|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
25.12.2012 20:43:40   
M kao Mama
i mene zanima cijena

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 801
25.12.2012 20:45:35   
jasmin

IZVORNA PORUKA: InLove

Jasmin koliko kostaju? Kod nas su 25 km user posted image

Sa 25.nesto user posted image ,na 20.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 802
25.12.2012 21:02:41   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: jasmin

Dame,od danas je na snizenju plasticna kutija za igracke u Jysk-u,mi ugrabili ljubicas_tu,ima jos i plavo-zelena,rozo-ljubicas_ta.
user posted image

u katalogu pise snizene kutije sve plasticne negdje oko 2 km nije mi jasno da je tako jeftino vidim ti kazes platila 20km a bas su super ...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 803
25.12.2012 21:06:44   
M kao Mama
mamine oči u katalogu imaš od male kutije pa nadalje i piše od 1,40 pa nadalje

hvala jasmin, baš su se pretrgli, hahah

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 804
25.12.2012 21:10:16   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ma dobro je,za tu ustedjevinu mogu i ovu da priustim user posted image .
http://jysk.ba/750/232/3933621/a/catalog

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 805
25.12.2012 21:11:16   
mamine oci

pa tako sam ja i skontala da je to po velicini user posted image ali sto kazes jesu se pretrkli sa 25 na 20, ma ponekad samo reklama a nigje akcijskih cjena user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 806
25.12.2012 21:12:34   
Visnja RR
moracu i ja jos jednu kutiju da kupim..zar takve nisu bile ljetos oko 50 km

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 807
25.12.2012 21:15:48   
M kao Mama
ja sam srećom jednu ugrabila u Turbo limaču, jedan kovčeg dobila od komšije i imamo još jednu i tu su nam one glavne igračke, a lamijine su u kutiji od pelena, hahahha, a njoj bi ova dobro došla, jasmin ova od 5 koje su dimenzije

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 808
25.12.2012 21:18:14   
mamine oci
ja imala one kao tabure kupila u Amko manje 8km vece 15 kM stane tona igracaka ja uzela 2kom ima raznih dezena i bas kako tabure stavis igracke poklopis i ne vidi se a bude i fino:)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 809
25.12.2012 21:18:19   
jasmin

ja sam srećom jednu ugrabila u Turbo limaču, jedan kovčeg dobila od komšije i imamo još jednu i tu su nam one glavne igračke, a lamijine su u kutiji od pelena, hahahha, a njoj bi ova dobro došla, jasmin ova od 5 koje su dimenzije

Š20xD30xV14

Neposredna veza do poruke: 810
25.12.2012 21:20:38   
jasmin
Ove su simpa.
http://jysk.ba/750/232/503/3804200/a/catalog

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 811
25.12.2012 21:22:24   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ja imala one kao tabure kupila u Amko manje 8km vece 15 kM stane tona igracaka ja uzela 2kom ima raznih dezena i bas kako tabure stavis igracke poklopis i ne vidi se a bude i fino:)

e, jest dobro si, samo kod nas ta opcija tabutera što bi L rekla otpada, bilo bi to odmah presovani tabure, hahahah

Neposredna veza do poruke: 812
25.12.2012 22:12:35   
canim
Jasmin bas je divna korpa za igracke, kod nas je tabure veliki, bez boje i ima na njemu neki medo sa srcadima, presladak, kupila sam u Robotu a imamo i one kartonske kutije iz robota pa nam tu stane vecina igracaka.

Neposredna veza do poruke: 813
25.12.2012 22:56:05   
jasmin

IZVORNA PORUKA: canim

Jasmin bas je divna korpa za igracke, kod nas je tabure veliki, bez boje i ima na njemu neki medo sa srcadima, presladak, kupila sam u Robotu a imamo i one kartonske kutije iz robota pa nam tu stane vecina igracaka.

Imam i ja dvije velike kartonske iz Robota u njima su plisane igracke,vojnici s ratnom opremom,tasne,veliki i mali auti,veliku prozirnu plasticnu za kocke,narandzastu kantu za papire koju smo mi iskoristili za plasticno sudje,dvoja polomljena,ali jos iskoristiva plasticna kolica-u princezinim spava beba,a u sultanovim su zivotinje,robotici,pistolji i td. i ev` sad ova za `ostalo`.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 814
26.12.2012 14:54:21   
ninuska
Imam i ja ovu kutiju kao Jasmin i super nam je. Stane dosta igracaka, a nekad se i provozamo user posted image . Ja je kupila nekad prije na snizenju i isto je bila snizena samo 5 KM.
Imala sam i te iz Robota kartonske ali ih je mala pocijepala user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 815
26.12.2012 15:57:53   
Super Beba
Azel Franc vrši rasprodaju ZARA kolekcije...od nove godine više neće imati uopšte ni Zaru ni Massimo Dutti robu...Kolekcija za odrasle je bezveze, ali ima super ponuda dječije robe (pogotovo u Šentadi na Č.Vili u Sarajevu)...Jakne po 10, 15, 20 KM (ima i skupljih doduše)...Donji dio pidžame po 2-3 KM, majice isto tako...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 816
26.12.2012 18:10:07   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Azel Franc vrši rasprodaju ZARA kolekcije...od nove godine više neće imati uopšte ni Zaru ni Massimo Dutti robu...Kolekcija za odrasle je bezveze, ali ima super ponuda dječije robe (pogotovo u Šentadi na Č.Vili u Sarajevu)...Jakne po 10, 15, 20 KM (ima i skupljih doduše)...Donji dio pidžame po 2-3 KM, majice isto tako...

