislim Leu.

I bila mi je nekako dirljiva ova Nigarina ljubav prema Ibri, kakav god da je on, drago mi je sto joj je uzvratio, pa nek bar malo bude sretna..ali pravo mi je zao Matrakcija, tako se ponadao da ce biti sretan, imati zenu, kad ono...Bas mi je jadno sto sto se povrh svega vidjaju u njegovoj kuci, pa ko bi drugi trpio takvo ponizenje...user posted image

Nigar ne osudjujem, samo recimo da sam ja na njenom mjestu user posted image , pokusala bi se zaustaviti na tom jednom putu, posebno sada kad je dobio blizance...

< Poruku je uredio aazra -- 7.1.2013 23:40:07 >

Neposredna veza do poruke: 444
8.1.2013 10:58:17   
pepika
MM sinoc za racunarom,a ja gledam seriju. Kad scena kad Mahidevran histerise pred Sultanovim vratima,kaze moj muz ovoj podhitno treba k... user posted image a sve ko ne gleda seriju.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 445
8.1.2013 11:04:34   
aazra
user posted image

Kad je on to ustanovio...znači da je tako user posted image

Izgleda da se prije moze bez para, nego bez seksa user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 446
8.1.2013 11:14:03   
pepika
A poslije prikazuje Hurem,ona se ono smije. Kaze on vidis ovoj osmijeh od uha do uha user posted image A ja nisam prije primjetila da je onaj Gul-aga zaljubljen u Nigar,mislila sam da je voli prijateljski user posted image Zao mi je onog Nasuh efendija,jel se tako zove? Bas nema srece u ljubavi,prvo ona Sadika pa sad Nigar user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 447
10.1.2013 12:01:24   
minja_
uhhh onaj Bali-beg, da mi je da me jednom onako mrko pogledauser posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 448
10.1.2013 12:02:12   
Skvo RR
ja samo ne kontam sto je ova tema na ocevom forumu..ali nejse...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 449
10.1.2013 12:14:31   
djoisa
temu je otvorio neki tata user posted image

ja sinoc nisam gledala cijelu epizodu, sta je bilo sa Behram pasom?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *