Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 13:33:48
melissad
Neka,neka: Ko ceka,taj doceka . Ja se danas lose osecam,ne mogu da stojim ni da setam,osecam stomak mi ispada,u 38 sam nedelji,ne znam koliko ce ovo jos potrajati,ali zelim sto pre,dodijalo mi je,verujte mi Zelim svima puno srece i snage , pozzzzzzzzzz
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 15:13:10
mynxlee
moja tweety, i ja sam svojoj mami kasnila 7 dana. hehe... samo polako. trebala me roditi na Bozic, a rodila me tacno na Novu godinu kad su doktori bili malo cvrcili. a bila sam neki baxuz, rodila se prva po redu te godine na Zenickoj opstini, jer da sam prva dobila bih kolica. kolica mi umakose za dlaku. neki mali me pretekao. uh!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 17:14:47
melissad
bebbe, hvala ti na utesnim recima,nadacu se do kraja, a i truditi da sto vise lezim na levoj strani,mada mi doktor kaze da igram,da se sto vise krecem,pa mi mozda uspe,samo da sve prodje kako treba,pa kako god. I ja bih voljela naci BH kakav trazis, jer imamo isti problem sa velicinom grudi ali ni ja ne mogu da nadjem bas onakav kakav trazim. Ja ukoliko nadjem, obavesticu te, i puno te pozdravljam i zelim ti brz i lak porod.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 21:53:52
Amela V.
Uhhhh, kako da ne, cini mi se da mi nikad nije bilo lakse zaplakati, tako je bilo cijelu trudnocu, a pogotovo u poslednje vrijeme, samo nek me neko krivo pogleda i gotova sam.....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 22:01:57
Romali
IZVORNA PORUKA: Amela V.
Uhhhh, kako da ne, cini mi se da mi nikad nije bilo lakse zaplakati
Nasmijala sam se malo, možda ti se desi kao i meni-nakon poroda plakala sam po pet puta dnevno. Trudnoća mi je bila 'mila majka', vidjećeš poslije kako emocije mahnitaju
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 22:42:48
dinciii
Dobro dodje nekad i zaplakati poslije se osjecas bolje ah drage moje ne znam jel od vas ima neko taj problem al sto je mene u zadnje vrijeme neka alergija uhvatila po rukama i nogama.katastrofa....svrbiiiiiiii da bog sacuva,a ja se cesem i evo napravila sam sebi prave rane...isla doktoru dao mi neku kremu nista ne pomaze..katastrofa.sva sam isatirana...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 6.11.2008 22:47:23
mynxlee
meni se par dana place pravo. sjedim i samo mi suze krenu niz lice. jednostavno i bez razloga. sto se tice jos kojekakvih novonastalih trudnickih anomalija, pojavile su mi se na nezgodnom mjestu 3 bradavcice. ima li neko iskustva s tim? u ponedeljak idem doktorici, pa cu joj reci.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 7.11.2008 13:37:17
mynxlee
ja ih zovem bradavice, tako mi izgleda. od skora mi se pojavilo. u ovoj trudnoci me 3 pucalo nesto kao prehlada, gripa, virusna infekcija ili sta ti ja znam, pa sam bila antibiotike. svaki put kad sam ih pila, pa mi se valjda prilikom izmokravanja, dole upali za poluditi. dva puta sam morala traziti intervenciju doktora. svrbi, pece, otekne dole sve... sad zadnji put kad sam bila kod doktorice, tacnije 21.10. pojadala sam joj se. odmah mi je uzela bris i na licu mjesta utvrdila da se radi o nekim bezazlenim gljivicama, kao posljedica ovih mojih upala. dala mi neku kremu i vaginalete. kad sam to pocela da prostis turati i mazati, osjetila sam da imam 3 izraslinice. od te 3 bradavcice, jedna mi se u zadnje vrijeme bas istice. u ponedeljak idem ponovo kod doktorice, pa cemo vidjeti sta je i kako je. znam iz iskustva jedne svoje prijateljice da je nesto tako imala, tj. pojavilo joj se u trudnoci i dole, a i po vratu i prsima. kao da su to neke virusne bradavice. morala ih je kasnije spaljivati. a kakve su kod tebe?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 7.11.2008 18:41:41
tweety
Ma tu sam ja moje zene drage Nisam jos odsutna Nadam se da necu jos dugo cekati.Bila sam danas na kontroli,sve je ok hvala bogu.Otvorena 2cm,grlic mekan,bebina glavica se ugavila,na samom je otvoru i tako.Sve u svemu ko zrela sam za poroda Samo da jos hoce krenuti Idem u nedjelju opet na kontrolu,ako se nista ne desi do tad.
SRETNO SVIMA OD SRCA ZELIM!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 7.11.2008 18:50:24
mamy Sabina
Ženo,čitav dana mislim o tebi! Znači primaklo se konačno? Dragi moj Lalić,držim palčeve i navijam da ta cura što prije bude u naručju svoje mame i da nam se vratite u Mostar brzo! Go Lala go!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 7.11.2008 19:11:57
Romali
Evo i mene, skiči mali, hoće da pajki Lala, ti rađaš u nedjelju, slušaj šta ti ja luda kažem A party traje od nedjelje do nedjelje, neće mi čojek danima kući doći
Ginekolog Malenaaa...
Dali neko zna kako se radi pregled za neplodnost?Mislim dali je vec neko to radio i dali je to toliko strasno?Iskreno malo me hvata panika od te ideje a primorana sam na to.
Odgovor (98%)
Odgovor (2%)
Broj svih glasova: 45
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!