super za info
i da dodam to je na socijalnom, da se nebi ko zbunio

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 817
26.12.2012 18:18:50   
Medić*

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

super za info

Ja isto citam za ovo snizenje na drugoj temi i vidim zene govore da su u ovoj odjeci pronadjene neke kancerogene materije user posted image ???????????

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 818
27.12.2012 8:06:10   
pocahontas

super za info

ja bila sinoć i niđe veze moja Super Bebo user posted image
ja ne nađoh te jakne Zara dječije, sve neka lijeva marka i po 30 KM koštaju i južneee su punoooo user posted image

helem, ništa nema onako da bi se tamo maksuz išlo user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 819
27.12.2012 8:30:25   
canim

IZVORNA PORUKA: medic slatki

super za info

Ja isto citam za ovo snizenje na drugoj temi i vidim zene govore da su u ovoj odjeci pronadjene neke kancerogene materije user posted image ???????????

Medic i da jesu pronadjene ja ne vjerujem da to kod nas pije vode, ovi sto prodaju njih to uopste ne zanima vec vjerovatno je u pitanju neka druga politika. Ili im se ne isplati kupovati vise Zaru, ili je ova roba povoljnija sto je nabavljaju ili mozda Zara dolazi u Sarajevo pa Azel mora ukinuti prodaju....ko zna, vidjet cemo user posted image

Malo prije sam procitala da je Mango poceo sa snizenjem od 50% pa eto zene da znate.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 820
27.12.2012 9:18:37   
M kao Mama
ma, ljudi Azel nije dobio licencu, i to je stara roba, zarinih majica ima more i u Harisu, ali su mahom sa felerom, a licencu za BiH isključivo ima Mepas Mol Mostar

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 821
27.12.2012 9:49:41   
leona81
ima finih stvari ali moras ici stalno npr ovaj u titovoj utorkom i petkom im dolazi roba, ja sam nasla finih stvari...uzmem npr M majice za iduce ljeto jer je bilo majica po 3 KM zarinih, a super su, sto se tice nove marke za djecu, roba je isto iz francuske ili spanije, ali se nadje super stvari i jako povoljnih za curice npr mi smo uzeli potkosulje 2 komada 5 KM, gacice po 2 KM, carape po 2 KM, imamo jaknu njihovu za proljece bila je 19 KM...pidzame dugih rukava i kratkih su po 10 KM divne, bilo je bademantila po 10 KM, tj vise kao kucni ogrtac od flisa...svega, samo je fol da naletis kad dodje roba jer ode za sat vremena sve...
sto se tice stvari za nas bilo je muskih sakoa po 15 KM zarinih, i jos bruka stvari ali je zena ispred mene npr naletila na 3 komada i odmah kupila sva 3...grabe se ljudi za robu jer znaju da nema vise...
za nas uvode tommy hilfiger - vidjela sam hlace njihove i haljine...
ona marka cashe ili tako nesto, ima takodjer divnih stvari, tunike budu po 20 KM, samo vecinom manji brojevi...

< Poruku je uredio leona81 -- 27.12.2012 9:50:04 >

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 822
27.12.2012 10:07:58   
AnLu
Istrazivanje o kancerogenosti zarinih stvari je radila najveca konkurentska zarina kuca, bio je i demant od strane firme koja radi kontrolu materijala za Zaru. Sve je to marketing, svi smo nosili Zaru, jos kolekcije iz ko zna koje godine koje su stajale u kontejnerima, skladistima i evo nas nismo pocrkali user posted image

Do 31.1 Azel mora izbaciti sve zarine stvari iz radnjih tako da ce cijena polako opadati, polako su krenuli sa snizenjima pa ce doci do totalne rasprodaje jer imaju bas dosta stvari u skladistu, sad kakav je izbor u skladistu ne znam.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 823
27.12.2012 10:12:00   
lepetetka
ja kupila majica k rukava dječijih, bilo je finih pravo, a bilo je i onih bezze,tankih, haman pa prozirnih..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 824
27.12.2012 10:22:11   
bananica
http://www.emmezeta.hr/igracke/za-djevojcice/lutke-i-dodaci/29453/lutka-cicciobello-walking-n-crawling/

ova lutka je snizena u tusu, cijena 75 i nesto......mi sinoc kupili, to je zelja da DM doneseuser posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *